Negri Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Oto zdj: :loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi: :cool3::cool3::cool3: Piękne prawda :lol: Quote
Koperek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 No nie żartuj! Dla mnie linków nie wstawiłaś???????????:-( Quote
Negri Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 http://img221.imageshack.us/my.php?image=p1030541lr1.jpg http://img221.imageshack.us/my.php?image=p1030556bc4.jpg :oops::oops::oops: Quote
Koperek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Dzięki!!! Cud, miód dziewczyna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ...i orzeszki:lol: Quote
Bella11 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 To prawdziwa radość zobaczyś uśmiechniętą sunie , ona tak radosnego pysia nie miała od bardzo dawna , Super :multi: Quote
Poker Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Wspaniale :multi::multi:. Takie widoki motywują do działania :lol: Quote
Reksiu21 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Sandy jest juz w swoim wlasnym domku!!!!!! W poniedzialek zaadoptowala ja bardzo mila rodzinka. Ale to taki przekochany pies, ze kazdy by sie w niej zakochal!!! U mnie biegala na dworze luzem, chodzila zemna do koni, i pilnowala sie mnie krok, w krok, a jak na moment pare metrow odeszla, to zaraz przybiegala i dotykala mnie nosem, zeby chyba sie upewnic ze jeszcze tu jestem.... po prostu cudowny pies, az mi sie lezka zakrecila jak ja zabrali :-( Negri ma zdjecie z nowa rodzinka, moze wstawi jak sie ladnie usmiechniemy.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: W koncu bedzie psinka szczesliwa, wystarczajaco juz sie nacierpiala. (oni maja ogromny dom, gospodarke mala, duuuuzo terenu, i mieszkaja niedaleko odemnie, wiec ich bede mogla kontrolowac, i sandy odwiedzac !) Quote
Negri Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Postaram się zdj wkleić ale dogo muli tak ze szkoda słów :shake: Quote
Reksiu21 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Kto pamieta Sandy? Oto jej zdjecia, byla u mnie w restauracji z nowa rodzinka. Oni sa bardzo zadowoleni, kochany pies, a do dzieci to istna nianka:crazyeye::loveu::loveu: Oto zdjecie z dziewczynka... Quote
Negri Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Cudna dziewuszka :loveu::loveu::loveu: A już na stole była :shake: Quote
Reksiu21 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Tak, Negri. Mam to przed oczami jak byla ciagnieta po ziemi do gabinetu, uwiazana do sciany, i wet juz sie przygotowywal. Wtedy to myslalam ze juz po niej, ze szans na uratowanie niema, ze za pozno.:shake::placz: Caly czas ta scene widze jakby to bylo wczoraj.:-( A to naprawde cudowny pies, taki grzeczny, tak chodzi na smyczy jak zaden inny, cudowny do dzieci, kochany, spokojny, czysty, poprostu marzenie a nie pies! Quote
Negri Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Dokładnie :-( Widok koszmarny.... jej się udało... wyciągnęłyśmy ją z gabinetu.... ale ile psów już z niego nie wychodzi :placz: Quote
Koperek Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Jaka piękna!:crazyeye: Bielutka jak śnieg!:loveu: Łebek w górze! Nie ucieka, nie chowa się! Przytulona do człowieka!:loveu: Nie myślałam, że kiedyś ją taką zobaczę...:shake: Quote
Recommended Posts