Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

REKIN

[SIZE=2]Po 8 latach spędzonych w domu znalazł się w schronisku. Jego była właścicielka wyjeżdżając zostawiła go samego na ulicy. Po tylu latach spędzonych w domu ciężko mu się odnaleźć w warunkach schroniskowych. Rekin mimo swojego imienia jest usposobieniem łagodności, miły i bardzo dobrze wychowany, idealny psiak do bloku, mieszkania dla całej rodziny. W związku z tym, że został wychowany w bloku zna podstawowe zasady, zachowuje czystość. W chwili obecnej bierze udział w szkoleniu psów schroniskowych LIRA, gdzie radzi sobie bardzo dobrze.
Pies przebywa w schronisku w Rudzie Śląskiej, jest zaszczepiony i wykastrowany.

W sprawie adopcji proszę kierowac się na podane nr
510 268 586 509 450 480
GG 2817491

Słowa Barbary Klasik, trenera Wesołej Łapki
https://www.facebook.com/basia.klasik

"Rekinek to idealny pies dla Wszystkich, którzy maaaają czas :-D Idealnie ćwiczy i bierze udział w programie LIRA który prowadzę, bardzo przypomina mojego psa, który uwielbia wszystkie stateczne komendy :siad, waru, czekaj :-P Jeżeli lubisz spędzać czas na kanapie, drapać się po brzuszku, ale masz na uwadze to, że to pies, który chętnie współpracujący z człowiekiem i nie ma zamiaru "przespać" całego życia- to idealnie trafiłeś! Rekino obroni Cię przed falą nudy i stagnacji i pokaże Ci, że wiele potrafi- skradł mi serce
( nie tylko on) Morda z odgryzionym ucholem, ale pełen wdzięku.Pan Bóg stworzył,rudego byś uważał na NIEGO! :-D Uważaj, bo moje Serce już skradł. Polecam z czystego serca . Rekin ma u mnie zniżkę na szkolenie minus 150 zł na zajęcia PTP- Pies Twój Przyjaciel w Rudzie Śląskiej"

ogłoszenia
rudaslaska.com.pl
tablica.pl
gumtree.pl
alegratka.pl
przygarnijzwierzaka.pl
adopcjapsa.pl
kokosy.pl
pajeczyna.pl
morusek.pl
szarik.pl
oddam-psa.pl
psy.pl

Edited by Tepes
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='Cantadorra']Ja tylko podczytywałam, bo choć jestem zakręcona na punkcie owczarów, to Rekinek jest niesamowicie uroczy :) Avaloth, masz pięknego owczara na awatarze.[/QUOTE]
Dzięki, to moja paskuda :loveu: pseudo owczar, ale wygląd mu się udał :D