dorcia44 Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Śliczny mały puchaty kundelek ,wystawiony z domu na ulicę bo dziecko ma alergię :angryy: dziewczynka jest odrobaczona ,może uda mi się ją w tym tygodniu zaszczepić. Wygląda że będzie średniakiem ,krótkie łapki mogą chyba o tym świadczyć:roll: Przemiła ,radosna tylko domku jej brak:shake: Bardzo pilnie poszukuję fajnego domu . Sunia jest już ogłaszana . Jest chętna na pieska ale drugi koniec Polski ..Szczecin ,nie mam transportu :shake: Quote
RUDA ZUZIA Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='dorcia44']Jest chętna na pieska ale drugi koniec Polski ..Szczecin ,nie mam transportu :shake: Jaka śliczna psinka.Dorciu, jest u Ciebie? Quote
dorcia44 Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 Jest u mojej sąsiadki ,uprosiłam ją ,ale zgodziła się tylko na parę dni :shake: dałam jedzonko ,zaszczepię..ale tu domku trzeba. Sunieczka naprawde jest śliczna i taka fajna ;) Quote
RUDA ZUZIA Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 A co z tym domkiem w Szczecinie?Nadal jest chętny czy zrezygnował? Quote
andegawenka Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Widzę Ruda Zuziu;) co sugerujesz?:p .to teraz wszyscy mają alergię nawet ci co im sie pieska odechciewa . Quote
RUDA ZUZIA Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Witaj droga andegawenko;) Na takiego smarkacza szybko się chętni znajdą,jak myślisz? Quote
andegawenka Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 [quote name='RUDA ZUZIA']Witaj droga andegawenko;) Na takiego smarkacza szybko się chętni znajdą,jak myślisz?[/QUOTE] Oczywiście, to ciudo normalnie. Prawie tak ładna jak Pcioła i Niutka;) Quote
RUDA ZUZIA Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 [quote name='andegawenka']Oczywiście, to ciudo normalnie. Prawie tak ładna jak Pcioła i Niutka;)[/QUOTE] Ciudeńko.No prawie,że;):loveu: Quote
Recommended Posts