Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co do westa to narazie nic niewiadomo :( :( jeszcze rodzice robia mi teraz remont w moim pokoju wiec niewiem jak to bedzie:( w dodatk mama zachciala nowa wersalke do duzego pokoju co za tym idzie znowu koszty :/ tak iwec naraziew kwestii finansowej Wescik jest pod znakie zapytania niestety :(:(
ale mysle ze i tak go bede miala jak nie w tym roku to w nastepnym tylk oze to tak duzo czasu!!

Posted

Jestem przeszczesliwa poniewaz znalazlam hodowle
po1 w moim woj. wiec jest godzinka drogi do nich autem (sprawdzalam :D:D )
po2 beda miec szczeniaki na poczatku siwrpnia (jupi :D:D )
po 3 niechca az tak duzo za suczki cena moze zaczynac sie juz od 1600 zl a jesli bedzie taka z wada np. niewie mnie dokonca dobry zgryz to bedzie jeszcze tansza ale mimo tego kazda cene mozna jeszcze negoscjowac (tak mi napisali w mailu :D:D )

i jak tylko tata sie o tym dowiedzial to zauwaylam ze zaczal z mama na ten temat rozmawiac wiec wszystko jest na dobrej drodze
JUPI!! w dodatku ja juz mam niecale 100 zl uzbierane tak wiec jest dobrze !! :D

Posted

no wlasnie nie wiem :( mama mowi mi ze albo bedzie plochliwe a to nie ufne a ja jej caly czas tlumacze ze bedzie zupelnie na odwrot bo przeciesz taki psiak bedzie tak mocno jak tylko bedzie u mial sie odwdzieczyc ale ona nie caly czas jest przy swojej wersji i chce jak juz to rasowego z hodowli

Posted

[quote name='dadiii']To ja mam pytanie.
Kture imie bedzie najlepsze??
Tosia :p
Lucy czyli Lusi inaczej Lusia lub Luśka :D
czy moze Mira??[/QUOTE]
Tosia lub Mira :D

Posted

mimo wszystko podoba mi sie Mira ale i tak nie wiem ktore wybrac :/
niezle sunia jeszcze sie nieurodzila nawet niewiem czy woglole sie sunia urodzi a ja juz imie wymyslam :D:D

Posted

[quote name='dadiii']mimo wszystko podoba mi sie Mira ale i tak nie wiem ktore wybrac :/
niezle sunia jeszcze sie nieurodzila nawet niewiem czy woglole sie sunia urodzi a ja juz imie wymyslam :D:D[/QUOTE]
Też tak miałam :eviltong:
A i tak zostało mu imię rodowodowe ;)

[COLOR="Lime"][SIZE="7"][B]Wybierz TOSIĘ!!![/B][/SIZE][/COLOR]