brazowa1 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Sunia jest w schronisku od 3 tygodni,od tygodnia wydała nam sie "podejrzana" ,poniewaz tyla w szybkim tempie i to w rejonach brzuszka. Czarna,nieduza,z dłuzszym wlosem,domowa sunia.Czemu nikt jej nie szuka?Moze wlasciciele nie wiedza,ze suczka moze przebywac w schronisku? Łagodna,posłuszna,spokojna,w srednim wieku.Niemozliwe,zeby zostala z premedytacja porzucona. Niedługo sie oszczeni-bedzie mogła wychowac jednego malucha...potem bedziemy szukac dla Emi domu,chyba,ze odezwa sie jej opiekunowie i zabiora sunie do domu... Trzymajcie za nia kciuki. 24 maj-Emi oszczenila sie,zostanie przy niej jeden szczeniak. Quote
kaerjot Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Oj maleńka, maleńka, mam nadzieję, że to nie z powodu brzuszka zostałaś bezdomną. Quote
brazowa1 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Mysle,ze nie,gdy przyszla nic nie zapowiadalo "brzuszka",wiec wlasciciele tez o tym nie mogli wiedziec.Musiala byc tuz po cieczce. cale szczescie,ze nie zostala wydana -nie wiadomo,jak nowi opiekunowie by zareagowali. Quote
emdziolek Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 ====================================================== Oł DZiZys jaka słodka suczka.. moja imienniczka ;-) Wystawie ja dzisiaj na kilku portalach ;-) ;-) 3mam kciuki za małą ;-) Wieczorem napisze i wkleje linki gdzie ogłosiłam suczkę. ====================================================== Quote
emdziolek Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Może ja jakoś się przydam do pomocy?? Może ogłosić na jakiś portalach?? Quote
akucha Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Brązowa pisała, żeny jeszcze nie ogłaszać. Gdy odchowa szczeniaczka, ruszamy! Dziekujemy cioteczko za to, że chcesz pomóc :lol: Quote
brazowa1 Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Sunia dzis sie oszczenila.Smutne to macierzynstwo,bo w schroniskowym boksie urodzila nikomu niepotrzebne kundelki.Zostanie przy niej jeden szczeniak. Quote
wiewiora1 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 szkoda ze nie byla wysterylizowana,,teraz niestety bedzie musiala spedzic w schronie przynajmnije z 6 tygodni,,,,az odchowa malego,,,,samca!!!! Quote
kaerjot Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Jutro dzień matki, więc mimo wszystko, życzę tej małej mamuni wszystkiego dobrego Quote
brazowa1 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Emi jest ciuchutka i pokorna sunia.Jej macierzynstwo w schronie tez jest ciche i pokorne,bez rozglosu.Teraz wychowuje malucha,potem bedzie szukala domu dla niego i dla siebie.Czarna ,niepozorna sunia... Quote
akucha Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Może już ją oglosić? Mięknę, gdy czytam jak o niej piszesz... Ona ładna sunieczka jest. Może się przecież podobać, chlip, chlip... Quote
akucha Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Prosimy dla Emi o dobry dom, ona sama jest zbyt nieśmiała :placz: Quote
akucha Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Wystawiłam ją, tak profilaktycznie, niech ludzie mają szansę się zastanowić... Quote
Recommended Posts