Obama Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Incia,ten wyżełek adopcyjny? Jak układają się ich relacje? Quote
Incia Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Obama napisał(a):Incia,ten wyżełek adopcyjny? Jak układają się ich relacje? Wyżełek to psiak mojego narzeczonego, od wczoraj wszyscy jesteśmy juz razem, w komplecie:loveu: Nie jest źle, tylko musimy pilnować, żeby nie upolował naszych innych zwierząt... W końcu to pies myśliwski, co prawda tylko matka rasowa, z rodowodem, a tata w typie rasy, ale baaaardzo mu się chce zjeść świnkę morską, chomika, kanarka... Quote
Little_My Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Wylicytowany na bazarku portrecik: Quote
Paulina_mickey Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Zwabił mnie tytuł galerii :evil_lol: Ale zostanę na dłużej :) Quote
wegielkowa Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Piękność:). A gdzie wisi portret Damy? Quote
Little_My Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Jeszcze czekamy na przesyłkę, bo wydruk będzie na jakimś specjalnym papierze. Ale zawiśnie dopiero w nowym domu, czyli, mam nadzieję, jeszcze w tym roku :) Quote
savahna Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 (edited) Dzisiaj był u mnie gość specjalny w towarzystwie...:hmmmm:....guwernantki....:roflt: Ale się dystyngowana dama z Szareńki zrobiła...Zapatrzona w swoja Panią, zasłuchana w jej głos...tak czuła się bezpieczna,że nawet przysnęła na kanapie. Dla wtajemniczonych: proszę zwrócić uwagę na sabciowe spojrzenie na pierwszej fotce. Edited August 24, 2013 by savahna Quote
Little_My Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 savahna napisał(a): Ale się dystyngowana dama z Szareńki zrobiła...Zapatrzona w swoja Panią, zasłuchana w jej głos...tak czuła się bezpieczna,że nawet przysnęła na kanapie. Dla wtajemniczonych: proszę zwrócić uwagę na sabciowe spojrzenie na pierwszej fotce. Psinka wyczuła, że jest w miejscu, w którym nic jej nie grozi, ona wyczuwa dobrych ludzi na kilometr, większości osób nie daje się pogłaskać ani nawet podejść. Quote
Incia Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 To chyba nie jest ze mną tak źle, bo ostatnio Ją pogłaskałam:loveu: Quote
Little_My Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Ziewające zawiniątko Zmęczona po wycieczce odpoczywa... Quote
savahna Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Incia napisał(a):To chyba nie jest ze mną tak źle.... Z Tobą jest baaaardzo źle.:eviltong::eviltong: Oooo, jakie śliczne fotki, na serwisach ogłoszeniowych rzucałyby się w oczy.:lol: To co? Ogłaszamy?:diabloti: Quote
Little_My Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 savahna napisał(a): To co? Ogłaszamy?:diabloti: Ja Wam ogłoszę :angryy: Welury kupione specjalnie dla Szareńki, łatwo wyczyścić sierść ;) Jej miał być tylko ten pomarańczowy, a wyszło jak zwykle :roll: Quote
Handzia55 Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Dziewczyny, zajrzyjcie chociaż:placz:http://www.dogomania.pl/forum/threads/246536-Zapad%C5%82-wyrok-Mi%C5%9Bka-ma-6-dni-na-znalezienie-nowego-domu-%28 Quote
Little_My Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 Chodzę sobie bez smyczy I tak pięknie wracam do Pańci Umiem warować (ale tylko przez chwilę, bo zaraz chcę pochwałę za dobrze wykonane zadanie :)) Siadam kiedy Pańcia prosi Quote
savahna Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Proszę bardzo, jaka ja czujna jestem.Aż sama nie wierzę. No brawo Szarusia!!! Quote
Little_My Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 Umiem też dawać łapkę I przybijać piątkę... :loveu: i dziesiątkę :D Podskakuję najwyżej na świecie :) Quote
wegielkowa Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 No owczarek, wiadomo:) Wszystkie komendy wyuczone w 5 minut:) Quote
Little_My Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 wegielkowa napisał(a):No owczarek, wiadomo:) Wszystkie komendy wyuczone w 5 minut:) Miodek na serce :loveu: Quote
savahna Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Niech no sobie policzę: wrzesień, pazdziernik, listopad... Szareńkowa czy aparat wpadł Ci do ...wanny na ten przykład?! Quote
Little_My Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 (edited) Kulka smakulka rozkminiona w minutę... A tu mój orzeszek obudzony na prośbę savahny... Edited November 17, 2013 by Szareńkowa Quote
jaanka Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Cześć :) Savahna mi powiedziała że tu jest sympatyczny kielecki wątek. Bardzo ładne zdjęcia , lubię pościelówki ;). Quote
Recommended Posts