Jump to content
Dogomania

"PRZYTULISKO" G"- skrajne zaniedbanie i potworna potrzeba miłości! UŚPILI RUDIEGO !!

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Będzie dzwoniła Pani Małgosia w sprawie Raksy (domek z ogródkiem i 8-mio miesięczny Petit Basset) :)

Nie mam, niestety telefonu do dt w W-wie, więc poprosiłam, żeby Pani zadzwoniła na nr, jak w ogłoszeniu, czyli do Ciebie, Olu :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Więc odwiedziliśmy Loganka, który.... nie poznał nas i chował się za właścicielami. ;) Poczytuję to za dobry znak. ;) Widać było, że szczególną więź ma z chłopcem, Bartkiem. Byliśmy bardzo krótko, przelotem, bo spędzaliśmy Sylwestra na odludziu, a wracaliśmy przez okolice Logana, więc wpadliśmy. Poza tym chłopak wygląda pięknie, sierść ma zdrową, bujną. :) W pewnym momencie jakby nas sobie przypomniał, wzdrygnął się i ucieszył jednocześnie z miną "ale jak to???" i zszokowany poszedł zajmować się swoimi sprawami. Dalej jest strachulec straszny, ale radzą sobie z nim całkiem nieźle, np. gdy przychodzi ktoś obcy, to zamykają go w pokoju, a wypuszczają, gdy wszyscy już usiądą, co jest dla niego mniej straszne. Miał na sobie piękne szeleczki oraz wygrawerowaną adresówkę. Chodzą na długie spacery, ale z linki jeszcze nie puszczają. Jedynie po ogrodzie chodzi luzem. Więc wszystko w najlepszym porządku. :) Widać, że jest kochany, z wzajemnością. 

Posted

Cudnie! Też mam na koncie parę tymczasów, które udają, że mnie nie znają ;) Z jednej strony trochę przykro, a z drugiej bardzo się cieszę, bo to oznacza, że nie chcą zamienić obecnego życia nawet na to u mnie :D

Posted
3 godziny temu, Nutusia napisał:

Cudnie! Też mam na koncie parę tymczasów, które udają, że mnie nie znają ;) Z jednej strony trochę przykro, a z drugiej bardzo się cieszę, bo to oznacza, że nie chcą zamienić obecnego życia nawet na to u mnie :D

Dokładnie. :) Tym bardziej, że tam ma naprawdę lepsze warunki niż u nas, w bloku, na czwartym piętrze, w ciasnym mieszkaniu, w dużym mieście... A i moje chłopaki są szczęśliwsze. Jak spotkali Logana, to przypomniałam sobie, jak upierdliwy dla nich był. ;) Po chwili spotkania Buddy prosił mnie "weź go ode mnie". 

• 5 months later...
Posted
2 godziny temu, Bonsai napisał:

Ze starej gwardii jest tylko Lupus. Shaggy i Boniek grzeją dooopki w super domkach. :) 

super. Bardzo się cieszę.:) A jak funkcjonuje przytulisko ? Dalej są wolo i czy polepszono warunki psiakom ? Ile psiaków tam jest aktualnie. ?