Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jaanka napisał(a):

Savahna mi powiedziała że tu jest sympatyczny kielecki wątek.

Możemy sobie tekścić tu do woli i nikt nas nie objedzie. :evil_lol:Obie dziewczyny to pacyfistki. Być może nawet Szarce uda się zaprzyjaźnic z moja Sonią ....:cool1::razz:

Posted (edited)

jaanka napisał(a):
Cześć :)
Savahna mi powiedziała że tu jest sympatyczny kielecki wątek.
Bardzo ładne zdjęcia , lubię pościelówki ;).

Witamy :)

Kiedy zabierałam Szarkę z hotelu mag.dy powiedziałam, że nie będzie spała w łóżku. I przez pierwszy tydzień rzeczywiście nie spała... :oops:
Potem zaczęła przychodzić i się we mnie wtulać, no i już nie miałam serca jej wyganiać.

katasza1 napisał(a):
Strasznie fajna ta twoja Szarka. Moj chlopak uwielbia takie psy.
to taki typ, ze niby przecietna, a po jednym spojrzeniu mozna sie zakochac po uszy :)

Witamy! :)
Oj można się zakochać :)
Szarki Pańcio mówi, że ona ma szczęście, że potrafi robić nieszczęśliwą minę (kota ze Szreka), bo dzięki temu zawsze coś od kogoś wysępi, jak nie jedzonko, to chociaż pieszczoty. A pieszczocha z niej przeokrutna :)

Edited by Szareńkowa
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='wegielkowa']W nowym domu Szarka nie jest przykryta kocykiem. Nie wiem, dlaczego....[/QUOTE]

To jest bardzo zaniedbany pies, zimno mu, bo śpi na balkonie, głodny, bo je tylko to co upoluje, brudny i chory. Podajcie mnie do TOZ'u :eviltong: Już mnie dwa razy stare dziadki na ulicy straszyły, że mnie podadzą, bo pies jest głodzony :cool3:
A yorka o takim obwodzie w kłębie jak moja Hrabina, który się toczył a nie chodził, jakoś nie podali, bo zadbany był, dobrze karmiony...

A propos delikatesika, to Szarencja stwierdziła, że już nie będzie jadła Brita, chyba jej się znudził, teraz gustuje w acanie rybnej i drobiowej.

• 1 month later...
Posted (edited)

Ciociu savahno, tak mi wstyd, że odgryzłam oczy i wyciągnęłam przez otwory po nich wnętrzności z Twojego kangurka...

Wybaczysz mi? :angel:

Edited by Szareńkowa
Posted

Choleraaaa, kangurek.:placz::placz::diabloti:
Fajne fotki....mimo wszystko, nawet mimo okaleczonego kangurka. :cool1::cool3::cool3:
Zazdroszczę krajobrazu. Góry?!:lol:

Posted

savahna napisał(a):
Choleraaaa, kangurek.:placz::placz::diabloti:
Fajne fotki....mimo wszystko, nawet mimo okaleczonego kangurka. :cool1::cool3::cool3:
Zazdroszczę krajobrazu. Góry?!:lol:

Tak, pasmo Wiśniowieckie :cool1:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...