Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obama napisał(a):
Incia,ten wyżełek adopcyjny?
Jak układają się ich relacje?

Wyżełek to psiak mojego narzeczonego, od wczoraj wszyscy jesteśmy juz razem, w komplecie:loveu: Nie jest źle, tylko musimy pilnować, żeby nie upolował naszych innych zwierząt... W końcu to pies myśliwski, co prawda tylko matka rasowa, z rodowodem, a tata w typie rasy, ale baaaardzo mu się chce zjeść świnkę morską, chomika, kanarka...

• 1 month later...
Posted (edited)

Dzisiaj był u mnie gość specjalny w towarzystwie...:hmmmm:....guwernantki....:roflt:

Ale się dystyngowana dama z Szareńki zrobiła...Zapatrzona w swoja Panią, zasłuchana w jej głos...tak czuła się bezpieczna,że nawet przysnęła na kanapie.
Dla wtajemniczonych: proszę zwrócić uwagę na sabciowe spojrzenie na pierwszej fotce.

Edited by savahna
Posted

savahna napisał(a):

Ale się dystyngowana dama z Szareńki zrobiła...Zapatrzona w swoja Panią, zasłuchana w jej głos...tak czuła się bezpieczna,że nawet przysnęła na kanapie.
Dla wtajemniczonych: proszę zwrócić uwagę na sabciowe spojrzenie na pierwszej fotce.

Psinka wyczuła, że jest w miejscu, w którym nic jej nie grozi, ona wyczuwa dobrych ludzi na kilometr, większości osób nie daje się pogłaskać ani nawet podejść.

Posted

Incia napisał(a):
To chyba nie jest ze mną tak źle....

Z Tobą jest baaaardzo źle.:eviltong::eviltong:

Oooo, jakie śliczne fotki, na serwisach ogłoszeniowych rzucałyby się w oczy.:lol:
To co? Ogłaszamy?:diabloti:

Posted

savahna napisał(a):

To co? Ogłaszamy?:diabloti:

Ja Wam ogłoszę :angryy:

Welury kupione specjalnie dla Szareńki, łatwo wyczyścić sierść ;) Jej miał być tylko ten pomarańczowy, a wyszło jak zwykle :roll:

• 2 weeks later...
  • 2 months later...