Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 907
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiapk napisał(a):
Matusz czy wczoraj wziąłeś Kersika na spacerek?

tak, Kers był na spacerku ;) ale z młodszym wolontariuszem... co nam od jakiegoś czasu pomagają...

Kersiątko to taki kochany pysio, bardzo smakowała mu moja szyneczka;)

Kersik kiedy będziesz grzał dooppke na swojej kanapie ??

Posted

Mateusz chyba jeszcze nigdy nie miał Kersika na spacerze :roll:

Kersik maszeruje z nami...ale najczęsciej z jakąś młoda wolontariuszką bo my ..."starzy"....prowadzimy przeważnie..."psy TARANY" ;)

po których leczymy przez tydzień siniaki, zakwasy , otarcia...i inne takie :evil_lol:

w każdym razie...oczywiście, że Kersik był na spacerku....ale w związku chyba z upałem...nie wykazywał aż zbyt wielkiej chęci...pochłaniania kiełbachy

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Mateusz chyba jeszcze nigdy nie miał Kersika na spacerze :roll:

Kersik maszeruje z nami...ale najczęsciej z jakąś młoda wolontariuszką bo my ..."starzy"....prowadzimy przeważnie..."psy TARANY" ;)

po których leczymy przez tydzień siniaki, zakwasy , otarcia...i inne takie :evil_lol:

w każdym razie...oczywiście, że Kersik był na spacerku....ale w związku chyba z upałem...nie wykazywał aż zbyt wielkiej chęci...pochłaniania kiełbachy

prawda Aga :evil_lol::evil_lol:

Posted

a nie ma za co kazdy wie , ze uwieeelbiam staruszki... to najslodsze psiaki pod sloncem.. potrzafia kochac i odwdzieczyc sie za milosc jak zadne..

Posted

pati napisał(a):
a nie ma za co kazdy wie , ze uwieeelbiam staruszki... to najslodsze psiaki pod sloncem.. potrzafia kochac i odwdzieczyc sie za milosc jak zadne..

tak, to jest prawda!

Posted

dobranoc przystojniaczku trzymaj sie tam napewno jest gdzies dobra dusza , ktora da ci dom i cieply , bezpieczny kat ..tylko wytrzymaj

Posted

prosze uratuj mnie od tego koszmaru. Od smierdzacej klatki, glodu, bolu, tesknoty . Chce miec wlasny bezpieczny kat. W zamian dam wielka milosc, oddanie i przyjazn