Lucy* Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 acha ... kto mi pokaże jak się wystawia allegro cegiełkowe ?? :razz: to jest dozwolone ? nie zdejmują takich aukcji ?? a tu Preścik [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=241769702[/URL] :) :kciuki: Quote
andzia69 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Lucy - nie pisz w tytule,ze to cegieli czy coś takiego - daj tytul np. "podaruj mu zycie.." I dajesz np. ilość sztuk - 50 po ileś tam. Napisz,że licytując np. zdjęcie Presto (można np. wydrukować 50 zdjęć nawet na papierze fotograficznym - z 1 kartki A4 wyjdą 4 sztuki) - można to zdjęcie jakośladnie wstawić np. w seduszko). Wtedy jest wszystko jak najbardziej po allegrowemu - sprzedajesz zdjęcie, a na co idą pieniadze to allegro nie interesuje. Kiedyś wystawialam takie kartki walentynkowe z dobciami - co prawda wysylane byly elektronicznie i nikt nie wyrzucil mi aukcji;) Quote
eria Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Bardzo chętnie zrobię taką kartkę dla Presto, którą będziecie wysyłać na maila osobom, które kupiły cegiełkę!!!!:lol: już się zabieram! Quote
andzia69 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 No i super!!!! Ja nie mam takiego daru:oops: Quote
eria Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 na kartce napiszę jakieś ładne podziękowanie, tylko wymyślcie jakiś tekst bo do tego daru już nie mam :evil_lol: Quote
sara_rokitnica Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 ale to podziękowanie ma być jakieś króciutkie (w sensie parę słów) czy tzw. litania?? :razz: Quote
sara_rokitnica Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 coś pomyślę... ale nie teraz bo mam aktualnie sporo rzeczy na głowie :roll: dzięki Ulaa za ogłoszenie, dzięki Lucy za allegro i dzięki Eria za zrobienie kartki z podziękowaniem ;) (no jeszcze bez podziękowania ale jak już mówiłam- coś pomyślę) Quote
marillka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Spacerek na pierwszą :painting::Dog_run: Quote
eria Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 to czekam, bo kartka już gotowa,jeszcze tylko ten napis;) Quote
madzia828 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 super dziewczyny ze działącie:cool3::cool3: Quote
amelka0 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Prestuś w górę!!Musi Ci się udać!! Przepraszam ze tu teraz rzadko zaglądam ale padam na pysk,przy swoich psach i kotach a na cito szukam domu dla zagryzanej Bursztynki,biedulka-brzydulka Gucia no i organizowałam na dogo hotel dla Lolusia z mego podpisu i dzięki dogomaniakom udało się!! Quote
Mysia_ Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Sara i co wymyslilas jakiś tekst? :mad: Bo jak nie to ja wymyślę :eviltong: Quote
eria Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 nooo ileż można czekać na kawałek krótkiego,ładnego tekstu :mad: :mad: Presto czeka !!!!! Quote
madzia828 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 oj Sara czyżby wena twórcza Cie opuściła:evil_lol: Quote
Anashar Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Prestuś będzie na ONkowych smyczkach. Mam nadzieję, że nikt się nie pogniewa za umieszczenie jego zdjęcia bez praw autorskich;) [url]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73407&page=10[/url] Quote
marillka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Spacerek na pierwszą :painting::Dog_run: Quote
eria Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 a ja dalej nie wiem co napisać na kartce:roll: Quote
Ulaa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Czy przydał się plakat? :cool3: Mam prośbę, czy ktoś móglby czasem podbić szczeniaczki z mojego podpisu? Zwłaszcza Szirkę, mało kto do niej zagląda :-( A pilnie szuka domku.. Quote
Mysia_ Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 eria, Sara chyba nie ma ostatnio netu :roll: Może ktoś ma jakis pomysł na podziękowanie na kartce? Ulaa, bardzo dziekujemy za plakaty ;) :cool3: Quote
eria Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 dla Presta liczy się czas, a ja nie mogę doprosić się o krótki napis :roll: kiedy ma ruszyć ta aukcja z cegiełkami ? chcę skończyć tą kartkę jak najszybciej, żeby aukcja mogła ruszyć i żeby jak najszybciej Presto zaczął brać leki...:roll: w końcu napiszę tam krótkie 'dziękuje' i tyle :roll: jednak wolałabym żeby ktoś inny miał też wkład w tą cegiełke! Quote
madzia828 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 kurcze też nie mam pomysłu na tekst wkleję teksty ktore otrzymałam z allegro jak zakupiłam cegiełki "Pies głęboko nam ufa i dlatego tak łatwo można go zranić(Charlotte Gray) Dziękujemy za pomoc w ratowaniu kolejnego psiego istnienia" "W psach znajdujemy prawdziwych przyjaciół - V. Butulescu. Dziękujemy za POMOC !!!" Quote
eria Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 dziękuje !!! ten pierwszy cytat jest piękny!! edit: hmm a może to ? własnie gdzieś wygrzebałam, bardzo łapie za serce :) "Nowoczesny silnik może sie zatkac, ale ten najstarszy silnik świata - Psie serce, ktorego paliwem jest krew, a zapłonem odwaga - gaśnie tylko raz..." a pod spodem 'dziękujemy za pomoc w ratowaniu kolejnego psiego istnienia' Quote
Recommended Posts