Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak na moje. Przed chwila rozmawiałam z dziewczyną. Mały jest kochany. JUtro postara sie mu zrobić nowe zdjęcia, bo już trochę urósł. We wtorek pierwsze szczepienia. Jednak z opiekunką nie jest dobrze...:shake: Nie czuję sie upoważniona do opisywania jej stanu zdrowia ale bardzo się martwię.

Posted

cały czas się niepokoje jak opiekunka daje sobie rade a tu kiepskie wieści .Już nie wiem jak mogę pomóc . Ogłoszenia na tablicy i gumtree odrzucili mi ,bo już takie są ,Próbowałam następnego dnia zastępując imię Plastuś czym innym i też odrzucili .Może jak będą inne zdjęcia to się nie zorientują . Po mojej suni została mi karma Purina Pro Plan light Jagnięcina /sunia była uczuleniowcem i dla niej była ok/ ,co prawda stoi od lutego, ale nie była otwierana a termin przydatności jeszcze długi .Jeśli myślisz ,że by się przydała opiekunce to daj znać .

Posted

[TABLE]
[TR]
[TD="class: leftalign showdetails_4"]dla Plastusia od kabaja
[/TD]
[TD="class: centeralign showdetails_4"] 19-08-2013
19-08-2013 [/TD]
[TD="class: nowrap rightalign paddingRight6"] 80,00 [/TD]
[TD="class: option_column"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

dziękuję bardzo:lol:

Posted

[table]
[tr]
[td="class: Leftalign showdetails_0"]dla plastusia
mariolaok

[/td]
[td="class: Centeralign showdetails_0"] 22-08-2013
23-08-2013 [/td]
[td="class: Nowrap rightalign paddingright6"] 50,00 [/td]
[td="class: Option_column"]
[/td]
[/tr]
[/table]

Posted

o matko ,ale on cudny :loveu: szkoda ,że nie ma więcej zdjęć malucha ,bo ludzie to wzrokowcy .No ,ale zaraz spróbuje zrobić parę ogłoszeń z nowym zdjęciem i może mi nie odrzucą .

Posted

znowu mi tablice odrzucono ,także wczoraj zrobiłam na alegratce ,gumtree, cafeanimal na Mazowsze . Może ktoś spróbuje zrobić mu jeszcze ogłoszenia na tablicy ,może będzie miał więcej szczęścia . Malutek jest taki śliczny ,że domki powinny się o niego bić .