Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL]http://www.worlddogshow2014.fi/[/URL]

Jak co roku wybieramy się na Wystawę światową.:multi::multi:
Mamy jeszcze 4/9 wolne miejsca w naszym busie.
Jeśli ktoś chciałby do nas dołączyć zapraszam do kontaktu na : [email][email protected][/email]

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wiola289']Jak wygląda z kopiowanymi psami na tej wystawie?[/QUOTE]

[I]According to Ministry of Agriculture and Forestry Decree 1070/2000, dogs with docked tails or cropped ears [B]may[/B] participate in the FCI World Dog Show in Finland.

[/I][URL="http://www.worlddogshow2014.fi/for-exhibitors/rules-and-regulations"]źródło[/URL]

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='Asiaczek']A czy jest ktoś zainteresowany wspólnym wyjazdem na sobote (9.8.2014 r.) - grupy 3,5,6,10?
Bo może zorganizuję busa...?

pzdr.[/QUOTE]
tak, ja. Tylko wcześniej proszę o koszt na pv.

Posted

ok, nie ma aż takiego pośpiechu, spokojnie - sprawy rodzinne ważna rzecz i może lepiej ciut później niż na początku listopada, zwlaszcza że taka sprawa się stała....
co w razie szukaj mnie na FB, bo czasem mi dogo świruje albo internet.

• 2 weeks later...
Posted

[h=5]Czy jedzie ktoś z Bydgoszczy lub będzie przejeżdżał przez Bydgoszcz/okolice i ma miejsce dla jednej osoby i jednego małego niekłopotliwego psa? Oczywiście dorzucam się do paliwa :)[/h]

Posted

[quote name='Asiaczek']Myslę, że na początku listopada mogę się skontaktowac z kierowca. Teraz nie, bo tam tragedia w Rodzinie - śmierc brata i mamy...:(
Ustalę koszty i dam znac.

pzdr.[/QUOTE]

Pani Joasiu czy wiadomo już może jakie są koszty? :)

Posted

Ja również myśle o tej wystawie, gdyż moje papi będzie miało 17 miesięcy, więc jeszcze łapie się na młodzieżówkę. Tylkko, że ja sama sobie nie poradze, dlatego bym się chętnie podczepiła pod kogoś na niedzielę, czyli jedna młoda osóbka (która może oczywiście wspomóc handlingowo) i mały szelciaczek. Praktycznie jestem w stanie podjechać wszędzie skąd byłby wyjazd. Oczywiście dla mnie najwygodniej to Wawka/Lublin/Rzeszów, ale naprawdę zalezy mi tak bardzo, że moge podjechać.
No i w rozsądnej cenie oczywiście.