Poker Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Wspaniałe wiadomości. Bądź szczęśliwa sunieczko na nowej drodze życia i do jego końca. Quote
pamela555 Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Cudowne wieści! :) Niech Ci tam będzie wspaniale malutka ;) Quote
togaa Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 [quote name='pamela555']Cudowne wieści! :) Niech Ci tam będzie wspaniale malutka ;) I chyba jest...;) Quote
MikAga Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Moja-nie moja,moja od Basi,cudna miodowa Debi-szczęśliwości w nowym domku,nie łobuzuj za bardzo w nowym. domku.Zawsze będziesz w moim serduchu,bo taka prawie oddana mi przez Basieńkę,bez żadnego ale.I żeby Ci się nie czkało w nowym domku,ciocia ze swoją rozpuszczoną Mikuśką zadba,by nie było minusu na wątku. Niech Ci się wiedzie naj,naj i naj,a Ty nowy domku dbaj o malutką,pozdrawiam Quote
MikAga Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Ojejku,widzę fotki-oby tak dalej. Buziaki. Quote
pamela555 Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 togaa napisał(a):I chyba jest...;) Chyba tak ;) :loveu: Quote
togaa Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 MikAga kochana !!!! Jesteś niesamowita że pamiętasz !!!! Buziaki wielgachne !!!! 50,00 zł jakie wpłaciłaś dla Deborah , jest już od 17.09.3013 na stowarzyszeniowym koncie !!!! Bardzo, bardzo dziękujemy !!!!!! Quote
togaa Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 MikAga, Aguniu kochana, brak słów !! Niesamowitą nam zrobiłaś dzisiaj niespodziankę ! "Dług" Debi znowu dzięki Tobie mniejszy o 50,00 zł !!! Buziaki , buziaki, buziaki....:loveu::loveu: Quote
MikAga Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 :lol: Basieńko,przecież wiesz,że księżniczka nie będzie miała długu! może wiesz,jak dziewczynka sprawuje się w domku? pozdrawiam,papa Quote
togaa Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 [quote name='MikAga']:lol: Basieńko,przecież wiesz,że księżniczka nie będzie miała długu! może wiesz,jak dziewczynka sprawuje się w domku? pozdrawiam,papa Zapytam Irenki, Ona miała przez jakiś czas kontakt telefon. z domkiem. Zreszta sama jestem ciekawa. Aguniu ! życie nam uratowałaś, pomagając Deborze, teraz Fizi. Nie wiem co by było z dzisiejszą wizytą Fizi w Bohuminie, gdyby nie Twoje wsparcie !!!! A wczorajsza Twoja kolejna wpłata dla Debi ( 50,00 zł), prawie że likwiduje cały Jej dług.:multi: Dziękuję, dziękuję, dziękuję !!!!! :calus: Quote
togaa Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 I jak nasza MikAga zapowiedziała, tak też się stało... Deborach bez długu i jeszcze duuuużo zostało dla innych stowarzyszeniowych sirot !!! ( rozliczenie na 1-szej str.) Dziękujemy Aguniu z całego serca ! :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
MikAga Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Moja,moja tak troszkę Deborach,Debi-szczęśliwości!!! Pa,moja kochana, Agnieszka z Mikuśką. Quote
Recommended Posts