*Gajowa* Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Kenia bardzo potrzebuje naszej pomocy :modla: ... Quote
masienka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Dzieki Gajowa. suczka na belgowym. Ludzie z tego forum pomogli olkuskiej Simbie i doprowadzili do przerwania pseudohodowli, z ktorej Simba pochodzila. Naprawde potrafia sie swietnie zorganizowac i wspolnie dzialac. Miejmy nadzieje, ze wlacza sie rowniez w pomoc Kenii. [URL]http://www.belgi.com.pl/viewtopic.php?p=77561#77561[/URL] Quote
*Gajowa* Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Masienka dziękuje za błyskawiczne działanie. Wroobel czekamy na informacje o Kenii... Quote
Poker Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 ja ciągle zaglądam ,ale cicho siedzę,bo i tak nie mogę pomóc :placz:,po prostu nie da rady:shake: wszystkim i trzeba wybierać Quote
wroobelterrorystka Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 dzisiaj taki upał, że sunia nie przyszła, boję się że to ją wykończy ;( porozstawiałam miski z wodą po podwórku, może przyjdzie i chociaż się napije Quote
justynavege Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 wroobel zeby jej nie straszyc aparatem moze nie uzywaj lampy , wylacz ja lampa potrafi niezle wystraszyc Quote
*Gajowa* Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 A czy Kenia pozwoliłaby się przypiąć na smycz ? Wtedy łatwiej poszłoby z fotkami. Martwię sie o nią... dlaczego się nie pokazuje ? Quote
wroobelterrorystka Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 na smycz się da przypiąć chyba tylko jak ją zestresuje smyczą i zdjęciami to się może wystraszyć i nie przyjść więcej :( dzisiaj pewnie dlatego, że gorąco jest, pewnie gdzieś śpi, ja swoją Warkę na rękach z domu wynosiłam bo jej się nie chciało w taki upał :) Quote
*Gajowa* Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Mam nadzieję, że to tylko z powodu upału nie pokazała się. Moje psiaki też nadzwyczaj spokojne dziś były ale apetyty normalne i hektolitry wody wypiły. Quote
*Gajowa* Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Czy Kenia się dzisiaj pokazała ? Martwię się o nią bardzo... Quote
wroobelterrorystka Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 nie niestety dzisiaj również jej nie słyszałam bardzo się o nią boję :( dzisiaj już nie było tak gorąco, ale sąsiedzi robili grilla więc może się bała przyjść? nie wiem ale chciałabym żeby się pokazała :( Quote
justynavege Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 wroobel a moze ona czasem w nocy przychodzi?? czy raczej nie? moze choc miske w woda na stale zostawić nadchodza straszne uapły Quote
wroobelterrorystka Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 w nocy śpię więc nie słyszę, miska jest wystawiona, mam nadzieję że jej się nic nie stało ;( Quote
*Gajowa* Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 A moźe Kenia została odłowiona i zabrana do schronu ? Czy możecie sprawdzić ? Quote
Koperek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [B]Wroobelku[/B], zacznę pisać na forum, bo na PW to się nie dogadamy...:razz: Jeśli myślisz, że mój pomysł, który Ci przedstawiłam jest w miarę dobry- zawsze to jakiś początek- to zorganizuj sobotę lub niedzielę (nie wiem, czy te dni masz wolne), żeby ją złapać, a ja przyjadę- OBIECUJĘ! P.S. Nie piszę wszystkiego tak dokladnie, jak w PW, bo różni tu zaglądają... Quote
wroobelterrorystka Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 suni nie widziałam :( w azylu coś sprawdzić ? to graniczyłoby z cudem tam nikt nic nie wie nigdy :( ja jadę w niedzielę o 7 rano na wycieczkę i wracam 2 czerwca ;( Quote
*Gajowa* Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 A czy nie można wejść i rozejrzeć się ? To jak właściciel ma znależć swoje psa, który mu zginął ? Quote
wroobelterrorystka Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 no właśnie w tym problem, że nie za bardzo można :( Quote
yewcia1 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='*Gajowa*']A czy nie można wejść i rozejrzeć się ? To jak właściciel ma znależć swoje psa, który mu zginął ?[/quote] Schronisko w Dzierżoniowie nie jest zyczliwe :shake: Quote
*Gajowa* Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Szkoda, że mieszkam tak daleko i nic nie moge zrobić :wallbash: . Quote
justynavege Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 skoro wroobel wyjezdza w niedziele rano jest jeszcze jutrzejszy dzien Koperek amsz pomysl na sunie ?moze wrooblowej podasz na pw nr tel? w razie gdyby sunia sie pojawila wroobel a ta Pani sasiadka co ja dokarmiala czy mogla by pomoc w czas twojej nieobecnosci?? Quote
wroobelterrorystka Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 w sobotę mam pakowanie do południa, suczka się nie pokazuje ;( dzieci ją widziały w parku ale do nas nie przyszła. sąsiadka to taka starej daty kobieta, wytłumaczyć coś ciężko, ona za psem latać nie będzie i w domu trzymać nie może :( Quote
justynavege Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 wroobel to moze byc ostatnia szansa dla tej suczki.......... sprobuj pogadac z sasiadka bo chyba Koperek ma jakis plan ?? Quote
Recommended Posts