Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieki Gajowa.
suczka na belgowym. Ludzie z tego forum pomogli olkuskiej Simbie i doprowadzili do przerwania pseudohodowli, z ktorej Simba pochodzila. Naprawde potrafia sie swietnie zorganizowac i wspolnie dzialac. Miejmy nadzieje, ze wlacza sie rowniez w pomoc Kenii.

[URL]http://www.belgi.com.pl/viewtopic.php?p=77561#77561[/URL]

Posted

ja ciągle zaglądam ,ale cicho siedzę,bo i tak nie mogę pomóc :placz:,po prostu nie da rady:shake: wszystkim i trzeba wybierać

Posted

na smycz się da przypiąć chyba tylko jak ją zestresuje smyczą i zdjęciami to się może wystraszyć i nie przyjść więcej :(
dzisiaj pewnie dlatego, że gorąco jest, pewnie gdzieś śpi, ja swoją Warkę na rękach z domu wynosiłam bo jej się nie chciało w taki upał :)

Posted

Mam nadzieję, że to tylko z powodu upału nie pokazała się. Moje psiaki
też nadzwyczaj spokojne dziś były ale apetyty normalne i hektolitry wody
wypiły.

Posted

[B]Wroobelku[/B], zacznę pisać na forum, bo na PW to się nie dogadamy...:razz: Jeśli myślisz, że mój pomysł, który Ci przedstawiłam jest w miarę dobry- zawsze to jakiś początek- to zorganizuj sobotę lub niedzielę (nie wiem, czy te dni masz wolne), żeby ją złapać, a ja przyjadę- OBIECUJĘ!

P.S. Nie piszę wszystkiego tak dokladnie, jak w PW, bo różni tu zaglądają...

Posted

[quote name='*Gajowa*']A czy nie można wejść i rozejrzeć się ? To jak właściciel ma znależć swoje psa, który mu zginął ?[/quote]
Schronisko w Dzierżoniowie nie jest zyczliwe :shake:

Posted

skoro wroobel wyjezdza w niedziele rano jest jeszcze jutrzejszy dzien

Koperek amsz pomysl na sunie ?moze wrooblowej podasz na pw nr tel?
w razie gdyby sunia sie pojawila

wroobel a ta Pani sasiadka co ja dokarmiala czy mogla by pomoc w czas twojej nieobecnosci??

Posted

w sobotę mam pakowanie do południa, suczka się nie pokazuje ;( dzieci ją widziały w parku ale do nas nie przyszła.
sąsiadka to taka starej daty kobieta, wytłumaczyć coś ciężko, ona za psem latać nie będzie i w domu trzymać nie może :(