Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Reno2001']A sprawdziłyście może Iliana?? :oops:
W prawych-lewych nie bylysmy :oops: nie zdazylysmy, bylysmy dosc dlugo u Buzki, Barona, szczeniakow, na hali, szukalysmy Poziomki. Poza tym straszny byl kurz, a na prawych-lewych wtedy jest masakra :shake:

Mam jedno zdjecie Eruni, trzeba ja jak najszybciej wyciagnac zanim wpadnie w depresje :shake:

Ta iloscia psów idzie się zalamac :shake: Obie z Halcia wpadlysmy w niezly dolek po wczorajszych 2,5 godzinach :roll:

Posted

Ale piękny pies z tego Szedara :loveu:

:crazyeye:Czy te sunie nie wychodzą, gdy zobaczą ludzi, czy chowają się przed światem?

Posted

Druga buda przy bramie stoi taki piękny duży onek, napewno któraś z Was wie(albo wszystkie;))cioteczki to prze cudowny pies. Jak stałam przy bramie to się tak cieszył okropnie, aż wył i skomlał żeby do niego podejść. Taki super, bo pierwszy Baca to mnie troszkę przestrasza, czasem warknie..
Ale ten Onek świetny i taki radosny jak człowieka widzi:shake:

Posted

[quote name='terra']:crazyeye:Czy te sunie nie wychodzą, gdy zobaczą ludzi, czy chowają się przed światem?
Nie wychodza Terra, w ogole nie wychodza, gdy slysza, ze ktos idzie :shake:
Takie biedne z nich suczynki

Jeszcze mam zdjecia Halciowego Miziaka :loveu:

Posted

Biedne suczki:-(
Może one by się rozkręciły, gdyby pilnowały we dwie jakiejś posesji?
Tylko gdzie znaleźć taką posesję?

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Druga buda przy bramie stoi taki piękny duży onek, napewno któraś z Was wie(albo wszystkie;))cioteczki to prze cudowny pies. Jak stałam przy bramie to się tak cieszył okropnie, aż wył i skomlał żeby do niego podejść.

Ten pies jest na stronie, taki jasnostalowo-czarny onek. Mozna go od razu oglaszac, niech idzie do domu. No chyba, ze przelozyli jakiegos innego onka z tylow schroniska.

Posted

Pies w typie owczarka z Mielca, wiek: 2 lata, mieszaniecPies w typie owczarka przywieziony przez policję jako bezdomny. Pies ma około 2 lat.

Myślę że chodzi o tego to wieczoremgo wystawię na jedynej stronie na której narazie mi się udało a będę dalej próbowac na innych;)Taki mam świetny szybki internet, że schodzi mi nieco długo żeby wystawić, dlatego tak wolno mi to idzie:-o

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...