savahna Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='PaSja Hera']:loveu::loveu::loveu::talker:[/QUOTE] [quote name='Poziomka']Oświećcie głupią Ciotkę - to dobrze?[/QUOTE] [quote name='devoner']bardzo dobrze[/QUOTE] Też uważam,że bardzo dobrze. 3:1 to mój najlepszy wynik.:multi: A z PaSją ja sobie pogadam, jak ją na Sienkiewicza spotkam:diabloti:;) Pozdrowienia dla KARO od wegielkowej.:p Quote
Poziomka Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 Ciotki, około 20 lutego będą mogły być wysłane dwa fanciki na bazarek. Cienie i róż Diora. Zaraz Wam pokaże jakie, napiszcie do kogo je wysłać. Quote
Poziomka Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [IMG]http://wizaz.pl/kosmetyki/foto/21013_250.jpg[/IMG] Quote
Poziomka Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [IMG]http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/38/87/22/33/3887223312[/IMG] Quote
PaSja Hera Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Poziomka ,a ile za te fanciki???:oops: Quote
2010 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Poziomka']Ciotki, około 20 lutego będą mogły być wysłane dwa fanciki na bazarek. Cienie i róż Diora. Zaraz Wam pokaże jakie, napiszcie do kogo je wysłać.[/QUOTE] Dogocioteczko moge je z opisem dołożyć do fantów na moim obecnym bazarku. Z adnotacja,że wysylka bedzie po 20. lutym..Fanty codziennie dodaje...Pozdraiwam Quote
Poziomka Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='PaSja Hera']Poziomka ,a ile za te fanciki???:oops:[/QUOTE] A chcesz? Pracuje kilka godzin w tygodniu w salonie Diora i niekiedy jakieś bonusy dostaje. Quote
Poziomka Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='ick']Dogocioteczko moge je z opisem dołożyć do fantów na moim obecnym bazarku. Z adnotacja,że wysylka bedzie po 20. lutym..Fanty codziennie dodaje...Pozdraiwam[/QUOTE] A może na następny bazarek? Bo mamy w salonie obiecane bonusy na luty. I może wtedy wysłałabym je do Ciebie i zdjęcia byłyby w realu co? Wykonane przez Ciebie. Quote
2010 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Poziomka']A może na następny bazarek? Bo mamy w salonie obiecane bonusy na luty. I może wtedy wysłałabym je do Ciebie i zdjęcia byłyby w realu co? Wykonane przez Ciebie.[/QUOTE] Ok...dogocioteczko to zrobimy razem nastepny bazarek..Karus kaski potrzebuje .Pozdrawiam Quote
Poziomka Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='ick']Ok...dogocioteczko to zrobimy razem nastepny bazarek..Karus kaski potrzebuje .Pozdrawiam[/QUOTE] Potrzebuje. A ja kolorowych kosmetyków raczej nie używam to pewnie coś się zbierze. Podobno tusze Diora mamy obiecane. Quote
milagros19853201 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 hoooooooooooooooopa karusia wysoko Quote
andzia69 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Mortes jest umówiona z Bestią na sobotę - ma odebrać karmę i płytkę z rtg Quote
PaSja Hera Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='miron h']Karma już dojechała :)[/QUOTE] Smacznego :) [quote name='andzia69']Mortes jest umówiona z Bestią na sobotę - ma odebrać karmę i płytkę z rtg[/QUOTE] Uff ... Quote
Poziomka Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 To super. Może ruszymy z badaniami chłopaka. Quote
piescofajnyjest Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 zagladne :) ciekawe, jak sie Karo trzyma? Quote
miron h Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Fitmin dojechał dzisiaj :) Karo trzyma się bardzo dobrze :) Szaleje jak wariat :) Wpada od czasu do czasu do kojca, do budy, odpocząć :lol: Na noc go zamykam i czasami w dzień, żeby moje staruszki odsapnęły :) Wczoraj go wyczesałem, nie bardzo mu pasowało tykanie portek, ale szybko się uspokoił :) Quote
savahna Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [B]KARO na Warszawę[/B](pakiet 11 serwisów) [url]http://www.morusek.pl/ogloszenie/216060/KARO-wilczarz-mixduzy70cmprzyjaznywesolybiszkoptowy-piesADOPCJA/#.UvUHjfsllvw[/url] Quote
Poziomka Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 Savahna :) dziękujemy ślicznie. Ale Karo pięknie się prezentuje. Ładny chłopaczek. Quote
piescofajnyjest Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 baaaaaaardzo dziuekujemy za ogloszenia:) Quote
Sara2011 Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='miron h']Fitmin dojechał dzisiaj :) Karo trzyma się bardzo dobrze :) Szaleje jak wariat :) Wpada od czasu do czasu do kojca, do budy, odpocząć :lol: Na noc go zamykam i czasami w dzień, żeby moje staruszki odsapnęły :) Wczoraj go wyczesałem, nie bardzo mu pasowało tykanie portek, ale szybko się uspokoił :)[/QUOTE] Szalej Karusiu, szalej, baw się , biegaj:loveu:. Quote
kabaja Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='miron h']Fitmin dojechał dzisiaj :) Karo trzyma się bardzo dobrze :) Szaleje jak wariat :) Wpada od czasu do czasu do kojca, do budy, odpocząć :lol: Na noc go zamykam i czasami w dzień, żeby moje staruszki odsapnęły :) Wczoraj go wyczesałem, nie bardzo mu pasowało tykanie portek, ale szybko się uspokoił :)[/QUOTE] nasz kochany mały wariatuncio :loveu: jak biedulek musiał cierpieć w schroniskowym kojcu Quote
2010 Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='miron h']Fitmin dojechał dzisiaj :) Karo trzyma się bardzo dobrze :) Szaleje jak wariat :) Wpada od czasu do czasu do kojca, do budy, odpocząć :lol: Na noc go zamykam i czasami w dzień, żeby moje staruszki odsapnęły :) Wczoraj go wyczesałem, nie bardzo mu pasowało tykanie portek, ale szybko się uspokoił :)[/QUOTE] Super///..Niech sobie wreszcie poszalej i podje...Biedaczek...:lol: Quote
Aimez_moi Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Widze, ze piesio juz sie ogarnal i to niezle......:):) Quote
Recommended Posts