Jump to content
Dogomania

**VeGa -Szalony Ast , buldozie dziecko Wollie oraz ich przyjaciele!ZapRaszAmY!~*~

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niom dobrze jest miec z dogo kogos blisko, teraz Iza bardzo mi pomogla, nie wiem czy sama bym jakos to zalatwila z ta baba bo darla sie na poczatku na nas i tak mi cisnienie podniosla ze myslalam ze jej oczy wydrapie:angryy:
wiecie co powiedziala? Ze jak pies siedzi we wlasnych odchodach 3 miesiace to nic sie nei dzieje, bo ostatnio mial sprzatane w styczniu i uwarzala ze to jest wporzadku ale ok pozniej troche wyluzowala i przyznala ze nie najlepiej to wyglada, obiecala ze posprzata a my pomozemy im finansowo z kastracja, kapiela i strzyzeneim psa bo ta pani nie ma dochodow zadnych wiec nie mialaby za co sie tym psem zajac.

Podsumowujac potrzebujemy kasy.:roll:

Posted

łojoj ale piesio :roll::roll::roll:
a jaką przygłupią ma właścicielkę :mad::mad::mad:

trzymam kciuki żeby z pieskiem się wszystko udało

Witam Was :loveu:

Posted

jonQuilla napisał(a):
łojoj ale piesio :roll::roll::roll:
Piesio bedzie piekny po kapieli i strzyzeniu:loveu:
a jaką przygłupią ma właścicielkę :mad::mad::mad:

No niezbyt ona mądra:roll:

trzymam kciuki żeby z pieskiem się wszystko udało

Witam Was :loveu:

Witamy Cię siostro!:loveu:

gops napisał(a):
o kurcze ...co za wlascielka...szkoda psa..:roll: mam nadzieje ze uda sie wam pomoc jakos tej psinie :roll:

Tez mamy taką nadzieje, szkoda psiaka:(

Witanko!!:multi:

Guest MaStaCh_
Posted

mia_mia napisał(a):
witanko :cool1:

Witam :D Bardzo ŁadNa ŚwinKa xDD

Posted

czesc skarbie:loveu:biedna psinka taka zaniedbana... u mnie to sasiad bie swojego psa ale nie ma mi kto pomoc zeby to zglosic bo trzeba miec swiadka zeby zeznawac...:shake::-(ludzie sa okrutni:placz::mad:

Posted

mia_mia napisał(a):
witanko :cool1:

Witanko!!:multi:

justysiek napisał(a):
czesc skarbie:loveu:biedna psinka taka zaniedbana... u mnie to sasiad bie swojego psa ale nie ma mi kto pomoc zeby to zglosic bo trzeba miec swiadka zeby zeznawac...:shake::-(ludzie sa okrutni:placz::mad:

Niestety, tak jest w polsce, puki nie zmieni sie prawo tak bedzie sie działo w dalszym ciagu:shake:

Zgrałam reszte fotek ze spacerku:

Uwaga cenzurka::evil_lol:

Posted

Hellooo :)
jakie fotki spacerkowe fajne :)
A Oskar jaki biedny psiak..i pomyślcie ile tak psów na wsiach a nawet w miastach gnije w nawet gorszych warunkach..

Posted

[quote name='jonQuilla']znów psiaki w spółce :)
lubię tą watahę oglądać :eviltong::eviltong:

http://images27.fotosik.pl/177/786a8e4aac2b3cff.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jaka zniesmaczona minka :)

DOBRANOC :loveu::loveu::loveu:

Dziendoberek!:multi: Wataha lubi wspolne spacery:multi:

[quote name='tygra']no ładne foteczki i psiaków dużo
ale oni fajnie razem wyglądają
http://images30.fotosik.pl/178/869f6f6e050a4349.jpg
Czesc Tygrysku:loveu:

[quote name='justysiek']czesc :loveu::loveu::loveu:ile fotek widzialam:multi:super buziak.U nas smutno:-(
Hej skarbus:loveu:
Usmiechnij sie jutro bedzie lepiej:loveu:

[quote name='Selket']Dzień dobry ;)
Witanko!:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...