uxmal Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 jak to kolejny chętny do budy. To walnę na czerwono text wielgachnymi literami napisze. Quote
justynavege Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 do budy niech "se teściowa wsadzi" bez obrazy dla tesciowych ;) Quote
yewcia1 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Ciotki a w Warszawskiej Wyborczej w dodatku lokalnym w jakiś dzien nie ma ogłoszeń o psach do adopcji? Zaraz robie foty i pewnie pojawi sie dziś bazarek:lol: Quote
*Gajowa* Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='yewcia1']Ciotki a w Warszawskiej Wyborczej w dodatku lokalnym w jakiś dzien nie ma ogłoszeń o psach do adopcji? Zaraz robie foty i pewnie pojawi sie dziś bazarek:lol:[/quote] Można dać bezpłatne ogłoszenie do Wyborczej na "Źółte strony" tylko, że ja nie potrafię. Prosiłam już na wątku o takie ogłoszenie 2-3 tygodnie temu ... widocznie nikt nie dostrzegł :shake:. Quote
zdrojka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Oj, to mnie wyleciało z głowy. Zaraz poszukam. Koszt to 2 zł + VAT za SMSa, tylko to może być bardzo krótkie, do 140 znaków chyba. Quote
zdrojka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [URL]http://www.gazetawyborcza.pl/reklamagw/1,78763,3950121.html[/URL]Tu jest opis, jak się wysyła. Trzeba wysłać do 12 we środę, żeby poszło w piątek. Quote
kasiaprodex Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 ciotki prosze na watek zobaczyc [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86406[/URL] Quote
masienka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 bo watek zostal usuniety! tu jest drugi... pewnie zaraz znowu zniknie :/ [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86616[/URL] Quote
justynavege Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 a o co chodzilo? nie bylo mnie na dogo :oops: Quote
masienka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Arka napisala donos do powiatowego na pajunie... bla, bla, bla same brednie ale burza sie rozpetala naturalnie... Czterdziesci psow, ktore znajduja sie u pajuni na rancho moze wyladowac z powrotem w schronach. dogo choruje, coraz bardziej choruje :/ a watki znikaja, albo adresy, pod ktore maile mozna wysylac... rece juz mi opadaja Quote
justynavege Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 o rety :shake: przykre ze przez osobiste neisnaski ucierpią pieski :placz: Quote
zdrojka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Gajowa, gdzie pieniążki za bazarki przelewać? Na Twoje konto, czy na AFN? Jak na Twoje to poproszę na PW, bo muszę podać wygranym. Quote
justynavege Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 niedugo Keniucha powinna juz uzbierać na sterylke :) Quote
yewcia1 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Właśnie obfociłam anioły na kolejny bazarek - zaraz podeślę ux, pewnie ciocia w wolnej chwili wystawi bazarek:lol: Gajowa jak bedziesz kupowała zarełko dla czarnej panny pamiętaj weź fakturę na [B][COLOR=#ff0000]ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE UL.JAGIEŁŁY 5 M 19[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]14-100 OSTRÓDA[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]NIP 7412025929, a potem przeslesz fakture a Green przeleje za jedzonko.[/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=black]Kto zrobi świeże fotki?[/COLOR][/B] Quote
justynavege Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 yewci i ux za bazarkową pomoc przepiękne dziękuje :loveu: Quote
uxmal Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 ZApraszam na bazarek dla Uciechowa, ULV i Kenie :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87301[/url] Piękne błyszczące Aniołki hand made by justynavege :) Quote
yewcia1 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [FONT=Comic Sans MS][COLOR=seagreen]Ux dziękuję pieknie jeszcze raz za pomc przy bazarkach - zgrany z nas duet:loveu:[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Bazarki obiecuję do czasu, az Kencia trafi do domciu:loveu:[/COLOR][/FONT] Quote
justynavege Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 wraz z Kenią zapraszamy po Aniołki :) Quote
*Gajowa* Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Dziś zakupiłam 25kg worek karmy BEWI DOG dla Keniuchy za 160 zł i bedę miała fakturę na AFN. W bieżacym tygodniu bede miała więcej czasu bo ekipa juz skończyła pracę i teraz tylko sprzątanie, sprzątanie... Chyba ruszę sprawę sterylki chociaż cały czas sie zastanawiam... wątek trwa od maja a Keniucha juź na długo wczesniej się błąkała i nie była zaciążona... Quote
uxmal Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 A może USG coś więcej powie czy jest wysterylizowana? Quote
*Gajowa* Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='uxmal']A może USG coś więcej powie czy jest wysterylizowana?[/quote] Konsultowałam tę sprawę z 2 wetami i twierdzą, że USG nie pokaże nie powiększonej macicy /pokazałoby tylko gdyby była w ciązy/. Powiedzieli, że tylko można stwierdzić poprzez ogolenie brzuszka i sprawdzenie szwu ale w to też nie można wierzyć. Niedawno była u mnie suczka bezpośrednio po sterylce sama jeździłam z nią na zdjęcie szwów. Po wyadoptowaniu u nowych właścicieli wet stwiedził, że sunia nie była sterylizowania i dzwonili z reklamacją. U tej suni po miesiącu nie było nic widać tak pięknie chirurg wykonał szycie. Quote
Recommended Posts