Nutusia Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Dyzio?!!?!?!? O mamo, ależ mam dziś piękny dzień! Co chwila jakaś dobra wiadomość :D Quote
Lemoniada Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Odgrzebuję wątek :) Czy ktoś tu jeszcze zagląda? Czy były jakieś adopcje? I co słychać u Sisety? Brakuje mi dawnej dogomanii, to co jest obecnie bardzo zniechęca do logowania się... Quote
ronja Posted January 6, 2016 Author Posted January 6, 2016 Mnie już dawno zniechęciła dogomania - przy poprzednich zmianach pogubiłam wszystkie wątki. Do tego zdjęcia, które powklejałam gdzieś wyparowały. Sisetka ma się dobrze. Niestety cały czas u nas. Mieszka teraz z nowym psiakiem - bardzo w typie Dziadka - Kabanoskiem. Było dużo adopcji i stan na dziś to: Sisi, Kabanos, Pola, Luna, Kuba, Alik, Malutka, Ruda, Sara, Kornel i Bierka. Ruda i Bierka bardzo się otworzyły. Bierka zyskuje w kontakcie jeden na jeden. Mogłaby już znaleźć dom. Pozdrawiam wszystkich pamiętających o nas :) Quote
Lemoniada Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Dużo adopcji - miód na moje uszy, oby tak dalej! :) Alika i Bierkę pamiętam, ale reszta to chyba jakieś nowsze nabytki? Zdjęcia poznikały i nie mam jak sobie odświeżyć pamięci. Sisetkę proszę ode mnie poczochrać, resztę psiaków też, ale ją szczególnie :) Quote
Ewanka Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Też pamiętam Sisetkę, co u niej teraz słychać? Dawne wątki się gubią, zdjęcia znikają ... ciekawe komu przeszkadzała dawna dogomania??? Quote
ronja Posted June 24, 2016 Author Posted June 24, 2016 Dziękuję za zainteresowanie :) u nas w porządku. Sisi nadal mieszka z Kabnosem. Alik, Bierka, Pola, Ruda i Malutka są nadal. Są też nowe psiaki. Ostatnio do domu w Gdańsku pojechał Nordi zwany przez nas Liskiem. Quote
ronja Posted June 26, 2016 Author Posted June 26, 2016 Lida, Szejk od dawna jest w swoim domu. Mieszka na mazurach od chyba roku :) Quote
Lida Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 34 minut temu, ronja napisał: Lida, Szejk od dawna jest w swoim domu. Mieszka na mazurach od chyba roku :) O kurcze, umknęła mi ta informacja. Bardzo się cieszę!!! Szejk był moim ulubieńcem. A macie jakies wieści od chłopaka? Quote
Recommended Posts