Jump to content
Dogomania

**VeGa -Szalony Ast , buldozie dziecko Wollie oraz ich przyjaciele!ZapRaszAmY!~*~

Recommended Posts

Posted

NA WSTĘPIE DO MODÓW:
VEGA TO KOONDEL:evil_lol:

No wreszcie i nareszcie znalazłam chwilkę na założenie galerii dla mojego 20 miesięcznego paszczurka a raczej paszczurzycy:evil_lol:

Moja suczka zwie się Vega i jest pięknym paszczurkiem:cool3:
Mam ją od czasu kiedy skończyła 4,5 miesiąca, gdy ją przywieźliśmy była strasznie chuda, zebra było można jej liczyc, na początku nie jadła nawet dobrego papu ugotowanego przez mamę, rzadnej dobrej psiej karmy- za to jadła suchy chleb;| a to dlatego że mieszkała wcześcniej w KURNIKU z kurami i jadła suchy chleb- czyli z przyzwyczajenia nie jadła psiego. Ale po jakimś czasie zaczeła wcinać za trzech i jest teraz taaaaaaaka piękna:lol:
Więc tak wyglądała jak miała 5 miesięcy:

Tutaj z mamusią szukają kota;)

A tutaj jej mama ;-)

A tak Vega wyglądała gdy po raz pierwszy w jej życiu spadł śnieg;-)

Wktórce nowe zdjątka;-)
Buziak słodki od Vegi dla wszystkich cioteczek!!
--------
Do naszego grona dołączył także Pacco:

W tej galerii możecie równierz podziwiać Qmpli naszych psiaków: Kajtka:

Argo:

BOBIK:

Nalu:

POzdrawiamy!

10.01.2009 roku do naszej rodziny dołączył buldożek francuski !
Całus dla sędziego Z korczówki zwany po domowemu - Wollie (łoli)

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Paszczurek" --> metafora taka :cool3:

A Vega miewa się dobrze;-) A tak wygląda zmęczona zabawą "paszczurzyca":

Jaki piękny uśmiech xD

Vega przesyła namiętne pocałunki wszystkim cioteczkom:cool3:

A teraz jest zmęczona więc idzie spać..

Tak więc razem z Vegą mówimy Wam- DOBRANOC:loveu:

Posted

Ania-shira napisał(a):
Świetnie wygląda jak sobie śpika :lol: taka nie winna i bezradna :multi:

Hihi specjalnie dałam takie dwa zdjęcia najpierw takiej "uśmiechniętej" "groźnej" paszczy Vegu a później takie niewinne słodkie zdjęcie :lol:
A teraz Jeszcze jedno :

Buziaki od Vegi;-)

Posted

;-) A dzisiaj zdęcie Księżniczki vel Krówki:razz: :

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I jak??

Vega leży teraz sobie i smacznie śpi bo sie najadła:lol:

A taaka jestem całuśna :cool3: Ktoś chce buziaka??

A tutaj Pycholek Vegi ( sorry za jakość- robione komórką)

No narazie to wsio:loveu:

Posted

[FONT=Arial]jak to się stało ze takie cudo mieszkało w takich strasznych warunkach ...jak ją znalazłaś ...napisz cokolwiek ...bo psisko śliczne:loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Asia&Misia']ja odwiedzam....
...piekny piesek :loveu:

Asiu- wiem ze piękny bo mój:evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]jak to się stało ze takie cudo mieszkało w takich strasznych warunkach ...jak ją znalazłaś ...napisz cokolwiek ...bo psisko śliczne:loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Na Vege trafiliśy przypadkowo- mój brat był w Stalowej Woli i zauważył tą (wtedy ) kruszynke, wychudzoną , osowiałą... Zaszedł do ludzi- zapytał- powiedzieli że chcą sprzedać- a my od dawna chcieliśmy amstaffa, właśnie takiego- któremu można pomóc. Więc mój brat dzwoni do nas, wysłał zdjęcia ja zakochałam sie do nieprzytomności i wziął tą biedną suczkę:loveu:
Więc pierwsze tygodnie były baaardzo trudne, była strasznie zarobaczona, wychodzona, miała kleszcze, była odwodniona. Po ok miesiącu doszła do siebie , zaczeła tyć i bawić się z nami. Później zaczęło sie spanie w łóżku ale sie oduczyła i terz jak ja ją zapraszam to nawet nie wskoczy :eviltong:

No i tak urusł mi taki grubasek :loveu::loveu: Nowe zdjęcia juz niebawem ;-)

Posted

malaSilky napisał(a):
Vega jest śliczna;) miło popatrzeć na szczęśliwego psa widać po niej że ma świetne warunki u Ciebie:lol:

Hihi dziękuje za takie pochwały :oops: Staram się jak mogę żeby sunia miała dobrze:loveu:

a tak wogóle ostatnio miała zapalenie ucha srodkowego, do tego zapalenie małżowiny usznej i stan zapalny zatok- wszystko na raz- wyszło ze ma alergię- chociaz jak była mała robiliśmy jej badania na alergie:roll: I teraz musi dostawać tylko wołowinkę z ryzem, czasami kurczaka- bo ma uczulenie na wieprzowinkę i prawdopodobnie na kurczaka też.
Ale sunia jest już wpełni zdrowa:lol: i przesyła wszystkim cioteczkom ogromne buuuuuuuuziaki:cool3:

Posted

[quote name='emdziolek']Asiu- wiem ze piękny bo mój:evil_lol:

Na Vege trafiliśy przypadkowo- mój brat był w Stalowej Woli i zauważył tą (wtedy ) kruszynke, wychudzoną , osowiałą... Zaszedł do ludzi- zapytał- powiedzieli że chcą sprzedać- a my od dawna chcieliśmy amstaffa, właśnie takiego- któremu można pomóc. Więc mój brat dzwoni do nas, wysłał zdjęcia ja zakochałam sie do nieprzytomności i wziął tą biedną suczkę:loveu:
Więc pierwsze tygodnie były baaardzo trudne, była strasznie zarobaczona, wychodzona, miała kleszcze, była odwodniona. Po ok miesiącu doszła do siebie , zaczeła tyć i bawić się z nami. Później zaczęło sie spanie w łóżku ale sie oduczyła i terz jak ja ją zapraszam to nawet nie wskoczy :eviltong:

No i tak urusł mi taki grubasek :loveu::loveu: Nowe zdjęcia juz niebawem ;-)[FONT=Arial]:loveu:super dziewczynka ci wyrosła.....bidulka taka była:-([/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu:super dziewczynka ci wyrosła.....bidulka taka była:-([/FONT]

Hihi wszystkim dziękuje za liczne pochwały suni ;-) powiedziałam jej ze tyle cioteczek mówi ze jest piękna to zaczeła szczekać z radości co chyba znaczyło- podziękuj im wszystkim i powiedz że wysyłam 100 buziaków:loveu:

Posted

Samturia napisał(a):
Jeny jaka piękna amstaffka...
Amstaffy są takie cudowne... i wbrew pozorą bardzo łągodne, towarzyskie i przyjazne! :)

Tak ;-) zgadzam się z tobą:)

Moja suczka koffa wszystkich ludzi i prawie wszystko co sie rusza( jest jadła na konie i inne suczki) A tak pozatym każdego kogo spotka to "zalize na smierc:P"

Idziemy już w Vega spać i mówimy wszystkim cioteczkom Dobranoc- a Vega mówi głosno HAU!!;):evil_lol:

Posted

szkoda ze mieszkasz tak daleko bo moglybysmy czasami spotkac sie na spacerku, a jestem pewna ze moj Jeje chetnie by sie pobawil z twoja Vega, ona wyglada jak jego siostra.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
szkoda ze mieszkasz tak daleko bo moglybysmy czasami spotkac sie na spacerku, a jestem pewna ze moj Jeje chetnie by sie pobawil z twoja Vega, ona wyglada jak jego siostra.

Hihi no szkoda:(

Ja własnie jestem jeszcze w szkole. napewno jak wróce wstawie zdjecia Vegi.
Pozdrowionka:loveu:

Posted

[FONT=Arial]no i przyszłam zerknąć na Twoją Vege... piękna.. a widziałaś mojego :diabloti::eviltong:

phiiii :eviltong:

super że Vega trafiła do Ciebie... na suchym chlebie daleko by nie ujechała...

wszystko super, mam tylko jedno ALE: dlaczego ten pies nie śpi w łóżku :mad:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]no i przyszłam zerknąć na Twoją Vege... piękna.. a widziałaś mojego :diabloti::eviltong:

phiiii :eviltong:

super że Vega trafiła do Ciebie... na suchym chlebie daleko by nie ujechała...

wszystko super, mam tylko jedno ALE: dlaczego ten pies nie śpi w łóżku :mad:
[/FONT]

Moja Droga spi jak jej sie podoba:evil_lol: Dzisiaj spała ze mną:multi: i zwalila mnie z łóżka :eviltong:
A tak wygląda obudzona Vega:

I znowu ta nawiedzona z aparatem robi mi zdjęcia:diabloti:

Ooo mucha poleciała:cool3:

A tu Wam pokaże swój pycholek:loveu:

Później razem z Emdziolkiem bawiłam się piłką i teraz jestem taaaaka zmęczona:evil_lol:

No no wiecej zdjęć Emdziolek da Wam jak troszke odpocznę:lol: Buziole:sweetCyb:

.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...