Pani Profesor Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 hahaha, jak siedzą ze zwieszonymi nosami :D ja też nie zauważyłam zmian, nie wiem o co chodzi :eviltong: Quote
Baski_Kropka Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='Yuki_']Dzień dobry po bezsennej nocy....:roll: Dzięki ;) Heh, ja bym mogła zająć się czwartym psem za kasę, i fajnym dzieckiem które nie jest diabłem wcielonym. :diabloti: A ten tunel to wytrzymały jest? Bo ten dla psów z wyższej półki, w miarę długi do zakręcania kosztuje ok. 300 złotych. :roll: Zrób zdjęcie tunela. ;)[/QUOTE] Tunel moim zdaniem solidnie wykonany, ale jest króciutki, ma może 1m albo 1,5 :) więc nie ma szału :P Quote
Pani Profesor Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 oo, zaktualizowałaś ;) moją faworytką wśród Twoich psów jest Juna ;) Quote
Małgonia Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='Yuki_']Jaaaaaa:multi: Ej ile to, ok godziny jazdy. Umawiamy się na spacer? :cool3:[/QUOTE] No ja pojechac moge, ale za rok jak mi Hanka podrośnie a Rico nauczy się zyć z innymi psami :cool3: Quote
Pani Profesor Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Juna to moja faworytka, bo najładniejsza :evil_lol: oczywiście wg. mnie, bo wszystkie są ładne ;) Quote
angineuuka Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Co wygrałam :P Wycieczkę na teneryfe? :D[/QUOTE] Do Sosnowca :p Quote
angineuuka Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 nie, Hanka to 2 pies, szczeniak ;p :evil_lol: Quote
Małgonia Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='Yuki_']Oj, moja Figa też nie umie żyć z każdym psem. Dawaj teraz póki mam wakacje. Skoro mowa o Hance zgaduję że jesteś dorosła i masz dziecko. :evil_lol:[/QUOTE] Gdzie tam góniara jeszcze, nie widać po mnie ze dzieciata. A jak Haniszcze chcesz obejrzeć to zpraszam do galeryji kundla, Hanka występuje gościnnie :evil_lol: Quote
Małgonia Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='Angi']nie, Hanka to 2 pies, szczeniak ;p :evil_lol:[/QUOTE] :angryy: ;p Grzywacz chiński sądząc po stanie owłsienia :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 nagi pies peruwiański:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Małgonia Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='Angi']nagi pies peruwiański:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] A one też takie kochane? :loveu: Hanka jak mi podrośnie, jak Cie znajdzie, Jak Ci przyfasoli :diabloti: Quote
Baski_Kropka Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='Angi']Do Sosnowca :p[/QUOTE] Ej... słyszałam, że pod Gliwice mam się pakować i przyjeżdżać :D Quote
Recommended Posts