dadiii Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 i babka sie dalej nie odzywa :/ napisalam jej kolejnego maila i jesli sie nieodezwie to bedziemy dzwonic Quote
Skibka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Mieliście dzwonić 2 albo 3 dni temu.:roll: Może już wiesz czy jest sunia? Czekamy! Quote
INU Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='Skibka']Mieliście dzwonić 2 albo 3 dni temu.:roll: [/quote] No właśnie... Sorry, ale to wygląda tak, jakby Wam tak na prawdę nie zależało. :roll: Quote
dadiii Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 mi zalezy ale tata nie chce dzwonic :/ nie wiem musze go dzisiaj zmusic Quote
Kincia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='dadiii']mi zalezy ale tata nie chce dzwonic :/ nie wiem musze go dzisiaj zmusic[/quote] to sama zadzwon:diabloti: Quote
taxelina Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 no wlasnie sie zdziwilam ze sama nie mozesz zadzownic :P Quote
dadiii Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 no bo ja jakos tak niemoge nie wiem czemu tak jakos jakbym sie bala poprostu nie umiem rozmawiac z obcymi osobami tata to robi lepiej Quote
taxelina Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 ale tak to nie wiecie to raz, dwa moze hod czuje ze nie zalezy wam bo sie nie dopytujecie a na maila nie odp bo moze wyjechal? Quote
Bewarka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Na pewno nie wyjechał, może jedynie musi zajmować się psami ;) PS:Ja zanim adoptowałam Nikę to też nie dzwoniłam do ludzi z ogłoszeń tylko mama, bo mogliby nie traktować mnie poważnie (jako osobę niepełnoletnią). Ale koniecznie przekonaj tatę, żeby zadzwonił. Quote
Guest Agata_B Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='dadiii']no bo ja jakos tak niemoge nie wiem czemu tak jakos jakbym sie bala poprostu nie umiem rozmawiac z obcymi osobami tata to robi lepiej[/quote] Ja tam sie nie boje :D:D moge zadzwonić :D Poważnie mowie, podaj nr xD Quote
dadiii Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [SIZE=5]JUPI!!!!:multi: [/SIZE][SIZE=5]:multi:[/SIZE][SIZE=5]:multi:[/SIZE][SIZE=5]:multi:[/SIZE] [SIZE=5] [SIZE=2]tata przed chwilka dzwonil do hodowli i w dniem WCZORAJSZYM!! napewno urodzilysie 2 sunie co do ilosi pieskow to nie znam :roll: i za 3 tyg. jedziemy je zobaczyc!! juz niemoge sie doczekac!!:loveu::loveu::loveu::loveu: [/SIZE] [/SIZE] Quote
dadiii Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 to zalezy jezeli sie okaze ze bredzie kturas zwada to 1300 jezeli nie to 1600 ale cena jest do negocjacji jeszcze Quote
Skibka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Gratulujemy i cieszymy się razem z Tobą!! :laola: Imionko masz już wybrane? :cool3: Pozdrawiamy i czekamy niecierpliwie na pierwsze fotki małego cudeńka myślę że będą jakieś fotki z tego jak pojedziesz zobaczyć maluchy?! :razz: [COLOR=Silver][SIZE=1] Inaczej sobie tego nie wyobrażam..[/SIZE][/COLOR] Quote
dadiii Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 chyba jednak wezme Lucy i tak na nia Lusia bede mowila pewnie :D Quote
Skibka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='dadiii']chyba jednak wezme Lucy i tak na nia Lusia bede mowila pewnie :D[/quote] No i prawidłowa decyzja :diabloti: Quote
Guest Agata_B Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Lucy bierz ;) Pasuje do weścika :lol: Gratz :razz: Quote
dadiii Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 no i chyba Lusia zostanie :D i uzbieralam juz 155 zl i 60 gr :p + odszkodowanie :D Quote
Bewarka Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Świetnie! :multi: Ja już się doczekać nie mogę ;) Quote
dadiii Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 dzisiaj sie dowiedzialam ze urodzily sie 4 szczeniaki 2 facetow i 2 dziewczynki ;D i porod skonczyl sie niestety cesarka ale cala westowa rodzinka czuje sie dobrze :p Quote
LadyK Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 To z tego miotu który się urodził będziesz miała szczeniaka westa? :razz: Quote
dadiii Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 tak :D [COLOR=LightBlue](10 znakow)[/COLOR] Quote
Recommended Posts