Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może się zdarzyć też taka sytuacja, że Kenia nigdy nie akceptowała zalotów kawalerskich i żaden nie był jej w stanie "zmusić". Znam taką sytuację i mimo, że suczka nie jest wysterylizowana i ma cieczki regularnie to samiec, z którym mieszka nie jest jej w stanie zapłodnić, bo ona po prostu nie chce;)

Posted

Trzymam kciuki ... Kenia wygląda w rzeczywistości dużo lepiej niż na
zdjęciach i na spacerach zwraca uwagę swoją piękną postawą z wysoko
podniesioną głową...

Posted

Gajowa niedługo pojawi sie rozliczenie na watku Afn , bedziesz mogla zobaczyc ile Kenia ma na koncie
o zwrot za faktury chyba trzeba pisać do GreenEvill a fakturę wysłać do Tweety

czyli dopiero po rozcieciu brzuszka sie okaze??

Posted

Niestety tylko rozcięcie brzuszka pozostaje :placz:...
Dziś jedna dobra ciocia obfociła Kenię... trudno było bo obiekt chwili w jednym miejscu nie chciał ustać... a więc czekamy :crazyeye:.

Posted

Oj to niecierpliwie czekamy :loveu:
Rozliczenia jeszcze nie było, moze dziś się pojawi, mamy kolejny bazarek na Kencię i bedzie jeszcze nie jeden ale panna musisz szybko szukać domu.

Posted

zdrojeczko na pewno sie przydadzą :)
myslalam ze pojda na tymczas szczeniakow z lasu ktore miala wziać halbinka ale z 4 został tylko jeden :placz:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87306[/URL]

Posted

[quote name='justynavege']z tego co pamietam koszt to 300 zl[/quote]

Tak 300 zł powinno wystarczyć. Słuchajcie mam dylemat czy juz umawiać
sterylkę czy dopiero po operacji, na którą idę 24.10. Teoretycznie powinna wydobrzeć do tego czasu ale gdyby /odpukuję / pojawiły sie komplikacje wtedy będzie klapa... nie będe w stanie jej wozić po wetach.

Posted

No i jak będą potrzebne te pieniążki, które zadeklarowałam to napisz proszę [B]Gajowa[/B] na PW, bo coraz rzadziej jestem na dogo.;)

Przeczytałam allegro- z tymi 3 latkami to chyba przesadziłyście:roll:- schroniskowy wet nie jest takim konowałem, żeby dać jej 7 lat więcej bez powodów!