Jump to content
Dogomania

"PRZYTULISKO" G"- skrajne zaniedbanie i potworna potrzeba miłości! UŚPILI RUDIEGO !!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']Ależ tu się dzieje! Doskonale zorganizowana "grupa operacyjna" - SZACUN! :)[/QUOTE]

Dokładnie, aż ciepło na sercu się robi. :) lubię wchodzić na ten wątek. ;)

Posted (edited)

Przepraszam za ciszę, mam trachnięty i uparty w tym trachnięciu laptop!!! ZBIÓRA ZAKOŃCZONA: paczuchę dla psiaków zrobiłam, są koce, polary, ręczniki, garnków parę, szelki dla większego psa, jakieś smaczki, zabawki:) Teraz tylko pytko: jak to dostarczyć?????

Edited by Marycha35
Posted

Witaj Rutta:) Diego wczoraj wyszedł do mnie, gdy przykucnąłem, dał się głaskać, wyraźnie zachęcał mnie do zabawy, trochę ze mną "pobiegał", jest cały czas czujny,
ale zaciekawienie otoczeniem i łaknienie biorą górę nad strachem. To jeszcze młody, bardzo fajny psiak:)

Daj znać kiedy będziesz mogła przyjechać w sobotę. Bardzo chętnie się też spotkam w celu omówienia kwestii związanych z przytuliskiem.
Super, że znów jesteś z Nami:)

Posted

Ludkowie ja jeszcze trochę fantów na bazarrrrro dostałam od znajomych:) Już się ucieszyłam, że kwestia transportu rozwiązana, tylko, że mi się Koło z Kaliszem pomyliło...tiiaaaaa.....

Posted (edited)

Bonsai czy Twoi znajomi jacyś szykują się w podróż z Łodzi lub Bełchatowa do Kalisza??????:):):) Paczuchę i fantów troszku na bazarrrrrro mam:) Edit: a może łatwiej będzie paczuchę do Wa-wy podesłać????

Edit2;): a tu taniocha bazarrrrek ogłoszeniowy, może się przyda??? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249528-OGŁOSZENIOWY-dla-DT-mestudio-20-ogł-3-zł-do-22-12-godz-22-00/page5[/URL]

Edited by Marycha35
Posted

[quote name='Marycha35']Bonsai czy Twoi znajomi jacyś szykują się w podróż z Łodzi lub Bełchatowa do Kalisza??????:):):) Paczuchę i fantów troszku na bazarrrrrro mam:) Edit: a może łatwiej będzie paczuchę do Wa-wy podesłać????

Edit2;): a tu taniocha bazarrrrek ogłoszeniowy, może się przyda??? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249528-OGŁOSZENIOWY-dla-DT-mestudio-20-ogł-3-zł-do-22-12-godz-22-00/page5[/URL][/QUOTE]

Hm, w sumie to niegłupie, najpierw z Łodzi do W-wy, a potem z W-wy do Kalisza. ;) Pytałam już dwóch znajomych z Łodzi, i owszem jadą - ale pociągiem, a to w okresie świątecznym nie jest dobry pomysł, by brać wtedy dodatkowe bagaże. Jeszcze popytam dalej.

Posted (edited)

Naszykowałam parę kompletów, dużych szelek, obroży i smyczy. Proponuję , by zdejmować psom po spacerze, bo mogą pogryźć na sobie.
Podam też duże gumowe kółko do rzucania i parę pluszaków do mordowania.
Marycha, ile kocy naszykowłaś, bo nie mam sensu magazynować zbyt dużo.

Edited by Poker
Posted

Ja jeszcze dokupiłam takie fajne "rapety" do gryzonkowania, kosteczkę:) Cholera, jak to teraz zgrabnie podesłać Wam??? Bonsai, zgadzam się, że to raczej autkiem łatwiej wziąć:) Jak coś looknę na wątek transportowy, tam ciągle ktoś do Wa-wy gna:) Szkoda, żeby te rzeczy leżały u mnie jak psinki w potrzebie.

Posted

A ciężka ta przesyłka by była? Bo teraz Poczta Polska ma taką usługę, że kupuje się karton wraz z taśmą do zaklejenia i karteczką do nadania np. za 24 zł i można tam naładować do 20 kg. Cena nieduża, jeśli rzeczywiście tyle towaru się zmieści... Zapomniałam jak się ta usługa nazywa, cholerka - wiem tylko, że cena zależy od docelowej maksymalnej wagi.

Posted

Dzięki, poszukam jeszcze kogoś, może się uda transport jednak zgrać. Ile to gryzaków dla smoków za te 24 zł...;) Wiesz, to raczej lekkie jest, tyle, że troszku większe takie, ale też bez przesady!!!

Posted

Ależ psiaki będą miały święta!!! Dzięki dziewczyny! Oczywiście wciąż szukam transportu. Istnieje szansa, że zjadę z autostrady na chwilę do Łodzi po te fanty, jeśli nic nie znajdziemy - Marycha35, czy mieszkasz może gdzieś w miarę sensownie w stronę autostrady?

Posted (edited)

Bonsai ja dałam też info na wątku transportowym i odezwała się miła dziewczyna baffi2, która w weekend do Wa-wy gna:) Może tak będzie Ci wygodniej??? Zgrałybyśmy wtedy to przekazanie już u Ciebie, w stolyyyycy;) Może tak być????? Podałam link do naszego wątku baffi2.

Edited by Marycha35
Posted

[quote name='Marycha35']Bonsai ja dałam też info na wątku transportowym i odezwała się miła dziewczyna baffi2, która w weekend do Wa-wy gna:) Może tak będzie Ci wygodniej??? Zgrałybyśmy wtedy to przekazanie już u Ciebie, w stolyyyycy;) Może tak być????? Podałam link do naszego wątku baffi2.[/QUOTE]

To mamy chyba dwie opcje, bo w niedzielę moja znajoma będzie jechała Łódź - Kalisz i mogłaby zabrać te rzeczy, ale jeszcze ma potwierdzić. Ewentualnie do W-wy też mi pasuje. Czy baffi2 jechałaby w sobotę, czy w niedzielę?

Posted

Kama, bardzo, bardzo schudła, ale ogromnie cieszyła się na chwile wolności i rozrywki

[img]http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2013/352/c/1/facebook_js7h4979_by_frecklydog-d6yexqg.jpg[/img]

[img]https://fc06.deviantart.net/fs71/f/2013/352/4/7/facebook_js7h4996_by_frecklydog-d6yexq9.jpg[/img]

[img]https://fc08.deviantart.net/fs71/f/2013/352/8/3/facebook_js7h5004_by_frecklydog-d6yexq3.jpg[/img]

[img]https://fc05.deviantart.net/fs71/f/2013/352/8/d/facebook_js7h5015_by_frecklydog-d6yexpy.jpg[/img]

i jej buda...

[img]https://fc06.deviantart.net/fs70/f/2013/352/c/2/c229b933341dc9cb930dcd282b7d89eb-d6yex2w.jpg[/img]

Posted

Auć, te gwoździe!!!! POTWORNOŚĆ, z budą to nie ma nic wspólnego... wrrrr!!!! Sunieczka chudzieńka, fakt, ale i szczęśliwa:) Bonsai niestety ta dziewczyna nie odpisała jeszcze, może zgramy bezpośrednio ŁÓDŹ-KALISZ??? :)

Posted

[quote name='Marycha35']Auć, te gwoździe!!!! POTWORNOŚĆ, z budą to nie ma nic wspólnego... wrrrr!!!! Sunieczka chudzieńka, fakt, ale i szczęśliwa:) Bonsai niestety ta dziewczyna nie odpisała jeszcze, może zgramy bezpośrednio ŁÓDŹ-KALISZ??? :)[/QUOTE]

Pytałam dziś koleżanki, jutro będzie wiedzieć na 100 % :)

Posted (edited)

Pycha, to spoczko czekamy na wieści jakoweś:)
Edit: na spokojnie przeczytałam info z pierwszej strony wątku o psiakach, jakie to kochane, potrzebujące człeka stworki!! [B]Mika mi serducho rozwaliła... Jak ona się czuje ???? Ma ogłoszenia????
[/B]

[IMG]http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2013/345/7/d/untitled_by_frecklydog-d6xk8mz.jpg[/IMG]

Edited by Marycha35
Posted (edited)

[quote name='Poker']Naszykowałam parę kompletów, dużych szelek, obroży i smyczy. Proponuję , by zdejmować psom po spacerze, bo mogą pogryźć na sobie.
Podam też duże gumowe kółko do rzucania i parę pluszaków do mordowania.
Marycha, ile kocy naszykowłaś, bo nie mam sensu magazynować zbyt dużo.[/QUOTE] Poker, soreczki, dopiero teraz zauważyłam Twoje pytko!!! Jest ok. 7 kocorów, polary, ręczniki, nawet szlafrok;)

Edited by Marycha35
Posted

[quote name='Marycha35']Poker, soreczki, dopiero teraz zauważyłam Twoje pytko!!! Jest ok. 7 kocorów, polary, ręczniki, nawet szlafrok;-)[/QUOTE]

W takim razie podam kołdrę , poduchę, obroże ,szelki i smycze. Tylko coś rutta znowu zdematerializowała się.

Posted

Bonsai czy wiadomo już jaka decyzja koleżanki:)? Ja wyjeżdżam na święta do rodziców, ale poczekam spoczko do niedzieli, gdyby miało dojść do przekazania darów:) Daj proszę znać:) Ta dziewczyna, baffi2 nie odpisała na mój list na PW. NIC NIE KUMAM, SAMA ZAPROPONOWAŁA POMOC...

Posted

[quote name='Marycha35']Bonsai czy wiadomo już jaka decyzja koleżanki:)? Ja wyjeżdżam na święta do rodziców, ale poczekam spoczko do niedzieli, gdyby miało dojść do przekazania darów:) Daj proszę znać:) Ta dziewczyna, baffi2 nie odpisała na mój list na PW. NIC NIE KUMAM, SAMA ZAPROPONOWAŁA POMOC...[/QUOTE]

Niestety koleżanka napisała mi, że może dopiero po świętach. :(

Jest jeszcze awaryjna opcja, że my byśmy odebrali, zjeżdżając na chwilę z autostrady, pytanie tylko z której strony Łodzi mieszkasz??? I jeszcze nie ustaliliśmy z TŻtem kiedy jedziemy. W grę wchodzi niedziela/poniedziałek...

Posted (edited)

Oj, dupka, dzięki za info. Ja urzęduję na Bałutach, ale cholerka gdyby to mogła być niedziela to byłoby dobrze:) Napiszcie gdzie mam być, to będę:) Chyba, że to kłopot jednak. A koleżanka kiedy się po świętach wybiera?

Edited by Marycha35