elainfo Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Fusica napisał(a):Ogłoszenie o naszej kluseczce na: 4 łapach http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=27497&id_kat=11 kupiszpsa http://www.kupiszpsa.pl/detail.php?id=2126 Jest też na gumtree i adopcjach, tylko tam się czeka na edycje. kasia dzieki!!!!:loveu: ja moze jutro tez postaram sie powklejac gdzie tylko sie da..dzis mam spory zapitol w pracy.. :angryy: Quote
elainfo Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Maksio na Moim Pupilu http://www.mojpupil.pl/modules.php?name=Ogloszenia&op=view&iduser=5419 PROSIMY O POMOC W ZAMIESZCZANIU OGŁOSZEN W INTERNECIE!!!!!!PLISSSSSSSS Quote
elainfo Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 wysłałam wczoraj maila do Panstwa od Bolusia - Maksia ,zeby uzbroili sie jeszcze w cierpliwośc.. ,ze robimy co mozemy i ogłaszamy go wszedzie gdzie sie da..ale nikt sie nie odzywa...;-(( CZY MOZE KTOS POMÓC WYSTAWIAC OGŁOSZENIA DLA BOLKA VEL MAKSIA.???? Quote
Fusica Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 elainfo napisał(a):jest jakis 1 obserwator Maksia na allegro.. Mam nadzieję, że to nie nasza Kacha wawa... ani Paulina....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PaulinaG Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 NIe, to nie ja obserwuje Bolka. Szkoda, że jeszcze nie znalazł domku... :-( Quote
elainfo Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 boshee dostałam zapytanie o Bolcia z Allegro...: "jak bym mugł go odebrać na terenie brudna to bym go przygarną ponieważ nie mam transportu a bardzo chciał bym mieć pieska bo ponieważ muj pierwszy pies mi umarł ze starości i teraz nie potrawie żyć bez pieska w domu " hmm.. co myslicie.byk na byku, ani kontaktu do siebie.. , ani kto to..?? Quote
Fusica Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Może dysleksja i dyzgrafia ????? Ja chyba bym od razu nie skreślała... ale te wymagania odnośnie Brudna, to dziwne są trochę... To co autobusem albo taxi nie można podjechać???? A co jeśli pies będzie musiał do lekarza jechać (tfu, tfu)... Ja rozumiem, że ludzie proszą o dowóz do miasta zamieszkania ale żeby na dzielicę, bo nie ma transportu ???? A jeśli taka bida finansowa u tej osoby, że na bilet autobusowy nie ma, to co ze szczepieniami, jedzeniem itd???? Psiak kosztuje... Hmmmm. Myślę, że jeśli prowadzić dalsze rozmowy to tylkop oko w oko... Quote
elainfo Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Fusica napisał(a):Może dysleksja i dyzgrafia ????? Ja chyba bym od razu nie skreślała... ale te wymagania odnośnie Brudna, to dziwne są trochę... To co autobusem albo taxi nie można podjechać???? A co jeśli pies będzie musiał do lekarza jechać (tfu, tfu)... Ja rozumiem, że ludzie proszą o dowóz do miasta zamieszkania ale żeby na dzielicę, bo nie ma transportu ???? A jeśli taka bida finansowa u tej osoby, że na bilet autobusowy nie ma, to co ze szczepieniami, jedzeniem itd???? Psiak kosztuje... Hmmmm. Myślę, że jeśli prowadzić dalsze rozmowy to tylkop oko w oko... kurcze nie zebym wybrzydzała.. ale chyba nieodpisze wogóle na tego maila.. jak bedzie dociekliwy to zadzwoni... błedy błedami ale ten dowóz psa na bródno ..z ursynowa..?? rzeczywiscie.. moze byc spory problem,zeby go do weta zawieżć jak bedzie taka potrzeba..chyba ze wet pod domem.. ale nie no nie..:placz: i jesszce niedaj bog bedzie pod opieka tej lecznicy przyhotelowej na Bródnie....;-((:evil_lol: Quote
