katasza1 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Strasznie fajna ta twoja Szarka. Moj chlopak uwielbia takie psy. to taki typ, ze niby przecietna, a po jednym spojrzeniu mozna sie zakochac po uszy :) Quote
savahna Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 jaanka napisał(a): Savahna mi powiedziała że tu jest sympatyczny kielecki wątek. Możemy sobie tekścić tu do woli i nikt nas nie objedzie. :evil_lol:Obie dziewczyny to pacyfistki. Być może nawet Szarce uda się zaprzyjaźnic z moja Sonią ....:cool1::razz: Quote
Little_My Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 (edited) jaanka napisał(a):Cześć :) Savahna mi powiedziała że tu jest sympatyczny kielecki wątek. Bardzo ładne zdjęcia , lubię pościelówki ;). Witamy :) Kiedy zabierałam Szarkę z hotelu mag.dy powiedziałam, że nie będzie spała w łóżku. I przez pierwszy tydzień rzeczywiście nie spała... :oops: Potem zaczęła przychodzić i się we mnie wtulać, no i już nie miałam serca jej wyganiać. katasza1 napisał(a):Strasznie fajna ta twoja Szarka. Moj chlopak uwielbia takie psy. to taki typ, ze niby przecietna, a po jednym spojrzeniu mozna sie zakochac po uszy :) Witamy! :) Oj można się zakochać :) Szarki Pańcio mówi, że ona ma szczęście, że potrafi robić nieszczęśliwą minę (kota ze Szreka), bo dzięki temu zawsze coś od kogoś wysępi, jak nie jedzonko, to chociaż pieszczoty. A pieszczocha z niej przeokrutna :) Edited November 21, 2013 by Szareńkowa Quote
savahna Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Szareńkowa,może wykorzystasz pomysł w nowym domciu??Schody moga być do nieba przecież... Quote
Little_My Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 pomysł świetny, tylko u mnie w mieszkaniu schodów ni mo :-( choć przyznam, że już kombinowałam, żeby ze schodów kręconych zrobić kwietnik :D Quote
savahna Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Schodów nie ma, ale przecież mogą być :) Jakie fajne te dzisiejsze zdjęcia Szarki Quote
Little_My Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 Szarka w nowym domku, ale ze starym pańciostwem ;) To żółte to noga "Pana Żółtka", z którego zostały tylko dwie nogi :cool3: Quote
Little_My Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 A tu moje słodziątko śpi po śniadanku :loveu: Quote
wegielkowa Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 W nowym domu Szarka nie jest przykryta kocykiem. Nie wiem, dlaczego.... Quote
savahna Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Słodziątko, księżniczka kurcze z Masłowa.:grin:...:scared: Ale delikatesik się z niej zrobił wyjatkowy. Quote
Little_My Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='wegielkowa']W nowym domu Szarka nie jest przykryta kocykiem. Nie wiem, dlaczego....[/QUOTE] To jest bardzo zaniedbany pies, zimno mu, bo śpi na balkonie, głodny, bo je tylko to co upoluje, brudny i chory. Podajcie mnie do TOZ'u :eviltong: Już mnie dwa razy stare dziadki na ulicy straszyły, że mnie podadzą, bo pies jest głodzony :cool3: A yorka o takim obwodzie w kłębie jak moja Hrabina, który się toczył a nie chodził, jakoś nie podali, bo zadbany był, dobrze karmiony... A propos delikatesika, to Szarencja stwierdziła, że już nie będzie jadła Brita, chyba jej się znudził, teraz gustuje w acanie rybnej i drobiowej. Quote
Little_My Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 Pies, który nie umie stać :evil_lol: Quote
Little_My Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 Pańcia mnie kąpie, a ja muszę doprowadzać futerko do "porządku"... Nie oddam tego smaczka :diabloti: Takie było smaczne Pańcia się opala, więc ja też Quote
Little_My Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 (edited) Ciociu savahno, tak mi wstyd, że odgryzłam oczy i wyciągnęłam przez otwory po nich wnętrzności z Twojego kangurka... Wybaczysz mi? :angel: Edited March 31, 2014 by Szareńkowa Quote
savahna Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Choleraaaa, kangurek.:placz::placz::diabloti: Fajne fotki....mimo wszystko, nawet mimo okaleczonego kangurka. :cool1::cool3::cool3: Zazdroszczę krajobrazu. Góry?!:lol: Quote
Little_My Posted April 1, 2014 Author Posted April 1, 2014 savahna napisał(a):Choleraaaa, kangurek.:placz::placz::diabloti: Fajne fotki....mimo wszystko, nawet mimo okaleczonego kangurka. :cool1::cool3::cool3: Zazdroszczę krajobrazu. Góry?!:lol: Tak, pasmo Wiśniowieckie :cool1: Quote
Little_My Posted April 21, 2014 Author Posted April 21, 2014 Do re mi fa sol la si dooooooooooooooo Quote
savahna Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Znowu zagryzła księżniczka jakiegoś pluszaka?!Bo ten usmiech...:cool3: http://images64.fotosik.pl/899/a862184ad326e3cfgen.jpg Quote
Little_My Posted April 22, 2014 Author Posted April 22, 2014 Oj tam oj tam, tylko łosia wypatroszyła ;) Quote
jaanka Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 http://images64.fotosik.pl/899/def14ab1114f619b.jpg Wzorzec dentystyczny. Piękne białe zębiska. Quote
Recommended Posts