Skibka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Też najbardziej podoba mi się z nosem, ale reszta też cudowna.:loveu: Jutro macie rok od powstania galerii, z tej okazji przydałyby się nowe fotki! :laola: Quote
dadiii Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 jaka spostrzegawcza :D:D:D:D moze cos sie zobaczy :p Quote
dadiii Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 o masakra w srode bylam na zawodach :D ta mialo byc 800 m to przebiegniecia bylo 1200 !! :/ :/ no ale co tam 3 miejsce mzoe byc a jutro znow na biegi na zawody poprostu MASAKRA niechce mi sie i juz!! Quote
dadiii Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 nikt nie wchodzi no ale co tam tak jak zauwazyla Skibka dzis mija rozny roczek od zalozenia galerii :D:D:D:D Quote
basia bonnie Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 a kiedy będą? ;) te z poprzedniej strony bardzo ładne :loveu: co u Was?:) Quote
dadiii Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 u nas nudy !! :D:D fotki niewiem kiedy beda ale bylam dzisiaj (wlasnie wrocilam) na rowerku z kolezanka i pojechalysmy na wawrzkowizne to taki osrodek wypooczynkowy jeziora basen ze zjezdza;nia korty tenisowe psy konie kozy nawet kury tam sa ale to tak na tylach wielki las domki letniskowe itd. a i sa jeszze boiska do kosza i siatki no i wielka murawa do pilki noznej ale to juz tak dla ciekawostki i gralam w siatke z marta a tam taka grupka pieknych i opalonych wlochow idzie poprostu mniam :D:D:D tylko szkoda ze polskiego nie znali :/ ale pozatym bylo super!! Quote
Avaloth Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 http://img113.imageshack.us/img113/9899/zdjcie0301nr9.jpg :loveu: trochę się spóźniłam na ten roczek.. prowadź jeszce przez parę lat, to może na któryś się załapię :evil_lol: Quote
dadiii Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 moze go naladuje w sobote bo nieiwem gdzie ladowarka :D:D:D ale cos sie moze porobi telefonem w miedzyczasie :D Quote
Avaloth Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 leń ! jutro sobota, ładuj aparat i się nie wykręcaj ! :mad::diabloti: bo zaraz ci zaczniemy uniemilać życie :evil_lol: Quote
dadiii Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 narazie fotek niebedzie bo mnie niema w polsce przez piec dni od jutra :D:D:D Włosi niech juz sie mnie boja :D:D:D Quote
dadiii Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 no wiecie co!!! ja myslalam ze pod moja nieobecnosc z powodu wyjazdy sie cos odezwiecie a tu lipa!! a chcialam wam pokazac zdjecia z wloch!! xD Quote
dadiii Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Moja malutka Psocia miala dzisiaj zabieg na usunieciu przepukliny :placz: :placz: juz bylo wszystko skonczone bylo dobrze juz mieli ja wybdzic i serece jej niewytrzymalo!!!!!!! moja mala kruszynka!! niema je juz przy mnie! :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: niema juz wielkiej czastki mnia poprostu siedze i rycze i niemoge przestac!!!!!!!! moja kruszynka moja malutka Psocia!! (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) ja niepotrafie bez niej zyc ! kto mnie teraz przywita kiedy bede wracala do domu kto sie do mnie przytuli kto pomerda ogonkiem!! no kto!!!!!!!!!!!!!!!!!! nikt bo mojej Psoci juz niema!! czemu ja sie zgodzilam na ta operacje!!! no czemu?? :placz: :placz: :placz: :placz: :placz::placz::placz: Quote
basia bonnie Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Ojejku :( Kochana Trzymaj się :glaszcze: tak mi przykro :(:(:( [''] Quote
dadiii Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 to poprostu koszmar ale juz mieli ja wybudzic!!!! i doslownie to byla kwestia 1 mzoe 2 min!!!!!!!!!! niemoge!!!! jak widze jej zdjecie to az mnie dusi!!! czemu ja sie zgodzilam na ten zabieg!!!!!!!! przeciesz takto mogla byc ze mna jeszcze 10 lat!! (*) (*) (*) Quote
tusia. Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Nie mogę w to uwierzyć! :placz::cry::placz::cry::placz::cry::placz: Psotko (*):-(:-(:-( Quote
Recommended Posts