Gezowa Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Yuki_']Gezowa-z Figa już kiedyś zaczynałam od podstaw. Kena przed nagrywaniem też ćwiczyła od podstaw. Najpierw na płasko potem coraz wyżej. Brat trzymał patyka.[/QUOTE] Szczerze - nie wygląda jakby ćwiczyły od podstaw... Kena nawet nie chciała przeskakiwać. Nie chodzi mi o to, żeby robić Ci pod górkę - chodzi mi o dobro psów, bo może nie zdajesz sobie z tego sprawy po prostu :-( [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-lA3PcN5v4K0/UslmwQzH-zI/AAAAAAAACDM/ze9LilaEwj4/w851-h638-no/IMG_1933.JPG[/URL] o dziwo wygląda dość czysto jak na taką pogodę :diabloti: mój dzisiaj cały od błota :loveu: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Yuki_']a czemu pytasz?[/QUOTE] Gdzieś kiedyś przeczytałam, chyba na psy .pl, ale nie byłam pewna czy dobrze pamiętam ;) Widać, że pieski zadowolone za spacerku ;) Choć pewnie chciałby więcej :D Quote
*Magda* Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 [quote name='Yuki_']To szkoła jest winna tej ciszy .:mad: :eviltong:[/QUOTE] To idź na wagary :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 [quote name='Yuki_']To szkoła jest winna tej ciszy .:mad: :eviltong:[/QUOTE] U innych się odzywasz :lol: Quote
Aleksa. Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 [quote name='Yuki_']Bo siedzę na komórce łosiu :P A nie wkleję zdjęcia przez komórkę do swojej galerii.[/QUOTE] Ale pisać możesz :D lub kompa włączyć :lol: Quote
Aleksa. Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Super, ludzie chętniej wrzucili kasę dzięki psom ? :D Quote
Aleksa. Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 [quote name='Yuki_']Niektórzy tak, ale lepiej by było jakbym miała bordera/goldena :diabloti:[/QUOTE] Dlaczego tak uważasz ? ;) Quote
Aleksa. Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 [quote name='Yuki_']Bo ludzie uważają że husky to wilk. :evil_lol:[/QUOTE] hahaha :D a masz fotki lub filmik jak psiaki bawią się szarpakami ? :D Quote
Ty$ka Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Ty je zgłaszałaś?? :O W jaki sposób dostały identyfikator? Ja nie lubię wośpu, ale z psem bym sie wybrać mogła ;]] Mój na pewno by kasę uzbierał, w końcu każdy uważa go za taaaaakiego słodkiego. Z kolei faktycznie znam wiele ludzi, którzy boją się husky :p Quote
Ty$ka Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 [quote name='Yuki_']ciężko jest samemu nagrać i samemu się szarpać z psem...:shake:[/QUOTE] To wynajmij kogoś :p Albo - jak już nie masz wyjścia i musisz radzić sobie sama, jak ja ;) - postaw gdzieś. Quote
Recommended Posts