Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

Odgrzebuję wątek :) Czy ktoś tu jeszcze zagląda? Czy były jakieś adopcje? I co słychać u Sisety?

Brakuje mi dawnej dogomanii, to co jest obecnie bardzo zniechęca do logowania się...

Posted

Mnie już dawno zniechęciła dogomania - przy poprzednich zmianach pogubiłam wszystkie wątki.

Do tego zdjęcia, które powklejałam gdzieś wyparowały.

Sisetka ma się dobrze. Niestety cały czas u nas. Mieszka teraz z nowym psiakiem - bardzo w typie Dziadka - Kabanoskiem.

Było dużo adopcji i stan na dziś to: Sisi, Kabanos, Pola, Luna, Kuba, Alik, Malutka, Ruda, Sara, Kornel i Bierka.

Ruda i Bierka bardzo się otworzyły. Bierka zyskuje w kontakcie jeden na jeden. Mogłaby już znaleźć dom.

Pozdrawiam wszystkich pamiętających o nas :)

Posted

Dużo adopcji - miód na moje uszy, oby tak dalej! :) Alika i Bierkę pamiętam, ale reszta to chyba jakieś nowsze nabytki? Zdjęcia poznikały i nie mam jak sobie odświeżyć pamięci.

Sisetkę proszę ode mnie poczochrać, resztę psiaków też, ale ją szczególnie :)

• 5 months later...
Posted

Dziękuję za zainteresowanie :)

u nas w porządku. Sisi nadal mieszka z Kabnosem. Alik, Bierka, Pola, Ruda i Malutka są nadal. Są też nowe psiaki. Ostatnio do domu w Gdańsku pojechał Nordi zwany przez nas Liskiem.

Posted
34 minut temu, ronja napisał:

Lida, Szejk od dawna jest w swoim domu. Mieszka na mazurach od chyba roku :)

O kurcze, umknęła mi ta informacja. Bardzo się cieszę!!! Szejk był moim ulubieńcem. A macie jakies wieści od chłopaka?