Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

acha ... kto mi pokaże jak się wystawia allegro cegiełkowe ?? :razz: to jest dozwolone ? nie zdejmują takich aukcji ??

a tu Preścik

[URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=241769702[/URL]

:) :kciuki:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lucy - nie pisz w tytule,ze to cegieli czy coś takiego - daj tytul np. "podaruj mu zycie.." I dajesz np. ilość sztuk - 50 po ileś tam. Napisz,że licytując np. zdjęcie Presto (można np. wydrukować 50 zdjęć nawet na papierze fotograficznym - z 1 kartki A4 wyjdą 4 sztuki) - można to zdjęcie jakośladnie wstawić np. w seduszko). Wtedy jest wszystko jak najbardziej po allegrowemu - sprzedajesz zdjęcie, a na co idą pieniadze to allegro nie interesuje.

Kiedyś wystawialam takie kartki walentynkowe z dobciami - co prawda wysylane byly elektronicznie i nikt nie wyrzucil mi aukcji;)

Posted

Bardzo chętnie zrobię taką kartkę dla Presto, którą będziecie wysyłać na maila osobom, które kupiły cegiełkę!!!!:lol:
już się zabieram!

Posted

coś pomyślę... ale nie teraz bo mam aktualnie sporo rzeczy na głowie :roll: dzięki Ulaa za ogłoszenie, dzięki Lucy za allegro i dzięki Eria za zrobienie kartki z podziękowaniem ;) (no jeszcze bez podziękowania ale jak już mówiłam- coś pomyślę)

Posted

Prestuś w górę!!Musi Ci się udać!!
Przepraszam ze tu teraz rzadko zaglądam ale padam na pysk,przy swoich psach i kotach a na cito szukam domu dla zagryzanej Bursztynki,biedulka-brzydulka Gucia no i organizowałam na dogo hotel dla Lolusia z mego podpisu i dzięki dogomaniakom udało się!!

Posted

Prestuś będzie na ONkowych smyczkach. Mam nadzieję, że nikt się nie pogniewa za umieszczenie jego zdjęcia bez praw autorskich;)
[url]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73407&page=10[/url]

Posted

Czy przydał się plakat? :cool3:

Mam prośbę, czy ktoś móglby czasem podbić szczeniaczki z mojego podpisu? Zwłaszcza Szirkę, mało kto do niej zagląda :-( A pilnie szuka domku..

Posted

dla Presta liczy się czas, a ja nie mogę doprosić się o krótki napis :roll: kiedy ma ruszyć ta aukcja z cegiełkami ? chcę skończyć tą kartkę jak najszybciej, żeby aukcja mogła ruszyć i żeby jak najszybciej Presto zaczął brać leki...:roll:
w końcu napiszę tam krótkie 'dziękuje' i tyle :roll: jednak wolałabym żeby ktoś inny miał też wkład w tą cegiełke!

Posted

kurcze też nie mam pomysłu na tekst wkleję teksty ktore otrzymałam z allegro jak zakupiłam cegiełki
"Pies głęboko nam ufa i dlatego tak łatwo można go zranić(Charlotte Gray) Dziękujemy za pomoc w ratowaniu kolejnego psiego istnienia"

"W psach znajdujemy prawdziwych przyjaciół - V. Butulescu. Dziękujemy za POMOC !!!"

Posted

dziękuje !!! ten pierwszy cytat jest piękny!!
edit:
hmm a może to ? własnie gdzieś wygrzebałam, bardzo łapie za serce :)
"Nowoczesny silnik może sie zatkac, ale ten najstarszy silnik świata
- Psie serce, ktorego paliwem jest krew, a zapłonem odwaga - gaśnie tylko raz..."
a pod spodem
'dziękujemy za pomoc w ratowaniu kolejnego psiego istnienia'