Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Planuję za jakieś 2 lata, ale co z tego wyjdzie to nie wiem ;)Jakby tylko ode mnie zależało to już bym chciała, ale muszę naprostować mojego stwora do ideału i znaleźć jakąś pracę, żeby się usamodzielnić ;)

Posted

Hyhy... to podobnie czasowo jak ja. Jeszcze okaże się, że będziemy "rodziną" i weźmiemy rodzeństwo. No, ale... amrzenia marzeniami.

Też kiedyś chciałam psy tak różne, jak celuje Yuki :D

Posted

Ja noie mówię że wcześniej nie może być, tak samo później ;) Zależy jak się w życiu potoczy ;) A rodzeństwo... Może być i tak :D

Pamiętam jak ja wybierałam kiedyś rasy- nie patrzyłam na charakter tylko wygląd :D I do bloku, na krótkie spacery, wybrałam beagla, basseta i hit- husky :D Dobrze że trafił się jamnik, i to bardzo spokojny ;)

Posted

[quote name='Yuki_']Nie przepadam ze spacerami z hasiorami :oops: To nie moja bajka. Jak trzeba to wyprowadzam, ale Figa jest moja od mojego 13 roku życia. ;)[/QUOTE]

Rozumiem, że przywiązanie. Jeśli mogę zapytać- dlaczego? Ciągną? Co z nimi nie tak? Nic Ci nie zarzucam, broń Boże. Pytam z czystej ciekawości.

Posted

[quote name='Pani Profesor']chusteczkę metaxą... się powodzi widzę :grin: ja to bym pożałowała :evil_lol:[/QUOTE]
Tylko- kot czy alkohol?:D

3gwiazdkową bym nie pożałowała, 7dmio już owszem :lol:

Posted

[quote name='Pani Profesor']mi nie smakuje :diabloti: ale w ramach prezentu chętnie przyjmę, jest czym poczęstować gości :evil_lol:[/QUOTE]

Mi tez nie, wole piwo :D Ale co nie znaczy ze nie znam wartosci 7dmiu gwiazdeczek

Posted

[quote name='Ty$ka']To w sam raz. Kena z Bellą popylają na hulajce. A Juna będzie w tym czasie tłukła się z moim kundelosem, on kocha północniaki, a dupa jest jeśli chodzi o sporty :D Więc kiedy mam się ich spodziewać u siebie? ;p
Skąd ta rozbieżność? :O Malinosy są cholernie schizowe, kiedyś na ich widok serce biło mi szybciej, ale sobie poczytałam o nich, pooglądałam w akcji na żywo... i jakoś serce spowolniło :D Basenji nie mój typ zuepłnie, niezależne toto. Bołdeł też... jedyny z nich "normalny" to prt :p[/QUOTE]
Bordera trzeba BARDZO dobrze wybrać :/ Naprawdę sporo znam od lękliwych po schizowe (agresywnego jeszcze ani razu o dziwo nie spotkałam :P), nie licząc zdrowia kijowego. Maliniaki mi się bardzo podobają, przypominają mi Ejdena :evil_lol: ale też podobno istna plaga z epilepsją. Basenji to tak jakbyś miała kolejnego haszczaka ;) Prt znam tylko jednego, więc się nie wypowiem :D