Ada-jeje Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Gubie sie juz w moich obietnicach oplat za kastracje i chyba to na tym watku obiecalam zaplacic za kastracje Czika, za ktorego usluge dotarla do nas fa. Bardzo prosze o potwierdzenie. Quote
Till Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='Till']muszę zapytać czy są chętni pomóc temu biedakowi...to młodziutki piesek, prze kochany, za każdym razem jak ktoś tam jest to chce przecisnąć się przez kraty, liże po rękach i błaga o zabranie do domu. Teraz ja was błagam pomyślcie czy możecie mu pomóc, ale napewno nie można go zostawić. Zbliża sie koniec miesiąca i kolejne 3 psy będą jechały do Szczytów, on może być tym kolejnym bo jest od tego hycla, który wywozi właśnie tam psy z O. [IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img19/7441/mnym.jpg[/IMG][/IMG][/QUOTE] cisza...nikt chętny do pomocy nie zgłasza się, biedak przepadnie, a jego oczy wszystko mówią... Quote
yolanovi Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='Till']cisza...nikt chętny do pomocy nie zgłasza się, biedak przepadnie, a jego oczy wszystko mówią...[/QUOTE] Pokazałam biedaka na kilku wątkach i....nic. Ja mogę zadeklarować dla bidy 20 zł/mies. Kto jeszcze się dorzuci. On tak bardzo prosi:modla: Może go jeszcze na FB pokazać i prosić o deklaracje? Quote
ajw Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 (edited) [quote name='yolanovi']Pokazałam biedaka na kilku wątkach i....nic. Ja mogę zadeklarować dla bidy 20 zł/mies. Kto jeszcze się dorzuci. On tak bardzo prosi:modla: Może go jeszcze na FB pokazać i prosić o deklaracje?[/QUOTE] Też deklaruję 20 zł miesięcznie dla niego. Rany tak szkoda biedaka :( I jeśli byłby ktoś chętny do zrobienia bazarku to chętnie prześlę fanty, wiem, że wszyscy zapracowani, dlatego pytam, bo ja niestety czasowo nie dam rady z bazarkiem:( bez względu na to, czy na tego psiaka czy innego, mam fanty ubraniowe. Edited September 23, 2013 by ajw Quote
ania75 Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Ja też pisałam że pomogę (tylko nie wiem, na którym wątku - chyba u Tuli) dam 10 stałej a jak będę mogła to więcej Quote
missiaa Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='Ada-jeje']Gubie sie juz w moich obietnicach oplat za kastracje i chyba to na tym watku obiecalam zaplacic za kastracje Czika, za ktorego usluge dotarla do nas fa. Bardzo prosze o potwierdzenie.[/QUOTE] nie wiem kim jest Cziko/Czika... tutaj na wątku psiaka o takim imieniu nie było. Quote
Till Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 ja też deklaruję 20zł stałej to mamy 60zł, tylko co dalej. Jest jeszcze ktoś chętny??? Quote
ajw Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='Till']ja też deklaruję 20zł stałej to mamy 60zł, tylko co dalej. Jest jeszcze ktoś chętny???[/QUOTE] Jest 70 zł stałych po 20 zł ja, Till i yolanovi i 10 zł ania75. Kurczę a on jest pokazany na fb? Quote
Till Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='ajw']Jest 70 zł stałych po 20 zł ja, Till i yolanovi i 10 zł ania75. Kurczę a on jest pokazany na fb?[/QUOTE] nie ma go na FB, może jest ktoś kto mógłby zrobić mu wydarzenie? Quote
yolanovi Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 (edited) [B][COLOR=#0000ff]jest jego fotka na fb, na profilu Psy z Olkusza i tam jedna babka wyraziłą chęc wzięcia go na tymczas!!!!!!, za koszty weta, ale mieszka w Bieszczadach, na wsi i nie ma możliwości po niego przyjechać[/COLOR][/B] Edited September 24, 2013 by yolanovi Quote
ajw Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='yolanovi']jest jego fotka na fb, na profilu Psy z Olkusza i tam jedna babka wyraziłą chęc wzięcia go na tymczas, za koszty weta, ale mieszka w Bieszczadach, na wsi i nie ma możliwości po niego przyjechać[/QUOTE] Kurczę a to co jest nie starczy na przejazd? Może jeszcze ktoś by coś dorzucił? To dla niego szansa! Quote
yolanovi Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='ajw']Kurczę a to co jest nie starczy na przejazd? Może jeszcze ktoś by coś dorzucił? To dla niego szansa![/QUOTE] Podałam Till namiary do tej Pani. Na transport by się uzbierało i trzebaby to zorganizować. To ogromna szansa dla biedaka, tylko trzeba by też sprawdzić ten domek Quote
agnilas Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Chę wziąc tego psa jako dom tymczasowy. Tylko nie mam mozliwości transportu. Jeśłi mi go przywieziecie to biorę go od razu. Mam dwa psy z bidula dośc duze lagodne. Mam duzy dom i podwórko prosze o kontakt Quote
agnilas Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 CHODZI MI O TEGO MLODEGO PIESKA Z OLKUSZA. CHCE GO WZIĄC DO SIEBIE JAKO DOM TYMCZASOWY. PIERWSZY RAZ JESTEM NA DOGOMANI I NI EWIEM CZY W DOBRYM NIEJSCU PISZE POST. CHE WZIĄC TEGO PIESKA Z OLKUSZA KTORY TAK PROSI PRZEZ TE ŻŁOTE rurki w plocie w olkuszu. MÓJ EMAIL [email][email protected][/email] Quote
agnilas Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Sluchajcie, ju z zaczynam czaić jak sie poruszać na tym forum. mieszkam nie w bieszczadach tylko na podkarpaciu. do bieszczadch mam 60 km. mam dwa psy z czego jeden adoptowany ze straży dla zwierząt we wrocławiu bo przeprowadziłam się tu z wroclawia. moje psy spia ze mną w łóżku i jest im tu na prawdę dobrze. jeśli znajdziecie sposób żeby mi tego pieska przetransportować to niczego mu tu nie zabraknie. moje dwa koty tez go polubią na pewno. nie mam jak po niego pojechac. proszę wymyślcie coś Quote
agnilas Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 nie jestem pewna czy dobrze pisze w dobrym miejscu ale znowu to samo ze chce wziąc psa z olkusza moj email [email][email protected][/email] prosze odezwijcie się bo tam jest napisane ze pod koniec miesiąca gdzies go odwiozą i bedzie po nim Quote
yolanovi Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Pani Agnieszko dobrze Pani pisze, w dobrym miejscu. Spokojnie na pewno ktoś z osób będących bliżej Olkusza odezwie się. Spokojnie Quote
Malgoska Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Musi wejść Till i na pewno wszystko dogra. Quote
ajw Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Oby się udało wszystko dograć i uratować psiaka. Quote
majowa Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Słuchajcie, jadę w sobotę lub w piątek do Rzeszowa, jesli wszystko dogracie, wizyty PA itd to Kraków-Rzeszów transport jest :) Quote
agnilas Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Sluchajcie! Ja mieszkam przy krajowej "dziewiątce" czyli drodze nr 9 z rzeszowa na Barwinek. Łatwo znaleść mój dom. do rzeszowa jest ode mnie 50 km Quote
agnilas Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Mój telefon podaję na wypadek jak by ktos chciał sie w tej sprawie szybko ze mna skontaktowac 721 756 459 Quote
missiaa Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 [quote name='majowa']Słuchajcie, jadę w sobotę lub w piątek do Rzeszowa, jesli wszystko dogracie, wizyty PA itd to Kraków-Rzeszów transport jest :)[/QUOTE] Z tego co zrozumiałam agnilas chce wziąść go na DT, ale pierwszy raz będzie domkiem tymczasowym więc w takim razie trzeba znaleźć kogoś z okolic Rzeszowa/Krosna kto mógłby zrobić wizytę u niej. [B]Kochani znacie kogoś z tamtych okolic? [/B] Czas nagli, bo jeśli szybko znalazłby się ktoś na wizytę wtedy majowa mogłaby go zawieźć. Wtedy pozostawałaby kwestia kto dowiezie go do Krakowa. agnilas Twoje koty i psy zaakecptują psiaka- OK! Ale co w momencie kiedy on nie zaakceptuje Twoich psów lub kotów i będzie chciał je atakować? Będziesz miała możliwość izolowania ich? Na jakich warunkach chcesz zostać domem tymczasowym, będziesz w stanie sama opłacić jego szczepienia, ewentualne leczenie, kastrację, karmę? Czy będziesz potrzebować w tej kwesti pomocy? Przede wszystkim -spokojnie. Quote
agnilas Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 słuchajcie, ja nie wiem na jakich warunkach ja mam brać tego psa. chce go uratowac bo popatrzyłam na niego i czuje że dam radę. niedawno kupilam dom na podkarpaciu, uciekłam z duzego miasta wrocław na wioche. ten mój dom to dawne gospodarstwo rollne więc jest tu stodola pelna siana, pusta stajnia pomieszczenia gospodarcze w domu więc jak by co to mam jak psy odizolowac od siebie. nie mam forsy bo zaczynam tu nowe zycie. mam worek karmy dla moich psów więc na początek będa mieli co jesć i to jest karma z gornej pólki bo bywa że moje psy jedza lepiej ode mnie ;-)) może jeśli dom tymczasowy to wiekszy klopot niz żebym go po prostu zabrała no to niech będzie tak. zrfeszta sami decydujecie. je mam jednego kota który przyszedl do mnie na tymczas we wrocławiu i jest do dziś z nami jest czlonkiem rodziny i nie wyobrażam żeby mógl gdzies od nas być zabrany. jeśli możecie wydostać tego psa i przywieśc do mnie do proszę. jeśli możecie mi trochę pomóc na poczatek to tez proszę a jełśi nie to miska strawy sie dla niego znajdzie Quote
majowa Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Trzebaby ewentualnie dograć transport dalej dowieziemy psa do Rzeszowa, do Boguchwały, ale 50 km to sporo od Rzeszowa, a my nie bardzo będziemy mieli na to czas Quote
Recommended Posts