karusiap Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Sytuacja wyglada tak...Bylam tam i zastalam 2 synow,ich ojca i babcie...Pan mowi ze maja male dziecko i zone denerwuje jak sunia szczeka w nocy,ze on nie wie czy ja odda bo ma ja od kawalera a jak sie ozenil to sie pozmianialo:shake: pan mowi,ze lubi Sare-tak ma na imie sunia....w kazdym razie nigdzie nie jada:roll: i psy moga na razie u nich zostac jak najbardziej,ale mam szukac domu na 100% dla szczeniaka,z sunia zobaczymy...jedzenia nie chcial ale i tak im zawioze...psy nie wygladaja zle,ale warunki...ehhh...mialam czarne rece od glaskania ich;/podobno sunia jest nieufna do obcych a mnie chciala zacalowac na smierc wiec nie sadze by byla agresywna.... [B]JoSi[/B] podarowala nam juz pieniazki ,dziekujemy!!:loveu: ja mam propozycje by przeznaczyc czesc na sterylke suki,,,,tylko ja sobie nie wyobrazam,zeby potem od razu miala tam wrocic:shake: wiec blagam o pomoc w OGLASZANI~!!! KTO ZROBI ALLEGRO SZCZENIAKOWI?? szczeniak nie bedzie duzy bo nie zmienil sie wiele od tamtych zdjec,,,,nie mam aktualnych wiec trzeba do aukcji wykorzystac tamte a ja postaram sie jakos porobic... Quote
JoSi Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='mar.gajko']Ożesz qrwa. Nam p. Tomek nic już nie przyjmie. Mamy w tej chwili 7 psów a tu sezon, no i dług tez niewąski. Co tu robić; co tu robić. Do jutra? Cholera.[/quote] Podoba mi się ten tekst...jest inspirujący. Quote
mar.gajko Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='JoSi']Podoba mi się ten tekst...jest inspirujący.[/QUOTE] :oops: :oops: :oops: Tok myśli wylał się na klawiaturę, cóż nieco przyznaję niecenzuralnych i rozkojarzonych. Sorry. Postaram się na przyszłość mniej ... inspirująco.:p Quote
JoSi Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Dla mnie był to krzyk rozpaczy, chwilowa bezradność i wołanie o natychmiastową pomoc. A słowa niecenzuralne wyrywają mi się aż za często w myślach gdy widzę co ludzie wyrabiają z psami i kotami. Co z suką i jej synkiem? Quote
mar.gajko Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='JoSi']Dla mnie był to krzyk rozpaczy, chwilowa bezradność i wołanie o natychmiastową pomoc. A słowa niecenzuralne wyrywają mi się aż za często w myślach gdy widzę co ludzie wyrabiają z psami i kotami. Co z suką i jej synkiem?[/QUOTE] No właśnie, w myślach, a mnie się coraz częściej wypsnie publicznie co podobno nie uchodzi; ale ... jak co w przyszłosci mi się przydarzy to o wybaczenie proszę. Rozmawiałam z Karusią; i policzyłyśmy tak mniej więcej, że teraz sunia idealna (miedzy cieczkami) do zabiegu. Ma je oboje odrobaczyć, potem zabieg i po zabiegu Suńka na hotel na 7-10 dni - do wyjęcia szwów; Mały - odrobaczenie, szczepienie. W tzw. międzyczasie, intensywne szukanie domków, dla obojga raczej, z tego co mówiła Karolina. Jest w stałym kontakcie i jak by co to zabiera natychmiast. Quote
karusiap Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 tak tak dokladnie:) JoSi czy zgadzasz sie na takie przeznaczenie pieniazkow??ja w weekend podjade je odrobaczyc,pogadam z facetem o sterylce i bedziemy ustalac jakis termin... porobie nowe fotki i postaram sie przekonac by suke tez chcieli oddac... Quote
karusiap Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Czy ktos moze pomoc w oglaszaniu??Allegro i inne?? Na razie mamy marne zdjecia psa ( bo co do oddania Matki musze jeszcze porozmawiac)...ale moze wykorzystajmy to zdjecie suczki lezacej na schodach(on jest podobny)...dzis tam postaram sie podjechac odrobaczyc psy,ale nie mam chwilowo aparatu ,wiec i tak nic nie zdzialam nowego w tej kwestii.... Quote
Jagienka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Już robie plakat, zdjęcia faktycznie beznadziejne... wykorzystam to suczki, jak radzisz :cool3: ... nie, kurde, nic z tych zdjęć nie będzie :/ Quote
karusiap Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Psy odrobaczone..na razie zaplacilam tylko 16 zl za tabletki,bo moj wet zamiast po 7 zl policzyl mi po 4:cool3: w domu byla tylko babcia i patrzyla na mnie jak na wariatke co za tabletkami faszerowac chce psy...ale wszystko jej wytlumaczylam i bylo ok...powiedzialam,ze za ok tydzien bede chciala je zabrac na szczepienie...tzn szczeniaka a suke jakos na sterylke...jak bedzie transport:oops: no i ona mowi,ze to syn musi sie zgodzic ale to dobry pomysl,bo na "na zime na pewno beda mlode,jakby ona nie chciala to i tak psy przyjda....":shake: Quote
karusiap Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 aha a moje wypociny wyslalam na priwa:oops: ale cioteczki,moze ktoras napisze wzruszajacy tekst??:cool3: bo ja to tylko tak wiecie...nie bardzo... Quote
black sheep Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Karusia błagam Cie. Napisz mi któe mam dać, zdjęcia, bo ja łoś, nie jestem w temacie, nawet nei wiem o którego szczeniaka chodzi:( Tekst nie musi być jakis super, to co napisałaś mi na priw wystarczy, dopisze jeszcze jakieś zdanie wzruszające do tego i już. Quote
karusiap Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 owieczko kochana w 1 poscie jest jedna fotka jak taki czarny szczeniak lezy na schodkach,jest sam na tym zdejciu...wiem,ze nie najlepsze ale nie mialam jeszcze kiedy porobic nowych a domku szukamy juz... wyslac Ci je na maila?? Quote
black sheep Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 tylko to jedno zdjęcie?? ok to robie teraz ta aukcje, wstawie link Quote
black sheep Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Allegro - zmienić coś?? [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=218791894[/url] Quote
karusiap Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 black super:loveu: dziekuje!!!jak dorobie fotki to przesle Ci:) Quote
carolinascotties Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 [B][SIZE=5]w moim podpisieo hopsaniu są linki do stron z ogłoszeniami - zajrzyjcie proszę :)[/SIZE][/B] Quote
black sheep Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Karusia, były jakieś telefony??? 3 os. obserwują na allegro PRZYDAŁY BY SIĘ jakieś FOTKI.... Quote
karusiap Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 nikt nie dzwonil:( masz racje owieczko,jutro najprawdopodobniej pojedziemy tam z AniaB...poprosze ja by wziela aparat bo mi siostra zabrala;) Quote
black sheep Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Zróbcie super fotki, nie musi być dużo, tylko konkretnie;) Quote
karusiap Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 ja oszaleje z tymi ludzmi....najpierw psy do zabrania na juz,potem nie na juz ale ogolnie tak a dzis?dzwonie umowic sie...facet mowi,ze wlasciwie to zona sie marwti ze sunia w obce miejsce pojdzie,ze bedzie sie meczyla po zabiegu (sterylce) a potem do schronu pojdzie (hotelu)...a dzieci lubia szczeniaka...:angryy: ja sie nie nadaje do takich rozmow:mad: :mad: zona wrocila i szybko wyjasnila mu chyba pewna kwestie,bo tydzien temu mowil ze to jego psy a dzis mowi mi ,ze z zona trzeba gadac....:shake: powiedzialam,ze jutro przyjedziemy i porozmawiamy...mam nadzieje,ze uda nam sie z AniaB:loveu: poza tym ja sama tam jechac nie moge bo nie recze za siebie...jak tak mozna...ta kobieta sama zrobila aj waj,ze chce wszytskie psy oddac a teraz co??przypomni sobie za miesiac,ze dzieci juz sie nie ciesza wyrosnietym psem i beda juz 2 dorosle do oddania?:angryy: plus zapewne szczeniaki Quote
black sheep Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Współczuje rozmów z takimi twardo-głowami! To nie na moje nerwy!!! Powiedz, że już klamka zapadła, że może są jacyś chętnie, że nie ma odwrotu.... Co za ludzie! Quote
Recommended Posts