Jump to content
Dogomania

Sunia Emi,pokorne i ciche macierzynstwo.Do DOMU poszły RAZEM :) :) :)

Recommended Posts

Posted

Sunia jest w schronisku od 3 tygodni,od tygodnia wydała nam sie "podejrzana" ,poniewaz tyla w szybkim tempie i to w rejonach brzuszka.

Czarna,nieduza,z dłuzszym wlosem,domowa sunia.Czemu nikt jej nie szuka?Moze wlasciciele nie wiedza,ze suczka moze przebywac w schronisku?
Łagodna,posłuszna,spokojna,w srednim wieku.Niemozliwe,zeby zostala z premedytacja porzucona.

Niedługo sie oszczeni-bedzie mogła wychowac jednego malucha...potem bedziemy szukac dla Emi domu,chyba,ze odezwa sie jej opiekunowie i zabiora sunie do domu...
Trzymajcie za nia kciuki.

24 maj-Emi oszczenila sie,zostanie przy niej jeden szczeniak.

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysle,ze nie,gdy przyszla nic nie zapowiadalo "brzuszka",wiec wlasciciele tez o tym nie mogli wiedziec.Musiala byc tuz po cieczce.
cale szczescie,ze nie zostala wydana -nie wiadomo,jak nowi opiekunowie by zareagowali.

Posted

======================================================

Oł DZiZys jaka słodka suczka.. moja imienniczka ;-) Wystawie ja dzisiaj na kilku portalach ;-)
;-) 3mam kciuki za małą ;-) Wieczorem napisze i wkleje linki gdzie ogłosiłam suczkę.

======================================================

Posted

Emi jest ciuchutka i pokorna sunia.Jej macierzynstwo w schronie tez jest ciche i pokorne,bez rozglosu.Teraz wychowuje malucha,potem bedzie szukala domu dla niego i dla siebie.Czarna ,niepozorna sunia...