Poker Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 a czy on może ma allegro i gdzies indziej jest poogłaszany?słodki psiak,pełny uroku.Te boksy bez widoku na niebo,trawke to po prostu koszmaaaarrrrr :angryy::diabloti::mad: Quote
Marka Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Poker napisał(a):a czy on może ma allegro i gdzies indziej jest poogłaszany?słodki psiak,pełny uroku.Te boksy bez widoku na niebo,trawke to po prostu koszmaaaarrrrr :angryy::diabloti::mad: Brzydalek jest chyba tylko na dogo. Na te ciemne boksy - to rzeczywiście nic przyjemnego... :shake: Quote
Lemoniada Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Marka napisał(a):Brzydalek jest chyba tylko na dogo. Na te ciemne boksy - to rzeczywiście nic przyjemnego... :shake: A gdyby tak co jakiś czas robić misz-masz i psiaki, które są w tych najdalszych boksach (a więc mają mniejsze szanse na adopcje, bo mało kto tam dociera) przenosić do boksów na przodzie schroniska? W naszym schronie czasami jak zwolni się miejsce w najbardziej "chodliwym" boksie nr 1, a nie ma nowych piesków, umieszcza się tam jakiegoś miłego, łagodnego psiaka z dalszych boksów, gdzie w zasadzie mało kto zagląda. Wiem, że to kłopotliwe, bo psy mogą nie zaakceptować nowego, no i trzebaby się nagłókować i nalatać żeby dobrać odpowiednie konfiguracje, ale faktycznie pieski, które jako pierwsze rzucają się w oczy przybyłym do schroniska mają większe szanse. Quote
Marka Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Byłam dzisiaj w schronisku, obeszłam wszystkie boksy pod wiatą i... nie było tam Brzydalka..! W innych boksach nie sprawdzałam tak dokładnie, bo nie miałyśmy zbyt wiele czasu, ale znikąd nie słyszałam jego zawodzenia, więc się zastanawiam, czy psiaczek nie został... adoptowany :hmmmm: Był o nim napisany przeze mnie artykulik w gazecie sochaczewskiej - może dzięki niemu ktoś się nad płaczkiem-Brzydalkiem zlitował...? Bardzo bym chciała... Quote
dariaopole Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Było by super, czekam na dalsze wieści czy rzeczywiście brzydalkowi się w końcu poszczęściło !!! Quote
asiamm Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Też szukałam brzydalka pod wiatami ale nie znalazłam. Myślałam że może nie za dobrze pamiętam jak on wygląda i dlatego :roll: W następny weekend poszukam go w boksach na zewnątrz Quote
oktawia6 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Brzydalek nie brzydalek a na 51 stronie jest-tak naprawdę to żaden brzydalek-bez kokieterii-całkiem przystojny piesio Quote
Lemoniada Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Oktawio, o ile zrozumiałam dziewczyny Brzydalka już nie ma w schronisku:) Quote
BosiaB_86 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Co z Brzydalkiem?? To potwierdzone, że nie ma go w schronisku?! Quote
asiamm Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 BosiaB_86 napisał(a):Co z Brzydalkiem?? To potwierdzone, że nie ma go w schronisku?! niepotwierdzone, w niedzielę było trochę zamieszania i innych spraw dlatego nie było czasu sprawdzić, ale następnym razem się rozejrzę za Brzydalkiem Quote
Marka Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Ja w ostatnią niedzielę przejrzałam wszystkie boksy na placu - Brzydalka nie znalazłam - więc jedyne co, to może jeszcze stać przy budzie za wiatami - bo tam nie byłam - ale mam nadzieję, że psiak już dawno mieszka w swoim domku :loveu: Quote
BosiaB_86 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 A czy nie można po prostu zapytać, kogoś ze schroniska odpowiedzialnego za adopcje?? :oops: Żeby mieć pewność... :shake: Quote
Marka Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 zapytamy, zapytamy, jak trafimy na tego Pana, który miał w tym okresie dyżury i będziemy o tym pamiętać (bo jak się wchodzi między 120 psów to się zaczyna kołomyja i człowiek traci głowę :roll: ;)) Quote
asiamm Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Marka napisał(a):... jedyne co, to może jeszcze stać przy budzie za wiatami... za wiatami go nie ma, bo byłam tam ostatnio, stoją tam te same psy co wcześniej Quote
Ziutka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Brzydalek poszedł do adopcji :multi: :multi: :multi: Dzisiaj się dowiedziałyśmy od pana Waldka :multi: :multi: Quote
Marka Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 ziuta-23 napisał(a):Brzydalek poszedł do adopcji :multi: :multi: :multi: Dzisiaj się dowiedziałyśmy od pana Waldka :multi: :multi: uff! No to już wszystko jasne :p HURRRRA! :multi: PS. Mam nadzieję, że w nowym domu Brzydalek powściąga swoje wokalne zapędy i nie hałasuje za bardzo :cool3: :evil_lol: :lol: Quote
BosiaB_86 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 :bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!: świetne wieści :loveu: Wszystkiego dobrego Brzydalku w nowym domku :loveu: Quote
Ziutka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Marka....kiedy machniesz Brzydalka do "już w nowym domu" :cool3: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts