Ty$ka Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Yeah, yeah! :D Za ile planujesz? :p Sorki za spam Yuki :D Quote
marta1624 Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Planuję za jakieś 2 lata, ale co z tego wyjdzie to nie wiem ;)Jakby tylko ode mnie zależało to już bym chciała, ale muszę naprostować mojego stwora do ideału i znaleźć jakąś pracę, żeby się usamodzielnić ;) Quote
Ty$ka Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Hyhy... to podobnie czasowo jak ja. Jeszcze okaże się, że będziemy "rodziną" i weźmiemy rodzeństwo. No, ale... amrzenia marzeniami. Też kiedyś chciałam psy tak różne, jak celuje Yuki :D Quote
marta1624 Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Ja noie mówię że wcześniej nie może być, tak samo później ;) Zależy jak się w życiu potoczy ;) A rodzeństwo... Może być i tak :D Pamiętam jak ja wybierałam kiedyś rasy- nie patrzyłam na charakter tylko wygląd :D I do bloku, na krótkie spacery, wybrałam beagla, basseta i hit- husky :D Dobrze że trafił się jamnik, i to bardzo spokojny ;) Quote
Wola istnienia. Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 [quote name='Yuki_']Nie przepadam ze spacerami z hasiorami :oops: To nie moja bajka. Jak trzeba to wyprowadzam, ale Figa jest moja od mojego 13 roku życia. ;)[/QUOTE] Rozumiem, że przywiązanie. Jeśli mogę zapytać- dlaczego? Ciągną? Co z nimi nie tak? Nic Ci nie zarzucam, broń Boże. Pytam z czystej ciekawości. Quote
Pani Profesor Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 chusteczkę metaxą... się powodzi widzę :grin: ja to bym pożałowała :evil_lol: Quote
Małgonia Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='Pani Profesor']chusteczkę metaxą... się powodzi widzę :grin: ja to bym pożałowała :evil_lol:[/QUOTE] Tylko- kot czy alkohol?:D 3gwiazdkową bym nie pożałowała, 7dmio już owszem :lol: Quote
Pani Profesor Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 mi nie smakuje :diabloti: ale w ramach prezentu chętnie przyjmę, jest czym poczęstować gości :evil_lol: Quote
Małgonia Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='Pani Profesor']mi nie smakuje :diabloti: ale w ramach prezentu chętnie przyjmę, jest czym poczęstować gości :evil_lol:[/QUOTE] Mi tez nie, wole piwo :D Ale co nie znaczy ze nie znam wartosci 7dmiu gwiazdeczek Quote
Ty$ka Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Skoro Cię tak boli to czy nie warto przejść się do lekarza? Albo na pogotowie? Quote
Aleksa. Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='Yuki_']O kolejnym kocie na DS mowy nie ma :diabloti:[/QUOTE] Jesteś tego pewna ? :evil_lol: Quote
Gezowa Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='Ty$ka']To w sam raz. Kena z Bellą popylają na hulajce. A Juna będzie w tym czasie tłukła się z moim kundelosem, on kocha północniaki, a dupa jest jeśli chodzi o sporty :D Więc kiedy mam się ich spodziewać u siebie? ;p Skąd ta rozbieżność? :O Malinosy są cholernie schizowe, kiedyś na ich widok serce biło mi szybciej, ale sobie poczytałam o nich, pooglądałam w akcji na żywo... i jakoś serce spowolniło :D Basenji nie mój typ zuepłnie, niezależne toto. Bołdeł też... jedyny z nich "normalny" to prt :p[/QUOTE] Bordera trzeba BARDZO dobrze wybrać :/ Naprawdę sporo znam od lękliwych po schizowe (agresywnego jeszcze ani razu o dziwo nie spotkałam :P), nie licząc zdrowia kijowego. Maliniaki mi się bardzo podobają, przypominają mi Ejdena :evil_lol: ale też podobno istna plaga z epilepsją. Basenji to tak jakbyś miała kolejnego haszczaka ;) Prt znam tylko jednego, więc się nie wypowiem :D Quote
Ty$ka Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 O raaaany, nie żartuj sobie Metaxa! Wracaj do zdrowia. Quote
Recommended Posts