*Magda* Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 [quote name='Yuki_']Sugerujesz mi że mam zostać mamą? :mad:[/QUOTE] Chyba tak :evil_lol: Quote
marta1624 Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Oczywiście, w twoim wieku już po 2 maluchy mają :diabloti: Quote
Baski_Kropka Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Ona już jest mamusia PSIA! Jeszcze jej dziecka nei potrzeba :P Quote
Ty$ka Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 E tam, na dogo ciąża się roznosi jak pyłki, więc Karolina uważaj :D Quote
Małgonia Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 [quote name='Ty$ka']E tam, na dogo ciąża się roznosi jak pyłki, więc Karolina uważaj :D[/QUOTE] Oj bez przesady, po prostu zaludniamy dogo! :D Witamy się tak po za tym :diabloti: Quote
Pani Profesor Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 ja nawet nie czytam wątków o potencjalnych ciążach, wiecie jak to jest, strzeżonego...i tak dalej :diabloti: i też wczoraj jadłam kebaba :eviltong: (mogłabym żreć codziennie syfskie jadło :oops:) Quote
Małgonia Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 [quote name='Pani Profesor']ja nawet nie czytam wątków o potencjalnych ciążach, wiecie jak to jest, strzeżonego...i tak dalej :diabloti: i też wczoraj jadłam kebaba :eviltong: (mogłabym żreć codziennie syfskie jadło :oops:)[/QUOTE] Kiedyś podstepem wyśle Ci link do wątku :D :evil_lol: Quote
Majkowska Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Z dzieckiem się dobrze bawi ale cudzym... Wszystkie moje koleżanki są młodą zachwycone ,ale swojego nie chcą :P Quote
Pani Profesor Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 [quote name='Majkowska']Z dzieckiem się dobrze bawi ale cudzym... Wszystkie moje koleżanki są młodą zachwycone ,ale swojego nie chcą :P[/QUOTE] potwierdzam! :D :D [quote name='Angi']kebab w bułce..? a fe :evil_lol:[/QUOTE] ja też jestem zwolenniczką ciastowego :evil_lol: Quote
Leokadia Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Ej no im więcej kolejnych dogomaniaków tym lepiej:evil_lol: Wybaczamy więc młody wiek, jeśli dzieciaczek po mamusi bedzie kochał pieski:diabloti: Quote
Leokadia Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 [quote name='Yuki_']Oj, nie martw się. Zaraz po narodzinach zaszczepię mu tę miłość do futrzaków. :diabloti:[/QUOTE] Jak?:diabloti: Quote
Recommended Posts