Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Prześliczny szczeniaczek znaleziony na działkach, dokładnie tydzień temu przez hycla. Czasu jest niewiele. Wyprosiłyśmy żeby nie odwoził jej jeszcze do schroniska (Krzyczki :angryy: ), ale nie wiadomo jak długo to potrwa. To 3-mesięczna sunia. Ładniutka. Na pewno szybko znajdzie domek tylko potrzebne Allegro i ogłoszenia w necie. No i oczywiście tymczas, bo nie wiadomo w jakim momencie pan hycel zrobi nam niespodziankę i wywiezie ją do schronu :mad:

Posted

Jeśli nikt się nie zgłosi, a będzie transport do Krakowa, sunię przyjmę. Mogę mieć na tymczasie wyłącznie szczeniaki, bo moja Gerda dorosłych psów nie akceptuje w domu, a moje koty są kolejną barierą (często do pokonania). Ozzy przyjmie każdego zwierzaka.

Posted

To może niech ktoś już napisze na transportowym, ja mogę poszukać na mapie dogo, ale to dopiero jutro, więc może już dziś ktoś inny się tym zajmie. Ja niestety padam po całym dniu i już oczy się same zamykają :D

Posted

A ja spytam wprost... bo po tym co naczytałam się na wątku Kamci to już ręce opadają. Tamb, Ty pełnoletnia jesteś? Miałaś już jakieś psy na tymczasie? Nie chcę Cię tymi pytaniami urazić ;) . To z troski o dobro psiaka.

Posted

Jestem trochę więcej niż pełnoletnia.;) Ale ile mam lat nie zdradzę. Odkąd jestem na dogomanii (a jestem krótko), miałam Bobika (młody psiak Bobik z wyrokiem odroczonym do świąt) i Kasię (Kraków-szczeniak na środku ulicy). Nie potrafię policzyć psów na tymczasie, zanim się zalogowałam. Z moich własnych, za TM są:Titka,Kama,Kundzia, Tupek, Puszek, kicia Naomi, szczurzyca Mela. Żyją i mają się świetnie Gerda, Ozzy, koty-Mija i Miodek. Na jakie pytania mam jeszcze odpowiedzieć?

Posted

Sunia już ma domek w Piastowie :multi:
Adoptowała ją dobra znajoma żony pana hycla.
Dziękujemy wszystkim za chęć pomocy.
Gigi-44, dzięki za Allegro. Możesz już skasować.

Posted

Dopiero teraz dotarłem do domu i bardzo się cieszę że psina ma już domek ale chcę jeszcze dodać że dziś odebrałem ok3 telefonów od chętnych osób które chciały przygarnąć psinę.Jednak to fakt że młodziki znajdują domki praktycznie od razu pozdrawiam Krzysiek.