Ladymonia0610 Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 [quote name='Poprawna']Mądra Zuzia :) Monika.... wszystkiego co najlepsze :)[/QUOTE] Dziękuję;*;*;) Quote
perpe-tua Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Monika to chyba był najlepszy prezent dla Ciebie, odnalezienie Zuzi. Quote
mari23 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='Ladymonia0610']Dziękuję kochane za życzenia:loveu: Zuzia się odnalazła. ;);) :multi::multi::multi::multi: W niedziele przed godziną 10 siedziała na schodach;)[/QUOTE] czy ja Ci tego nie "obiecywałam? ? wiedziałam, że tak będzie i mam swoje "podejrzenia" - chyba słuszne ? ;) ktoś przytrzymał Zuzię chcąc Monice dokuczyć, ale długo nie mógł jej trzymać i ryzykować, wiedząc, że Monika nawet z Policją Zuzi szukać będzie ;) Quote
baster i lusi Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Bo jak się psiaka kocha to poruszy niebo i ziemię by go znależć. Quote
:: FiGa :: Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Zuzia mądra sunia :multi: Bardzo sie cieszymy ze mala wrocila! Quote
Marinka Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Tyle czasu mnie praktycznie na dogo nie było a tu takie wieści :) Same radosne i pozytywne :) Monia wszystkiego tego, czego sobie sama życzysz :***** Quote
Pat1990 Posted April 12 Posted April 12 Dnia 5.08.2013 o 19:11, Agnieszka SdZ napisał: takie psy mogłyby mieszkać w kojcach? Jak mogę się skontaktować z Panią? Quote
Recommended Posts