Bejotka Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='Bonsai']Wojtek napisał, że nie ma w przytulisku Kopernika i Norka. Oby to oznaczało (dobre) adopcje. [/QUOTE] I nie wiadomo gdzie psiaki poszły? Quote
Bonsai Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 Nie. I się nie dowiemy. Na tym polega problem adopcji gminnych. Dlatego nigdy w ogłoszeniach nie piszemy dokładnie gdzie psy przebywają. Bo stracimy nad adopcją kontrolę... Quote
Bonsai Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 Wojtku, czy Lupus nadal jest w przytulisku czy zgłosili się po niego właściciele? Quote
Bonsai Posted August 5, 2014 Author Posted August 5, 2014 Słuchajcie, na koncie psiaków z "G" zostało nieco ponad 200 zł. Przez większość czasu pieniądze te są nieużywane. Jeśli są potrzeby, to niewielkie i w razie konieczności można pieniądze szybko zebrać, chyba nie ma potrzeby, by leżały na koncie. Ogłoszenia wyróżnione i tak robię co jakiś czas z prywatnych pieniędzy. Może w takim razie pozostałą kwotę podzielimy pomiędzy Iksika i Diego (Ałtaja) których skarpety finansowe są w kiepskim stanie, a psiaki przebywają w hotelikach? [U]Proszę o odpowiedzi. [/U] Quote
Wojtek7 Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Lupus w poprzednią sobotę był na przytulisku, przez ten tydzień pewnie nic się nie zmieniło, ja będę w sobotę u psiaków. Quote
Bonsai Posted August 14, 2014 Author Posted August 14, 2014 [quote name='Bonsai']Słuchajcie, na koncie psiaków z "G" zostało nieco ponad 200 zł. Przez większość czasu pieniądze te są nieużywane. Jeśli są potrzeby, to niewielkie i w razie konieczności można pieniądze szybko zebrać, chyba nie ma potrzeby, by leżały na koncie. Ogłoszenia wyróżnione i tak robię co jakiś czas z prywatnych pieniędzy. Może w takim razie pozostałą kwotę podzielimy pomiędzy Iksika i Diego (Ałtaja) których skarpety finansowe są w kiepskim stanie, a psiaki przebywają w hotelikach? [U]Proszę o odpowiedzi. [/U][/QUOTE] Wobec braku zainteresowania, przelałam ponad 100 zł na konto Iksika. Na koncie psiaków z G. pozostaje 100 zł. Wobec tego, że z bazarku cegiełkowego dla Diego (Ałtaja) uzbierało się już ponad 100 zł, na razie wstrzymam się z wpłatą na jego konto. W przyszłym miesiącu zobaczę który pies (Iksik czy Altaj) bardziej potrzebują pieniędzy, i odpowiednio wpłacę te pieniądze. Potem "zamknę" konto psiaków z G. Wojtku, co u psiaków? Quote
Poker Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Bardzo dobrze zrobiłaś.Trzeba wpłacać tam , gdzie są braki. Quote
Wojtek7 Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Niestety nie wiem co słychać u psiaków, teraz często wyjeżdżam, także w tygodniu, podjadę napewno na przyszły weekend tj. 23 - 24. Quote
Bonsai Posted August 25, 2014 Author Posted August 25, 2014 [quote name='Wojtek7']Niestety nie wiem co słychać u psiaków, teraz często wyjeżdżam, także w tygodniu, podjadę napewno na przyszły weekend tj. 23 - 24.[/QUOTE] Wojtku, co tam słychać u psiaków? Quote
Wojtek7 Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 W ten weekend nie byłem u psiaków, często wyjeżdżam, jak pisałem wcześniej, także wizytę przełożyłem na jutro. Zrobię zdjęcia i prześlę Tobie. Miałem tel. ws. Lolka, jestem umówiony wstępnie na czwartek i Anakina, pani ma jeszcze dzwonić. Jutro napiszę, jak wygląda sytuacja na przytulisku. Quote
asiuniab Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 to czekamy i mam nadzieję, że może któremuś z psiaków się poszczęści [CENTER][COLOR=#3E3E3E]:thumbs:[/COLOR][/CENTER] Quote
Wojtek7 Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Tak, wszystkie psiaki w komplecie, ale ze względu na pogodę byłem krótko, podjadę jeszcze jutro i pojutrze. Quote
Bejotka Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Napisała do mnie osoba zainteresowana adopcją Gucia. Na priv wysyłam Ci Wojtku numer telefonu, bo Pani Ola prosi o kontakt :) Quote
Wojtek7 Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Tak, jutro przedzwonię do tej osoby, dowiem się wszystkiego i dam znać, dzięki:) Quote
gluchypies Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Trzymam kciuki, oby udały się adopcje :) Byłoby super! Quote
Wojtek7 Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Dziś pojawiły się dwa nowe psy, w tym trochę zaniedbany husky, jutro zawożę Gucia do nowego domu, choć dziś też otrzymałem maila od osoby zainteresowanej jego adopcją. Quote
Bejotka Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 To jak już z Guciem będzie pewne - proszę o info - zdejmę jego ogłoszenia :) Quote
Wojtek7 Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Dobrze, jeszcze nie wiem co z tym drugim ewentualnym domkiem, dziś późno dostałem od nich maila, jutro będę wiedział więcej i oczywiście napiszę, dzięki:) Quote
Bonsai Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 Z tego co rozmawiałam z Wojtkiem, pierwsza rodzina jest zainteresowana daniem Guciowi DT, a może nawet DS. Niestety niewiele więcej wiemy jak to, że Państwo mieszkają w Kaliszu. :eviltong: Poprosiłam Wojtka, by poinformował ich, że pies może znaczyć w mieszkaniu (niestety to taki mały podsikiwacz). Najlepiej byłoby go tam zawieźć bezpośrednio po kastracji. Tylko najpierw trzeba poznać tych ludzi... Quote
Wojtek7 Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Jestem wstępnie umówiony z Panią na przyszły tydzień, podjedziemy wspólnie do psiaków i wtedy podejmiemy decyzje. Quote
Bonsai Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 [quote name='Wojtek7']Jestem wstępnie umówiony z Panią na przyszły tydzień, podjedziemy wspólnie do psiaków i wtedy podejmiemy decyzje.[/QUOTE] Super. Tylko jeszcze wypytaj trochę o warunki, jakie może dać psu. :) Niesikający w domu na pewno byłby Lolek. Z tym, że on nie nie przepada za innymi psami i to trzeba mieć na uwadze. Quote
Wojtek7 Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Rozmawialiśmy tylko o Gucio, nie mówiłem o innych psiakach, pani mieszka w bloku. Quote
Recommended Posts