Mysza2 Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 [quote name='Marycha35']Domiszcza do boju się szykować!!! Pan Kot zdrowieje, zachwyca i rozkochuje;)[/QUOTE] i będzie miał trochę kasy z bazarku na pokrycie kosztów:):) Bardzo dziękuję wszystkim kupującym:) A w piątek przeprowadza się z powrotem do Ewy, trzymajcie kciuki żeby z rezydentem zgoda była. Quote
paula_t Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Będzie dobrze, musi....ale i tak na wszelki wypadek zaciskam kciuki;) Quote
AgusiaP Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 To dzisiaj nasz Majki zmienia kwaterę :) Ciekawe czy pozna Ewę...? :) Madziu jeszcze raz Ci dziękujemy:loveu: Quote
MagdaB Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='AgusiaP']To dzisiaj nasz Majki zmienia kwaterę :) Ciekawe czy pozna Ewę...? :) Madziu jeszcze raz Ci dziękujemy:loveu:[/QUOTE] Majki zostaje u mnie do jutra. Ewa przyjeżdża jutro około 20. Nie powiem, że się cieszę że oddaje Majkiego :(. On jest taki słodki. Chodzi za mna wszędzie. Wczoraj chciał wejść ze mną pod prysznic :) :loveu: Quote
AgusiaP Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='MagdaB']Majki zostaje u mnie do jutra. Ewa przyjeżdża jutro około 20. Nie powiem, że się cieszę że oddaje Majkiego :(. On jest taki słodki. Chodzi za mna wszędzie. Wczoraj chciał wejść ze mną pod prysznic :) :loveu:[/QUOTE] oj a ja myślałam, że dzisiaj ;) O matulu pod prysznic :) kochana kocinka:loveu: Quote
MagdaB Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Tak, on bardzo lubi wchodzić do kabiny. Często robi to sam i np. spija resztki wody. Może pozwoli sobie kiedyś na prysznic? My go umyliśmy tym suchym szamponem, ale przyda mu się porządna kąpiel. Quote
Mysza2 Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Obawiam się że po pierwszej kąpieli już by tak chętnie nie wchodził:) Pewnie jeszcze nie wie co tam oprócz picia można robić :evil_lol::evil_lol: Quote
Marycha35 Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Hi hi, już on wie wszystko;) Głowa Pana Kota to mądra głowa:) Quote
Nadziejka Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Zagladam z pozdrowieniem do czarnulenka:buzi::bye::thumbs: Quote
MagdaB Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='ewa gonzales']Zagladam z pozdrowieniem do czarnulenka:buzi::bye::thumbs:[/QUOTE]Ucałuję czarną mordeczkę :) Quote
Mysza2 Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Dziękujemy za odwiedziny:) Majki, czy walizki spakowane? Quote
MagdaB Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Jeszcze nie. On jeszcze nic nie wie o przeprowadzce. Oj będzie mi go brakowało :(. Quote
Mysza2 Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 [quote name='MagdaB']Jeszcze nie. On jeszcze nic nie wie o przeprowadzce. Oj będzie mi go brakowało :(.[/QUOTE] To jak wrócisz z urlopu to pomyśl ..... :diabloti: Quote
MagdaB Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Ja niestety go nie moge przygarnąć. Mam psa który nienawidzi koty. Drakuś jest u moich rodziców większość czasu z powodu lęku separacyjnego, ale zabieram go na weekendy i jak mam czas wolny. Quote
Mysza2 Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Wiem Magduś, tak się droczę tylko:):) Quote
Beatkaa Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='Mysza2']Obawiam się że po pierwszej kąpieli już by tak chętnie nie wchodził:) Pewnie jeszcze nie wie co tam oprócz picia można robić :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Dokładnie,moje koty nawet do wanny wchodzą.....tylko wtedy gdy nie ma w niej wody :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='MagdaB']Ucałuję czarną mordeczkę :)[/QUOTE] Też przesyłam buziaczki dla Majkusia:) Quote
MagdaB Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Moje kochane kociątko już wróciło do Ewy. Już mi go brak. Pożegnanie było ciężkie. On też nie chciał jechać :(. Quote
Maruda666 Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Trzymam kciuki, żeby szybko opanował nowe miejsce :) Quote
Marycha35 Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Kochany tygrys, już pokochał byłą Opiekunkę:) Quote
Mysza2 Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Na razie Tygrys jest z opiekunem:), opiekunka musiała wyjechać i będzie we wtorek. A Majki podobno, kochany, łazi za TZ-tem Ewy, jutro podzwonię to więcej napiszę:) Quote
Mysza2 Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Majki niestety dalej bardzo kicha:( Ewa idzie z nim jutro do weta. Majki odizolowany od rezydenta (jest w drugim pokoju) ale martwimy się co dalej. Quote
Recommended Posts