anouk92 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 elainfo napisał(a):boshee dostałam zapytanie o Bolcia z Allegro...: "jak bym mugł go odebrać na terenie brudna to bym go przygarną ponieważ nie mam transportu a bardzo chciał bym mieć pieska bo ponieważ muj pierwszy pies mi umarł ze starości i teraz nie potrawie żyć bez pieska w domu " hmm.. co myslicie.byk na byku, ani kontaktu do siebie.. , ani kto to..?? Słuchajcie dostałam takiego samego maila w sprawie Pepsi - ja bym uważała na tego faceta. Albo jakiś desperat i strasznie chce mieć psa, albo jakiś dzieciak który robi sobie jaja albo nawet nie chcę myśleć co. Treść wiadomości: "jak bym mugł odebrać ją na brudnie to bym przygarną ją od razu" Quote
Fusica Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Eeeeee. Odpuszczamy.... Z tego wynika, że wszystko jedno jaki pies byle go na brudno zawieść.... Quote
elainfo Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 wklejam jeszce jego ogloszenia gdzie sie da.. na pupile, kupiepsa, ojej .pl i juz samam nie wiem gdzie , robie to z automatu..bo cos strasznie ociężale z tym malenstwem idzie... Quote
elainfo Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 i znów dostalam zapytanie o szczeniaka, króciótkie z prosba o zdjecia.. hmmm..to pewnie z ktoregos ogłoszenia , gdzie niebyło mozliwości instalacji fotki.. gdzies dzis takie wklejałam..;-) nareszcie cos sie zaczyna dziac.... Quote
elainfo Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 kurcze to jakis monolog mój czy co?? gdzie sie wszyustkie ciotki pochowały???:mad: własnie miałam telefon- pani go chciała na 2000m. działke do budy a zimą do komórki...chciała....:placz: :placz: kurcze czy taki los czeka mafijne dzieciątko...??:shake: :shake: Quote
Fusica Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Nie ma mowy !!!! Nie oddamy naszego dziecka do żadnej komórki :mad: :mad: :mad: Quote
elainfo Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 cholercia i znowucisza... nikt tu nie zaglada.. nikt tez niedzwoni z ogłoszen...wklejam go w przygarne psa ale bez skutku.. cholerrraaa!! co jest!!???biedny maksio....:placz: Quote
Fusica Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Dziwny jest ten kompletny brak odzewu z ogłoszeń. Myśle, ze to kwestia nadchodzących wakacji... niestety... Quote
elainfo Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 kasiu.. a może edytuj /aktualizuj to ogłoszenie ..na gumtree.. cos tam tylko dodaj jakis przecinek chociaz.. to pojawi sie z dzisiejsza data bo juz dawno gdzies daleko na poczatku maja pewnie to ogoszenie spadło.... ja tak z Dorą zrobiłam. .. Quote
elainfo Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Fusica napisał(a):Dziwny jest ten kompletny brak odzewu z ogłoszeń. Myśle, ze to kwestia nadchodzących wakacji... niestety... no niewiem.. sama.. o jamniki dzwonia jakszaleni ludzie .. , o dorke tez mamm paretelefonów.. a ten kluseczek..- cisza jak makiem zasiał.. Quote
anouk92 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 elainfo napisał(a):no niewiem.. sama.. o jamniki dzwonia jakszaleni ludzie .. , o dorke tez mamm paretelefonów.. a ten kluseczek..- cisza jak makiem zasiał.. Bo wszyscy chcą piękne rasowe:shake: Quote
elainfo Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='anouk92']Bo wszyscy chcą piękne rasowe:shake:[/quotE :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: ... A KLUSECZKA TAKA KOCHANA MORDA.. I NIKT GO NIECHCE...:-( :-( :-( Quote
Fusica Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Idę aktualizować ogłoszenia... Cholerka, trochę krucho z czasem się robi... Myślałam, że ze szczeniorem nie będzie problemu... Quote
Ludek Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Do góry maluchu. Mam nadzieję, że obecni opiekunowie też szukaja mu domu. Quote
Recommended Posts