Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL]http://www.belgi.com.pl/viewtopic.php?t=2003&postdays=0&postorder=asc&start=0[/URL]
Kenia jest na belgowym forum od poczatku ale ja niestety srednio mam czas na bierzaco przesylac tam info od Was. :( Moze byloby najlepiej gdyby Gajowa sie tam zalogowala... moze by cos wyszlo w bezposrednim kontakcie choc oni chyba raczej "zabelgowani" na maksa bidami do adopcji.
No i forum milosnikow belgow sa co najmniej dwa a ja (i Kenia przy okazji ;) ) bywam tylko na jednym

Posted

[quote name='justynavege']Gajowa masz chwilkę by się zalogować na tamto forum ?:lol:[/quote]

Trudna sprawa... nawet na DOGO zalogowała mnie jedna z dogomaniaczek :oops: .
Keniusia pięknieje - sierść lśniąca i coraz dłuźsza nie widać juz brodawki na plecach, ogonek coraz obfitszy, sylwetka szczupła ale juz pięknie umięsniona. Apetyt ma ogromny może dlatego, że codziennie robi kilkadziesiąt kilometrów biegając. W lesie zatacza wokół mnie duże koła,
tyle interesujacych zapachów i dźwięków - Kenia ma zacięcie psa tropiącego i troche myśliwskiego. Ciekawe skąd ???

Posted

Tylko oglądają... zero telefonów.
Kenia dziś była w nad stawami w Zalesiu G. i okazało się, że uwielbia pływać i aportować patyk z wody. Była niezmordowana i robiła to z takim entuzjazmem, że moja Gaja po raz pierwszy weszła do wody i nawet kawałek przepłynęła... Teraz odsypia na swojej podusi .

Posted

[quote name='uxmal']Z mojego bazarku będzie 30 zł na Kenię. Dałam Mylitle namiary na skarpetę na AFN.
Tymczasem na allegro ma kolejnego oglądacza. Suma=7 szt :([/quote]
Dlaczego tylu obserwtorów i nikt się nie odzywa?
Mam już foty w komipe na bazarek więc dziś lub jutro wystawię kolejny - ostatnio nie wyrabiam z czasem na zakrętach
Na dniach powinno coś się w skarpecie pojawić z bazrków:lol:

Posted

[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta]ciotki bierzta aparat cyfrowy do Keniusi[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#ff00ff]Dama godna pokazania a i przyznam,ze tez sie stęskniłam za Jej widokiem..........[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

Posted

Dziś Keniucha po raz pierwszy nie była na spacerku bo pańcia była zajeta
ratowaniem nowej podopiecznej Kory, która dostała w nocy silnego krwotoku po operacji ropomacicza.
Jutro jej to wynagrodzę... mam nadzieję, że przestanie padać.
A telefony milczą jak zaklęte :shake: .

Posted

Korę odebrałam wieczorem z lecznicy - jest lepiej, krwotok zatrzymany
i mam nadzieję że się nie powtórzy. Oczywiscie będzie na lekach przez
najbliższe dni.
Dzis zadzwonił pan w sprawie Kenii /kontakt spacerkowy/, dom z ogrodem ale wiecej nic nie wiem. Być może przyjadą w weekend obejrzeć Kenię i wtedy ludzi wybadam.