monika55 Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 (edited) Zwyczajne wydarzenie w polskim krajobrazie. Straszliwa ulewa, zatrzymuje się samochód i "właściciel" wywala malutką sunię. Mała biega przerażona przy trasie szybkiego ruchu. Inny pan w tej ulewie łapie malutką i Milusia trafia do nas. Tęskniąca, przerażona. Wybawiciel ją odwiedza, zabiera na spacery ale do domu zabrać nie może. Sunia jest w sile wieku. Zdrowa. Będziemy szczepić i sterylizować. Szkoda jej pomóżcie znaleźć dom. Milusia jest bardzo grzeczna, spokojna. "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> Edited July 11, 2013 by monika55 Quote
Ada-jeje Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Brawa dla wybawiciela, szkoda ze nie moze jej zatrzymac, mamy nadzieje ze jednak dlugo miejsca w schronie nie zagrzeje. Quote
Poker Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Śliczna maleńka.Jak ludzie mogą być różni.Ciekawe czy rodzina tego faceta wie co zrobił z sunią. Może dać ogłoszenia i ktoś ją rozpozna,a wtedy może udałoby się ustalić tego bydlaka. Quote
shanti Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Milunia jutro jedzie ze swoim wybawicielem do spa. Największe filce i kołtuny powycinałam od razu, niestety łapeczki trzeba wygolić maszynką. Miejsca odparzone pod filcem już ładnie zarastają nową sierścią. Jutro pani fryzjer wygoli do zera, jak odrośnie będzie cudna. Psiaczek na pewno domowy, ślicznie na smyczce chodzi, posłuszna, grzeczniunia. Męczyłam ją godzinę, żeby wystrzyć, ani nie pisnęła. Stała w jednej pozycji cierpliwie i pokornie. Pan w niej zakochany, ale cóż zabrać nie może. Za to pojedzie z Moniką na wizytę p/a,o ile tż ją puści z obcym panem ;-) Quote
shanti Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Maleńka obcięta, wykąpana. Bała się tylko przy kąpieli, ma złe skojarzenia z wodą. Quote
monika55 Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 Domek dopytuje się. Żeby już ta sterylka była. Quote
shanti Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Miała być dziś sterylizowana. Mam nadzieję że się odbyło. Quote
monika55 Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Jak dobrze pójdzie to malutka pojedzie do swojego domu. Quote
Recommended Posts