Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też najbardziej podoba mi się z nosem, ale reszta też cudowna.:loveu:
Jutro macie rok od powstania galerii, z tej okazji przydałyby się nowe fotki! :laola:

Posted

o masakra w srode bylam na zawodach :D
ta mialo byc 800 m to przebiegniecia bylo 1200 !! :/ :/ no ale co tam 3 miejsce mzoe byc

a jutro znow na biegi na zawody poprostu MASAKRA niechce mi sie i juz!!

Posted

u nas nudy !! :D:D
fotki niewiem kiedy beda ale bylam dzisiaj (wlasnie wrocilam) na rowerku z kolezanka i pojechalysmy na wawrzkowizne to taki osrodek wypooczynkowy jeziora basen ze zjezdza;nia korty tenisowe psy konie kozy nawet kury tam sa ale to tak na tylach wielki las domki letniskowe itd. a i sa jeszze boiska do kosza i siatki no i wielka murawa do pilki noznej ale to juz tak dla ciekawostki i gralam w siatke z marta a tam taka grupka pieknych i opalonych wlochow idzie poprostu mniam :D:D:D tylko szkoda ze polskiego nie znali :/ ale pozatym bylo super!!

Posted

no wiecie co!!!
ja myslalam ze pod moja nieobecnosc z powodu wyjazdy sie cos odezwiecie a tu lipa!!
a chcialam wam pokazac zdjecia z wloch!! xD

Posted

Moja malutka Psocia miala dzisiaj zabieg na usunieciu przepukliny :placz: :placz:
juz bylo wszystko skonczone bylo dobrze juz mieli ja wybdzic i serece jej niewytrzymalo!!!!!!! moja mala kruszynka!!
niema je juz przy mnie! :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
niema juz wielkiej czastki mnia
poprostu siedze i rycze i niemoge przestac!!!!!!!!
moja kruszynka
moja malutka Psocia!!
(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
ja niepotrafie bez niej zyc !
kto mnie teraz przywita kiedy bede wracala do domu
kto sie do mnie przytuli
kto pomerda ogonkiem!!
no kto!!!!!!!!!!!!!!!!!! nikt bo mojej Psoci juz niema!!
czemu ja sie zgodzilam na ta operacje!!! no czemu?? :placz: :placz: :placz: :placz: :placz::placz::placz:

Posted

to poprostu koszmar ale juz mieli ja wybudzic!!!! i doslownie to byla kwestia 1 mzoe 2 min!!!!!!!!!! niemoge!!!!
jak widze jej zdjecie to az mnie dusi!!! czemu ja sie zgodzilam na ten zabieg!!!!!!!! przeciesz takto mogla byc ze mna jeszcze 10 lat!!
(*) (*) (*)