Gosiapk Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Matusz czy wczoraj wziąłeś Kersika na spacerek? Quote
Matusz Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Gosiapk napisał(a):Matusz czy wczoraj wziąłeś Kersika na spacerek? tak, Kers był na spacerku ;) ale z młodszym wolontariuszem... co nam od jakiegoś czasu pomagają... Kersiątko to taki kochany pysio, bardzo smakowała mu moja szyneczka;) Kersik kiedy będziesz grzał dooppke na swojej kanapie ?? Quote
Aga_Mazury Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Mateusz chyba jeszcze nigdy nie miał Kersika na spacerze :roll: Kersik maszeruje z nami...ale najczęsciej z jakąś młoda wolontariuszką bo my ..."starzy"....prowadzimy przeważnie..."psy TARANY" ;) po których leczymy przez tydzień siniaki, zakwasy , otarcia...i inne takie :evil_lol: w każdym razie...oczywiście, że Kersik był na spacerku....ale w związku chyba z upałem...nie wykazywał aż zbyt wielkiej chęci...pochłaniania kiełbachy Quote
Gosiapk Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Przynajmniej on nie będzie gruby jak Lękuś hehehe :cool3: Quote
Matusz Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Mateusz chyba jeszcze nigdy nie miał Kersika na spacerze :roll: Kersik maszeruje z nami...ale najczęsciej z jakąś młoda wolontariuszką bo my ..."starzy"....prowadzimy przeważnie..."psy TARANY" ;) po których leczymy przez tydzień siniaki, zakwasy , otarcia...i inne takie :evil_lol: w każdym razie...oczywiście, że Kersik był na spacerku....ale w związku chyba z upałem...nie wykazywał aż zbyt wielkiej chęci...pochłaniania kiełbachy prawda Aga :evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Nasz kochany nietoperek na wczorajszym spacerku ;):loveu: Quote
oktawia6 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 bardzo pięknie się prezentuje! do tego przypominam o banerku do wzięcia: Quote
pati Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 u mnie w podpisie juz jest przystojniaczek :loveu: Quote
Matusz Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 pati napisał(a):u mnie w podpisie juz jest przystojniaczek :loveu: dzięki pati ;) Quote
pati Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 a nie ma za co kazdy wie , ze uwieeelbiam staruszki... to najslodsze psiaki pod sloncem.. potrzafia kochac i odwdzieczyc sie za milosc jak zadne.. Quote
Matusz Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 pati napisał(a):a nie ma za co kazdy wie , ze uwieeelbiam staruszki... to najslodsze psiaki pod sloncem.. potrzafia kochac i odwdzieczyc sie za milosc jak zadne.. tak, to jest prawda! Quote
Gosiapk Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Jaki on biedniutki. Szkoda, że nie mógł pojechać z Gałeczką. Quote
pati Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 pzresliczny.. ten pycholek slodki i te oczka takie smutne achh sliczny psi emeryt szuka domku zglaszac sie ludzie!!!! Quote
pati Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 dobranoc przystojniaczku trzymaj sie tam napewno jest gdzies dobra dusza , ktora da ci dom i cieply , bezpieczny kat ..tylko wytrzymaj Quote
pati Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 maly przeslodki psiak sie przypomina :) domku szukam!! Quote
pati Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 maly sie nie poddaje to ja tez nie uparcie w gore podnosic bede :p Quote
pati Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 prosze uratuj mnie od tego koszmaru. Od smierdzacej klatki, glodu, bolu, tesknoty . Chce miec wlasny bezpieczny kat. W zamian dam wielka milosc, oddanie i przyjazn Quote
Matusz Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 może poogłaszamy Kersika gdzie się da? Kers ma allegro ? Quote
pati Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 poprosze kolezanke oglosi go jak tylko bedzie mogla nie wiem jak wy ale ja jestem zakochana w tej mordzie :loveu: Quote
Recommended Posts