Bewarka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Powiedz im, że jak mają na Tunezję, to pies przy tym to pikuś :diabloti: Fotki ważna rzecz. Dawaj. xD P. [*] Quote
Pimpek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Isia & Chester']to czekamy na informacje itp. [/quote] Właśnie :evil_lol: [SIZE=3] [*] Psotko...[/SIZE] Quote
dadiii Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 co do westa to narazie nic niewiadomo :( :( jeszcze rodzice robia mi teraz remont w moim pokoju wiec niewiem jak to bedzie:( w dodatk mama zachciala nowa wersalke do duzego pokoju co za tym idzie znowu koszty :/ tak iwec naraziew kwestii finansowej Wescik jest pod znakie zapytania niestety :(:( ale mysle ze i tak go bede miala jak nie w tym roku to w nastepnym tylk oze to tak duzo czasu!! Quote
Avaloth Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 aa.. a z tego schroniska rodzice nie chcą, tak ? jak będziesz coś wiedzieć to pisz ;) Quote
dadiii Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 oki niema sprawy :D:D ale mimo to caly czas nakrecam rodzicow mimo iz to daje marne skutki :/ Quote
dadiii Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Jestem przeszczesliwa poniewaz znalazlam hodowle po1 w moim woj. wiec jest godzinka drogi do nich autem (sprawdzalam :D:D ) po2 beda miec szczeniaki na poczatku siwrpnia (jupi :D:D ) po 3 niechca az tak duzo za suczki cena moze zaczynac sie juz od 1600 zl a jesli bedzie taka z wada np. niewie mnie dokonca dobry zgryz to bedzie jeszcze tansza ale mimo tego kazda cene mozna jeszcze negoscjowac (tak mi napisali w mailu :D:D ) i jak tylko tata sie o tym dowiedzial to zauwaylam ze zaczal z mama na ten temat rozmawiac wiec wszystko jest na dobrej drodze JUPI!! w dodatku ja juz mam niecale 100 zl uzbierane tak wiec jest dobrze !! :D Quote
szachrajka14 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 a czemu ze schronu nie weźmiecie??może jest gdzieś jakiś mix bardzo podobny do westa Quote
dadiii Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 moi rodzice nie chca psa ze schroniska :(:( i nie moge im tego przeylumaczyc ze ten psiak bardzo mocno im sie odwdzieczy Quote
szachrajka14 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 aha skoda że tak wyszło. Psotka też nie była ze schroniska?? Quote
taxelina Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 nie ma to jak schroniskowy, ale niektorych rodzicow nie przekona sie.. Quote
dadiii Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 nie niebyla ze schronu. urodzila sie na wsi Quote
dadiii Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 no wlasnie nie wiem :( mama mowi mi ze albo bedzie plochliwe a to nie ufne a ja jej caly czas tlumacze ze bedzie zupelnie na odwrot bo przeciesz taki psiak bedzie tak mocno jak tylko bedzie u mial sie odwdzieczyc ale ona nie caly czas jest przy swojej wersji i chce jak juz to rasowego z hodowli Quote
dadiii Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 To ja mam pytanie. Ktore imie bedzie najlepsze?? Tosia :p Lucy czyli Lusi inaczej Lusia lub Luśka :D czy moze Mira?? Quote
Bewarka Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='dadiii']To ja mam pytanie. Kture imie bedzie najlepsze?? Tosia :p Lucy czyli Lusi inaczej Lusia lub Luśka :D czy moze Mira??[/QUOTE] Tosia lub Mira :D Quote
dadiii Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 o moj jak moglam napisac "ktore" przez to U ?? :D:D dziwnie sie za mna robi ostatnio :/ Quote
INU Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='dadiii']no i dalej niewiem ktore imie :/ :D:D[/QUOTE] Tosia :p Zdecydowanie! Quote
dadiii Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 mimo wszystko podoba mi sie Mira ale i tak nie wiem ktore wybrac :/ niezle sunia jeszcze sie nieurodzila nawet niewiem czy woglole sie sunia urodzi a ja juz imie wymyslam :D:D Quote
Bewarka Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='INU']Tosia :p Zdecydowanie![/QUOTE] O tak, zgadzam się! Quote
INU Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='dadiii']mimo wszystko podoba mi sie Mira ale i tak nie wiem ktore wybrac :/ niezle sunia jeszcze sie nieurodzila nawet niewiem czy woglole sie sunia urodzi a ja juz imie wymyslam :D:D[/QUOTE] Też tak miałam :eviltong: A i tak zostało mu imię rodowodowe ;) [COLOR="Lime"][SIZE="7"][B]Wybierz TOSIĘ!!![/B][/SIZE][/COLOR] Quote
Recommended Posts