Jump to content
Dogomania

Majki odszedł za TM [*] Majki śliczny ale chory czarny kocurek zostaje w DT na stałe

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marycha35']Domiszcza do boju się szykować!!! Pan Kot zdrowieje, zachwyca i rozkochuje;)[/QUOTE]
i będzie miał trochę kasy z bazarku na pokrycie kosztów:):)
Bardzo dziękuję wszystkim kupującym:)
A w piątek przeprowadza się z powrotem do Ewy, trzymajcie kciuki żeby z rezydentem zgoda była.

• Replies 837
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AgusiaP']To dzisiaj nasz Majki zmienia kwaterę :) Ciekawe czy pozna Ewę...? :)
Madziu jeszcze raz Ci dziękujemy:loveu:[/QUOTE]

Majki zostaje u mnie do jutra. Ewa przyjeżdża jutro około 20. Nie powiem, że się cieszę że oddaje Majkiego :(.
On jest taki słodki. Chodzi za mna wszędzie. Wczoraj chciał wejść ze mną pod prysznic :) :loveu:

Posted

[quote name='MagdaB']Majki zostaje u mnie do jutra. Ewa przyjeżdża jutro około 20. Nie powiem, że się cieszę że oddaje Majkiego :(.
On jest taki słodki. Chodzi za mna wszędzie. Wczoraj chciał wejść ze mną pod prysznic :) :loveu:[/QUOTE]
oj a ja myślałam, że dzisiaj ;)

O matulu pod prysznic :) kochana kocinka:loveu:

Posted

Tak, on bardzo lubi wchodzić do kabiny. Często robi to sam i np. spija resztki wody. Może pozwoli sobie kiedyś na prysznic? My go umyliśmy tym suchym szamponem, ale przyda mu się porządna kąpiel.

Posted

[quote name='MagdaB']Jeszcze nie. On jeszcze nic nie wie o przeprowadzce. Oj będzie mi go brakowało :(.[/QUOTE]
To jak wrócisz z urlopu to pomyśl ..... :diabloti:

Posted

Ja niestety go nie moge przygarnąć. Mam psa który nienawidzi koty. Drakuś jest u moich rodziców większość czasu z powodu lęku separacyjnego, ale zabieram go na weekendy i jak mam czas wolny.

Posted

[quote name='Mysza2']Obawiam się że po pierwszej kąpieli już by tak chętnie nie wchodził:)
Pewnie jeszcze nie wie co tam oprócz picia można robić :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Dokładnie,moje koty nawet do wanny wchodzą.....tylko wtedy gdy nie ma w niej wody :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='MagdaB']Ucałuję czarną mordeczkę :)[/QUOTE]

Też przesyłam buziaczki dla Majkusia:)

Posted

Na razie Tygrys jest z opiekunem:), opiekunka musiała wyjechać i będzie we wtorek.
A Majki podobno, kochany, łazi za TZ-tem Ewy, jutro podzwonię to więcej napiszę:)