asiamm Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Prześliczny szczeniaczek znaleziony na działkach, dokładnie tydzień temu przez hycla. Czasu jest niewiele. Wyprosiłyśmy żeby nie odwoził jej jeszcze do schroniska (Krzyczki :angryy: ), ale nie wiadomo jak długo to potrwa. To 3-mesięczna sunia. Ładniutka. Na pewno szybko znajdzie domek tylko potrzebne Allegro i ogłoszenia w necie. No i oczywiście tymczas, bo nie wiadomo w jakim momencie pan hycel zrobi nam niespodziankę i wywiezie ją do schronu :mad: Quote
sugarr Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 tamb, bierz sunię, bierz Ty napewno dobry domek znajdziesz :evil_lol: :loveu: Quote
tamb Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Jeśli nikt się nie zgłosi, a będzie transport do Krakowa, sunię przyjmę. Mogę mieć na tymczasie wyłącznie szczeniaki, bo moja Gerda dorosłych psów nie akceptuje w domu, a moje koty są kolejną barierą (często do pokonania). Ozzy przyjmie każdego zwierzaka. Quote
asiamm Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 tamb, byłoby super :loveu: tylko trzeba transport skombinować Warszawa-Kraków Quote
sugarr Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 To może niech ktoś już napisze na transportowym, ja mogę poszukać na mapie dogo, ale to dopiero jutro, więc może już dziś ktoś inny się tym zajmie. Ja niestety padam po całym dniu i już oczy się same zamykają :D Quote
asiamm Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 A ja spytam wprost... bo po tym co naczytałam się na wątku Kamci to już ręce opadają. Tamb, Ty pełnoletnia jesteś? Miałaś już jakieś psy na tymczasie? Nie chcę Cię tymi pytaniami urazić ;) . To z troski o dobro psiaka. Quote
tamb Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Jestem trochę więcej niż pełnoletnia.;) Ale ile mam lat nie zdradzę. Odkąd jestem na dogomanii (a jestem krótko), miałam Bobika (młody psiak Bobik z wyrokiem odroczonym do świąt) i Kasię (Kraków-szczeniak na środku ulicy). Nie potrafię policzyć psów na tymczasie, zanim się zalogowałam. Z moich własnych, za TM są:Titka,Kama,Kundzia, Tupek, Puszek, kicia Naomi, szczurzyca Mela. Żyją i mają się świetnie Gerda, Ozzy, koty-Mija i Miodek. Na jakie pytania mam jeszcze odpowiedzieć? Quote
asiamm Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Twoja odpowiedź mnie w pełni satysfakcjonuje ;) Quote
Ziutka Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Dziewczyny KOCHANE JESTEŚCIE:loveu::loveu::loveu::multi::multi: Quote
gigi-44 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Wszystko super ale jak prosicie o Allegro to proszę podać jakiś kontakt i gdzie można psa zobaczyć itd...Narazie wpisałem żeby się kontaktowano ze mną bo nie miałem innego pomysłu a więc proszę o przesłanie mi na pw dane kontaktowe osoby odpowiedzialnej za psinę a tu link do Allegro.http://www.allegro.pl/show_item.php?item=194573038 Pozdrawiam Krzysiek. Quote
asiamm Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Sunia już ma domek w Piastowie :multi: Adoptowała ją dobra znajoma żony pana hycla. Dziękujemy wszystkim za chęć pomocy. Gigi-44, dzięki za Allegro. Możesz już skasować. Quote
gigi-44 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Dopiero teraz dotarłem do domu i bardzo się cieszę że psina ma już domek ale chcę jeszcze dodać że dziś odebrałem ok3 telefonów od chętnych osób które chciały przygarnąć psinę.Jednak to fakt że młodziki znajdują domki praktycznie od razu pozdrawiam Krzysiek. Quote
Recommended Posts