uxmal Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Odwiedził :) Czy Kenia jest na forum belgów ? Quote
wroobelterrorystka Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 ja też obserwuje, ale mam problem z komentarzami... Quote
justynavege Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 wroobel z jakimi komentarzami? :crazyeye: Quote
yewcia1 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Kenii chyba nie ma na forum belgów - tak mi się wydaje Quote
wroobelterrorystka Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 no z pisaniem komentarzy, dogo mi fiksuje:placz: Quote
masienka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [URL]http://www.belgi.com.pl/viewtopic.php?t=2003&postdays=0&postorder=asc&start=0[/URL] Kenia jest na belgowym forum od poczatku ale ja niestety srednio mam czas na bierzaco przesylac tam info od Was. :( Moze byloby najlepiej gdyby Gajowa sie tam zalogowala... moze by cos wyszlo w bezposrednim kontakcie choc oni chyba raczej "zabelgowani" na maksa bidami do adopcji. No i forum milosnikow belgow sa co najmniej dwa a ja (i Kenia przy okazji ;) ) bywam tylko na jednym Quote
justynavege Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Gajowa masz chwilkę by się zalogować na tamto forum ?:lol: Quote
*Gajowa* Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='justynavege']Gajowa masz chwilkę by się zalogować na tamto forum ?:lol:[/quote] Trudna sprawa... nawet na DOGO zalogowała mnie jedna z dogomaniaczek :oops: . Keniusia pięknieje - sierść lśniąca i coraz dłuźsza nie widać juz brodawki na plecach, ogonek coraz obfitszy, sylwetka szczupła ale juz pięknie umięsniona. Apetyt ma ogromny może dlatego, że codziennie robi kilkadziesiąt kilometrów biegając. W lesie zatacza wokół mnie duże koła, tyle interesujacych zapachów i dźwięków - Kenia ma zacięcie psa tropiącego i troche myśliwskiego. Ciekawe skąd ??? Quote
solito Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Zapraszam na bazarek dla Kenii: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6648409#post6648409[/URL] Quote
uxmal Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Z mojego bazarku będzie 30 zł na Kenię. Dałam Mylitle namiary na skarpetę na AFN. Tymczasem na allegro ma kolejnego oglądacza. Suma=7 szt :( Quote
*Gajowa* Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Tylko oglądają... zero telefonów. Kenia dziś była w nad stawami w Zalesiu G. i okazało się, że uwielbia pływać i aportować patyk z wody. Była niezmordowana i robiła to z takim entuzjazmem, że moja Gaja po raz pierwszy weszła do wody i nawet kawałek przepłynęła... Teraz odsypia na swojej podusi . Quote
yewcia1 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='uxmal']Z mojego bazarku będzie 30 zł na Kenię. Dałam Mylitle namiary na skarpetę na AFN. Tymczasem na allegro ma kolejnego oglądacza. Suma=7 szt :([/quote] Dlaczego tylu obserwtorów i nikt się nie odzywa? Mam już foty w komipe na bazarek więc dziś lub jutro wystawię kolejny - ostatnio nie wyrabiam z czasem na zakrętach Na dniach powinno coś się w skarpecie pojawić z bazrków:lol: Quote
justynavege Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 ux solito yewcia :multi: niedlugo pewnei uda się nazbierać na sterylke :) ale czemu tylko obserwują a nie dzwonią ? :shake: Quote
uxmal Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ciekawi są czy w końcu Kenia znajdzie domek i czy ją wysterylizują. Innego wytłumaczenia nie mam.:( Quote
*Gajowa* Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Kenia chciałaby pokazać się na forum a ciotki wpadają tylko "jak po ogień" i bez cyfrówek :placz: . Quote
justynavege Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta]ciotki bierzta aparat cyfrowy do Keniusi[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#ff00ff]Dama godna pokazania a i przyznam,ze tez sie stęskniłam za Jej widokiem..........[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Quote
yewcia1 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Ciotka uxmal zaraz pomoze wystawić bazarek na Keniuchę i mam nadzieję, ze na dniach piniązek za anioły dotrze do skarpety keniusi:lol: Quote
*Gajowa* Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Dziś Keniucha po raz pierwszy nie była na spacerku bo pańcia była zajeta ratowaniem nowej podopiecznej Kory, która dostała w nocy silnego krwotoku po operacji ropomacicza. Jutro jej to wynagrodzę... mam nadzieję, że przestanie padać. A telefony milczą jak zaklęte :shake: . Quote
justynavege Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Gajowa czy z Kora wszystko w porządku?? kurcze dziwią mnie Ci ludzie co obserwują a nie dzwonią Quote
uxmal Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Zostało kilka godzin do końca aukcji. Oglądacze są nadal :( Nie rozumiem tych ludzi. Quote
yewcia1 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Własnie jak Kora i czy Kora jest u Ciebie? I coś więcej napisz Gajowa proszę Quote
*Gajowa* Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Korę odebrałam wieczorem z lecznicy - jest lepiej, krwotok zatrzymany i mam nadzieję że się nie powtórzy. Oczywiscie będzie na lekach przez najbliższe dni. Dzis zadzwonił pan w sprawie Kenii /kontakt spacerkowy/, dom z ogrodem ale wiecej nic nie wiem. Być może przyjadą w weekend obejrzeć Kenię i wtedy ludzi wybadam. Quote
yewcia1 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='uxmal']Czy wstrzymywać się z allegro?[/quote] Ux nie wstrzymuj jeszcze - tak mi się wydaje Quote
Recommended Posts