dadiii Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 musze do niej jechac wybra sunie ale ogolnie przesle mi zdjecia wszystkich szczeniakow tak razem i rodzicow :p Quote
LadyK Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='dadiii']musze do niej jechac wybra sunie ale ogolnie przesle mi zdjecia wszystkich szczeniakow tak razem i rodzicow :p[/QUOTE] To nam tutaj wkleisz ;) Prawda? :eviltong: Quote
Guest Agata_B Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 To kiedy jedziesz zobaczyć szczeniorki? ;) Quote
dadiii Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 gdzies tak na poczatku wrzesnie mam nadzieje :p Quote
Guest Agata_B Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Łenoo to dlugo jeszcze ;p Na razie dopóki psa nie ma, to nie ma za bardzo o czym gadać tu w te galerii xd Quote
dadiii Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 teraz to bede przez tydzien nianka rybek sasiadki :D:D bo wylatuje na tydzien na wakacje heh :p teraz to bede miala zajecie :D Quote
dadiii Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 no i przed chwilka wrocilam ze szpitala :) wreszcie zdjeli mi juz ten gips :p Quote
Skibka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 My również się witamy!:evil_lol: Byłaś już u tego maleństwa? Bo ja troche nie w temacie.:roll: Quote
dadiii Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='Kati16']Przyszłam się przywitać :multi:[/quote] ja rowniez witam :p [quote name='Skibka']My również się witamy!:evil_lol: Byłaś już u tego maleństwa? Bo ja troche nie w temacie.:roll:[/quote] jeszcze niebylam 6 wrzesnia moze namowie tate zebysmy jechali i zeby zeby zadzwonil i pogadal z ta babka na ktora godzine i dokladny adres :p Quote
dadiii Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 witam sie :D i chcialam tylko powiedziec ze w piatek minely juz 3 miesiace od kad nie ma mojej Psoci :( (*) (*) (*) (*) (*)(*) (*) jak ten czas leci :( Quote
Kincia Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='dadiii']witam sie :D i chcialam tylko powiedziec ze w piatek minely juz 3 miesiace od kad nie ma mojej Psoci :( (*) (*) (*) (*) (*)(*) (*) jak ten czas leci :([/quote] :-(:-(:-(:-( Quote
Avaloth Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Psoteczko :-( [*] mi też się Tila jeszce bardziej podoba :loveu::loveu: już tylko jakiś tydzień jak ją zobaczysz !:multi: Quote
dadiii Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 z ostatniej chwili :D:D male kluski zaczynaja juz czlapac na wlasnych patkach :loveu: zdjecia powinny byc 6 albo 7 wrzesnia :D zaczynam nakrecac tate na wystawy wiec moze cos z tego bedzie :D:D Quote
Skibka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Witamy! To czekamy na fotki kuseczek :lol: Quote
dadiii Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 aaa za 2 dni jade :p :loveu: :loveu: Quote
dadiii Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 tylko znowu nikt od nas nie zaglada :(:( Quote
Skibka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='dadiii']tylko znowu nikt od nas nie zaglada :(:([/quote] Jak to nie zagląda?! :mad: My jesteśmy tu regularnie tylko że nikt nic nie pisze.. Już nie możemy się doczekać fotek maluszków..:loveu::loveu: Quote
dadiii Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 [quote name='Kincia']Jak to szybko mineło;D[/quote] ano minelo i jeszcze troche i mala powinna byc ze mna w domciu :loveu: :loveu: :multi::multi: [quote name='Skibka']Jak to nie zagląda?! :mad: My jesteśmy tu regularnie tylko że nikt nic nie pisze.. Już nie możemy się doczekać fotek maluszków..:loveu::loveu:[/quote] no wiesz przez to ze nie piszesz to mysle ze nikt niezaglada :mad: :mad: :cool3: ;) Quote
LadyK Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Ja też zaglądam :mad: Czekamy na zdjęcia Tili :multi::cool3::evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts