Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, kawalek, jakies 310km. a co, byl by ktos kto tam jedzie, bo moze bym cos wykombinowala.

Pozatym, jakby ktos jechal do polnocnych Niemiec, lub do holandii przez polnocne niemcy, tzn. bremen, hamburg lub hannover 18go/19go sierpnia, to wtedy tam bede bo bedziemy tam konia odbierac wtedy....
moze ktos cos wie????????????:-?

Posted

PONAWIAM, BO PILNE I WAŻNE!!!

[quote name='Reksiu21']No, kawalek, jakies 310km. a co, byl by ktos kto tam jedzie, bo moze bym cos wykombinowala.

Pozatym, jakby ktos jechal do polnocnych Niemiec, lub do holandii przez polnocne niemcy, tzn. bremen, hamburg lub hannover 18go/19go sierpnia, to wtedy tam bede bo bedziemy tam konia odbierac wtedy....
moze ktos cos wie????????????:-?

CZY NIKT NIE MOŻE POMÓC??????:sad: :sad: :sad: :Help_2:

Nowe fotki dziewuszki:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a091d0d11897fd14.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8b3e1325a7aa5ea7.html

Posted

Reksiu obiecała 200 zł ja mogę też dołożyć i bazarki zrobić! Ludzie kasa się znajdzie tylko transport potrzebny!!!!!! napisałam do jakiś przewoźników koni i zobaczymy co z tego wyjdzie :roll:

Posted

Dziewczyny wiem, że jakoś szybko ma jechać do Szwajcarii Rottek z Łodzi.
Spróbujcie może skontaktować się z Pajunią albo Moriaaa (tylko ona to zadko bywa na dogo :roll: ) ale może się cos uda.
Zaraz podeśle linka do Rottkowego watku!

Posted

Moja kolezanka jedzie do Wiesbaden ale okazuje się ze nie ma miejsca bo bierze dużą część swojego dobytku,szkoda bo ją nawet uprosiłabym o przetrzymanie i ewentualnie podwiezienie do miejsca celowego :placz: myslałam ze się uda

Posted

Makulka pogadaj jeszcze jak mozesz... ona jest taka że się położy i nie ruszy... moze nawet leżeć gdzieś w nogach pod fotelami z tyłu auta. Ona się położy i nawet łepna nie ruszy, możemy jej dla pewności jeszcze sredki uspokajające dać proszę pokombinuj coś jeszcze......

Posted

Niestety ale naprawde nie bedzie miejsca:placz: bo ona wyprowadza sie tutaj z wynajmowanej chaty i musi zabrac maksymalnie jak najwięcej rzeczy ,gdyby miała możliwość wzieła by na 100% ,wiec jak mówi ze nie ma miejsca to ja w to wierze.

Posted

Powiedz mi jeszcze a jak wszystkiego z chaty nie da rady zabrać na raz?? To będzie 2 raz jechać? To kawał drogi nie.... więc tak pytam dla proformy...

Posted

:-( :-( :-(

Kto pomoze kochanej psince??
Moze ktos jedzie przez te strony.......

Oferuje mozliwosc zatrzymania sie u mnie w hotelu na noc za darmo przed dalsza podroza..... wyzywienie tez bedzie!!!!

Kto jedzie tedy?????:placz: :placz:

Posted

Słuchajcie, jest duża szansa że sunia pojedzie 19 do domu!!!!!!! Tylko trzeba ją 17-18 września dowieść do poznania, środy wlkp lub gniezna lub wrześni..... BłAGAM pomóżcie

Posted

Ona docelowo ma jechać w okolice Freiburga. Wszystko jes załatwione na 19 tylko 17-18 trzeba ją dowieść z wrocławia do poznania, środy wlkp, gniezna lub wrześni.