MALWA Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 sonek666 napisał(a):Poproszę o dane do wpłaty. Dla Chłopaka uzbierało się 90zł z bazarku ;) Pięknie dziękuje, zaraz ślę! Quote
Nadziejka Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Cioteczko poproszę i ja o konto Azirkowe:iloveyou::buzi::thumbs:sciskam ogromnie za teo cudnego dziadziunia , wysle choć pare złotych jutro. Quote
MALWA Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 ewa gonzales napisał(a):Cioteczko poproszę i ja o konto Azirkowe:iloveyou::buzi::thumbs:sciskam ogromnie za teo cudnego dziadziunia , wysle choć pare złotych jutro. Dziękuje pięknie, zaraz ślę konto! Katarzyna Starkiewicz napisał(a):wysłałam nivalin na adres hotelu Dziękuję Kasiu! Jutro zadzwonię do Angeliki, i dam jej znać, ze nivalin już leci. Quote
DONnka Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Podglądam cały czas. co u Azirka, ale mało się odzywam :oops: Jak będę miała jakiś "wolny" grosz to znowu podeślę - tyle tych bied potrzebujących :shake: Quote
MALWA Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 DONnka napisał(a):Podglądam cały czas. co u Azirka, ale mało się odzywam :oops: Jak będę miała jakiś "wolny" grosz to znowu podeślę - tyle tych bied potrzebujących :shake: Pięknie dziękuję ! Quote
MALWA Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 ewa gonzales napisał(a):Cioteczko poproszę i ja o konto Azirkowe:iloveyou::buzi::thumbs:sciskam ogromnie za teo cudnego dziadziunia , wysle choć pare złotych jutro. Dzisiaj wysłałam konto, bo niestety wczoraj wyrzucało mnie z dogo, i nie miałam jak wysłać. Quote
Nadziejka Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Azirku choć zajrze na noc do ciebie piesku:buzi::modla:z pozdrowieniem i klciukami , mam konto Malwo, wysle jak tylko będę mieć pieniazki , już za kilka dni mam nadzieje . Quote
MALWA Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Mam e-maila od Angeliki z 21.08. "dziś zamówiłam karmę dla Azira z tej aukcji http://allegro.pl/trovet-dpd-intestinal-duck-potato-10kg-i3458505240.html bo poprzednia się skończyła, a ta mu smakuje i dobrze się po niej czuje mam nadzieje że nie gniewasz się, że z Tobą nie konsultowałam, ale nie wiem czy już wróciłaś z wyjazdu" Za karme zwrócę Angelice 174,99 zł. Karma powinna starczeć na dłuższy czas, choc nie wiem dokładnie na ile, moze 3-4 tygodnie. Przed moim wyjazdem Angelika zakupiła 3 kg, ale to jak widac starczyło ratem na tydzień. Po zwróceniu za karmę i zapłacie za hotel Azirowi zostanie kiladziesiąt złotych.......deklaracji stałych mamy na 100 zł, i we wrześniu będzie za mało, by zapłacić za hotel i kupić kolejną karmę.......... Quote
zozola77 Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 a na FB już nic sie nie uzbierało??? a moze ktos by zasponsorował mu karmę stamtąd?? tak tylko głosno mysle... Quote
MALWA Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 zozola77 napisał(a):a na FB już nic sie nie uzbierało??? a moze ktos by zasponsorował mu karmę stamtąd?? tak tylko głosno mysle... Pomysł dobry, tylko, ze ja nie mam konta na FB, i nie wiem co tam sie dzieje..........nie wiem czy są jakieś nowe wpłaty i czy ktoś chce coś kupić dla Azira, np. karmę, której bardzo potrzebujemy. Quote
MALWA Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Zwróciłam dzisiaj Angelice za zakup karmy 174,99 zł, i obecnie Azir na swoim koncie ma 471,02 zł. Za hotel przyjdzie zapłacić 403 zł, a zatem na wrzesień zostanie niespełna 70 zł + 100 zł deklaracji..............i zabraknie nam 230 zł na opłacenie hotelu ........... Quote
yucca Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 A moja deklaracja nie dotarła? Wysłałam 11 sierpnia więc powinna być na koncie... Quote
MALWA Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 yucca napisał(a):A moja deklaracja nie dotarła? Wysłałam 11 sierpnia więc powinna być na koncie... Niestety nie mam wpłaty....................sprawdzałam dwa razy.......... Quote
Perełka1 Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Nivalin dotarł 22.08, przynajmniej według dowodu nadania Quote
MALWA Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Katarzyna Starkiewicz napisał(a):Nivalin dotarł 22.08, przynajmniej według dowodu nadania Pięknie dziękuję ! Nie mam jeszcze potwierdzenia od Angeliki. Quote
yucca Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 MALWA napisał(a):Niestety nie mam wpłaty....................sprawdzałam dwa razy.......... Jak się nauczę to wkleję potwierdzenie :) Quote
MALWA Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 yucca napisał(a):Jak się nauczę to wkleję potwierdzenie :) Sprawdzę jeszcze raz, bo coś mi ta wpłata nie daje spokoju.......... Quote
MALWA Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 yucca napisał(a):A moja deklaracja nie dotarła? Wysłałam 11 sierpnia więc powinna być na koncie... Na 100 procent nie mam wpłaty. Quote
malawaszka Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Katarzyna Starkiewicz napisał(a):Nivalin dotarł 22.08, przynajmniej według dowodu nadania Nivalin dotarł do Angeliki nie wiem kiedy ale na własne oczy go wczoraj widziałam :lol: i Angelika mówiła, że bardzo pomógł Azirkowi bo kiepsko było ze wstawaniem Quote
Perełka1 Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Cieszę się, że pomaga. Co Azirek dostaje jeszcze na stawy? Dopytam znajomą, jej pies dostaje jakiś lek na stawy, stosowany wcześniej u koni. Jest bardzo skuteczny i nie jest teraz już tak drogi. Z tego, co pamiętam, to odlewają go w lecznicy i kuracja miesięczna kosztuje ok. 40 zł. Quote
malawaszka Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Ja nie wiem co on jeszcze dostaje, ale też chętnie poznam nazwę tego preparatu jeśli skuteczny bo mam starowinkę, której łapki też słabiutkie Quote
Perełka1 Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 malawaszka napisał(a):Ja nie wiem co on jeszcze dostaje, ale też chętnie poznam nazwę tego preparatu jeśli skuteczny bo mam starowinkę, której łapki też słabiutkie bonharen :lol: Quote
Recommended Posts