Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SIEMKA !!!!!
sorki ze mnie niebylo przez te kilka dni :( :( ale
po1. mialam szlaban :/ :/ jeszcze mi sei nieskonczyl ale sama w hacie jestem weic wiadomo :D:D
po 2 . nawet czasu niemialam :(
po 3 mam teraz 2 tyg. zawalone sprawdzianami i kartkowkami wiec jest super :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

maluchy rosna jak na drozdzach :loveu: psota zazdrosna o nie jest jak jasna cholera :shake: :lol: dostaja juz mokra karme weic juz mi wychodzi taniej :D:D :multi:
za jakies 2 tyg moga sie juz zaczync rozjezdzac :loveu: ale tylko 2 maja pewny domek i wiem tylko ktory jedzie do mojej babci do Magda sobie jeszcze niew wybrala bo caly czas sie kluci z mama o to ktorego wziasc :D
a ich imona to : Roki, Misiek, Lucky (mam nadzieje ze kinga sie nieobrazi ze jej podkradlam imie :p ) , Daisy [Dejzi] i Tosia :evil_lol:
moze wstawie niedlugo jakies foty :diabloti:
a teraz papapa

Posted

Wreszcie jesteś! :multi:
A kiedy ty masz ferie zimowe ? Mi się dziś zaczęły! :D
No to czekamy na zdjęcia :p
Co do szlabanu, wiem co czujesz, często go mam :shake:

Posted

siemka siemka!!! :multi::multi:

sorki ale jakos tak czasu zabardzo nie ma :D:D:D
musze sie suniami nacieszyc bo jutro jedna z nich (jeszcze nieweim ktora ) jedzie juz do nowego domku :D:D:D :loveu::loveu: :loveu::loveu: :multi::multi: :multi::multi:

no i musze narobic im zdjec :D:D:D:D

Posted

dadiii napisał(a):
siemka siemka!!! :multi::multi:

sorki ale jakos tak czasu zabardzo nie ma :D:D:D
musze sie suniami nacieszyc bo jutro jedna z nich (jeszcze nieweim ktora ) jedzie juz do nowego domku :D:D:D :loveu::loveu: :loveu::loveu: :multi::multi: :multi::multi:

no i musze narobic im zdjec :D:D:D:D

No to rzeczywiście musisz im zdjęć narobić bo jesteśmy ich głodni :evil_lol: