Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Veda jest średniej wielkości, wierną, wspaniałą suczką. Ma około 6 –7 lat. Jest trochę przestraszona i nieufna – ale nie ma w niej cienia agresji.

Została przygarnięta wraz z kilkoma innymi psami w wyniku akcji pomocy likwidowanemu schronisku w Starachowicach. W Azylu przebywa od sierpnia 2005 roku.

Jest bardzo przyjacielska w stosunku do innych zwierząt, uwielbia się bawić i aportować. To wrażliwy czworonóg, potrzebuje domu gdzie będzie mogła być prawdziwym przyjacielem rodziny. Nadaje się dla osoby, która poświęci jej dużo czasu, uwagi i cierpliwości, przekona, że nie musi bać się ludzi...

Veda nadaje się zarówno do mieszkania jak i do domku. Jest zaszczepiona i wysterylizowana. Pięknie chodzi na smyczy. :lol:

A oto nasza kochana Veda :loveu: we własnej osobie:

Veda to na prawdę urocza sunia tylko strasznie bojaźliwa :( Dziś jak do niej podchodziłam to bidulka bardzo sie trzęsła :( na szczęście jak już zaczęłam ją głaskać i poczuła, że nic jej nie grozi z mojej strony to sie uspokoiła i widać po niej było, że to głaskanie sprawia jej przyjemność... :p

Ona na prawdę zasługuje na kochający domek!! A przede wszystkim potrzebuje kogoś kto będzie miał do niej dużo cierpliwości i pokaże, że człowiek to przede wszystkim miłość i pieszczoty...

PROSZĘ POMÓŻMY JEJ TRAFIĆ DO ODPOWIEDNIEGO DOMKU, NIE POZWÓLMY BY RESZTĘ ŻYCIA SPĘDZIŁA W SCHRONISKU!! :( :( :(

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A mnie właśnie najbardziej rozczulają takie nadzyczajne w świecie kundelki. Są takie piękne, niespotykane. Drugiego takiego na pewno nie ma!
Vedeńka jest piękna, może i dla niej los się uśmiechnie ?

Posted

Veda, nareszcie Cie zauwazy wiecej osob na dogo ;) super ze masz wątek.... ;)a wiec teraz od nas cioteczki zalezy czy duuuuzo osob Ja zobaczy... :lol: Veda na pierwsza! :multi:

Posted

[LEFT]Vedusia,choć taka nieśmiała w stosunku do ludzi to z innymi psami potrafi nieźle dokazywać i często sama jest prowodyrem szalonych pościgów za piłeczką. Veda doskonale czuje się będąc w grupie kolegów, widocznie takie stadko daje jej poczucie bezpieczeństwa. Myślę,że dobrze byłoby,gdyby trafiła do domku,w którym mieszkają inne psy.
[/LEFT]

Posted

Veda kochanie, mam nadzieje, że znajdziemy ci w końcu kochający domek?! Mocno w to wierzę...nie pozwolę żebyś musiała odejść w schronisku skarbie :calus:

A teraz biegnij sie wszystkim przypomnieć :Dog_run:

Posted

Vedusiu jutro sie zobaczymy :lol: :multi:

Qrcze tak bardzo bym chciała, żebyś sie już nie bała tak bardzo jak ostatnio :-( Albo jeszcze lepiej...żebym cię mogła wziąć do siebie, do domku... :placz:

Ehh biegnij tym czasem do góry, pokazać sie wszystkim :Dog_run: