Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PaSja Hera']:loveu::loveu::loveu::talker:[/QUOTE]
[quote name='Poziomka']Oświećcie głupią Ciotkę - to dobrze?[/QUOTE]
[quote name='devoner']bardzo dobrze[/QUOTE]
Też uważam,że bardzo dobrze. 3:1 to mój najlepszy wynik.:multi: A z PaSją ja sobie pogadam, jak ją na Sienkiewicza spotkam:diabloti:;)
Pozdrowienia dla KARO od wegielkowej.:p

Posted

[quote name='Poziomka']Ciotki, około 20 lutego będą mogły być wysłane dwa fanciki na bazarek. Cienie i róż Diora. Zaraz Wam pokaże jakie, napiszcie do kogo je wysłać.[/QUOTE]
Dogocioteczko moge je z opisem dołożyć do fantów na moim obecnym bazarku.
Z adnotacja,że wysylka bedzie po 20. lutym..Fanty codziennie dodaje...Pozdraiwam

Posted

[quote name='ick']Dogocioteczko moge je z opisem dołożyć do fantów na moim obecnym bazarku.
Z adnotacja,że wysylka bedzie po 20. lutym..Fanty codziennie dodaje...Pozdraiwam[/QUOTE]

A może na następny bazarek? Bo mamy w salonie obiecane bonusy na luty. I może wtedy wysłałabym je do Ciebie i zdjęcia byłyby w realu co? Wykonane przez Ciebie.

Posted

[quote name='Poziomka']A może na następny bazarek? Bo mamy w salonie obiecane bonusy na luty. I może wtedy wysłałabym je do Ciebie i zdjęcia byłyby w realu co? Wykonane przez Ciebie.[/QUOTE]
Ok...dogocioteczko to zrobimy razem nastepny bazarek..Karus kaski potrzebuje
.Pozdrawiam

Posted

[quote name='ick']Ok...dogocioteczko to zrobimy razem nastepny bazarek..Karus kaski potrzebuje
.Pozdrawiam[/QUOTE]
Potrzebuje. A ja kolorowych kosmetyków raczej nie używam to pewnie coś się zbierze. Podobno tusze Diora mamy obiecane.

Posted

Fitmin dojechał dzisiaj :) Karo trzyma się bardzo dobrze :) Szaleje jak wariat :) Wpada od czasu do czasu do kojca, do budy, odpocząć :lol: Na noc go zamykam i czasami w dzień, żeby moje staruszki odsapnęły :) Wczoraj go wyczesałem, nie bardzo mu pasowało tykanie portek, ale szybko się uspokoił :)

Posted

[B]KARO na Warszawę[/B](pakiet 11 serwisów)
[url]http://www.morusek.pl/ogloszenie/216060/KARO-wilczarz-mixduzy70cmprzyjaznywesolybiszkoptowy-piesADOPCJA/#.UvUHjfsllvw[/url]

Posted

[quote name='miron h']Fitmin dojechał dzisiaj :) Karo trzyma się bardzo dobrze :) Szaleje jak wariat :) Wpada od czasu do czasu do kojca, do budy, odpocząć :lol: Na noc go zamykam i czasami w dzień, żeby moje staruszki odsapnęły :) Wczoraj go wyczesałem, nie bardzo mu pasowało tykanie portek, ale szybko się uspokoił :)[/QUOTE]

Szalej Karusiu, szalej, baw się , biegaj:loveu:.

Posted

[quote name='miron h']Fitmin dojechał dzisiaj :) Karo trzyma się bardzo dobrze :) Szaleje jak wariat :) Wpada od czasu do czasu do kojca, do budy, odpocząć :lol: Na noc go zamykam i czasami w dzień, żeby moje staruszki odsapnęły :) Wczoraj go wyczesałem, nie bardzo mu pasowało tykanie portek, ale szybko się uspokoił :)[/QUOTE]
nasz kochany mały wariatuncio :loveu: jak biedulek musiał cierpieć w schroniskowym kojcu

Posted

Super///..Niech sobie wreszcie poszalej i podje...Biedaczek...:lol: