Murka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 [B]Ulka[/B], a ta sunia z b. 39 nie była sprawdzana na koty w schronisku? :roll:
terra Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Ruda suka wstawiona do wątku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8835861#post8835861[/URL]
Ulka18 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Kurcze, nie wiem czy ta sunia jest rzeczywiscie wysterylizowana. Miala isc na zabieg, ale moze sie to wszystko poprzesuwalo, nie moge znalezc informacji o jej sterylce.
terra Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 W takim razie zmienię, że może być wysterylizowana;) A o której suni mówisz: mojej czy Murki?
Ulka18 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Terra, mowie o Twojej suni, tej starszej. Sunia z b. 39 byla sterylizowana na bank, bo taki byl warunek adopcji. Dla suni z b.12 zaswiecilo swiatelko w tunelu. Wtatara i T_Kasiek maja potencjalny domek dla suni pod Wieliczka. Prosze o mocne kciuki :modla:
Reno2001 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Trzymam, trzymam... Ona ma 7 obserwtorów i wielu odwiedzających, ale nie ma to jak sprawdzony dom ;)!!!
Ulka18 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 P.Kierownik potwierdzil, ze sunia jest w schronisku. Byc moze uda sie zorganizowac transport laczony dla bialego owczarka i dla suni, jesli tylko Irenaka pozytywnie oceni domek dla bowczarka. Domek w Hucie ma byc sprawdzony dzisiaj wieczorem lub jutro.
Murka Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Trzymam kciuki za oba piesy :sweetCyb: Allegro to jednak allegro :lol:
Reno2001 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 [quote name='Murka']Trzymam kciuki za oba piesy :sweetCyb: Allegro to jednak allegro :lol:[/quote] Dokładnie... U suni z 12 pojawił się 8 obserwator.
Ulka18 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 [QUOTE] To i Białemu się dom szykuje? [/QUOTE]Tak, Bialemu tez. Do skrzynki schroniska przyszedl kilka dni temu mail o checi adopcji Bialego Kla, terierka Tobi oraz terierka pszenicznego. Troche to nam 'pachnialo' z daleka, ale okazalo sie, to w sumie prawie 3 domki w rodzinie dla 3 pieskow. Irenkaka idzie dzisiaj/jutro sprawdzic dom dla bialego.
Murka Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 [quote name='Ulka18']Tak, Bialemu tez. Do skrzynki schroniska przyszedl kilka dni temu mail o checi adopcji Bialego Kla, terierka Tobi oraz terierka pszenicznego. Troche to nam 'pachnialo' z daleka, ale okazalo sie, to w sumie prawie 3 domki w rodzinie dla 3 pieskow. Irenkaka idzie dzisiaj/jutro sprawdzic dom dla bialego.[/quote] Ojej, nawał domków :multi: Trzymam kciuki, aby wszystkie zostały sprawdzone i zatwierdzone :p
Ulka18 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 [B]Wiadomosc sprzed chwili ze schroniska :[/B] [B][QUOTE] Temat[B]: [/B]Re: [SIZE=3][B]suczka owczarek z b. 12[/B][/SIZE] Od[B]: [/B][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Data[B]: [/B]Cz Listopada 15 2007, 10:24 am Do[B]: [/B][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [SIZE=4][COLOR=darkgreen]Dzisiaj poszła do Tarnowa do adopcji.[/COLOR][/SIZE] [/QUOTE] Musimy znalezc onke dla Panstwa o Wtatary i T_Kasiek. Juz napisalam do kierownika.[/B]
Reno2001 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Ale super, że sunia z12adoptowana. W takim razie zajmuje się ONką ze 154. Byłoby super, gdyby dało radę ją wysterylizować. Zgłaszam ją na OWP i allegro.
terra Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Jak dobrze, że mieleckie Oneczki wzbudzają zainteresowanie i znajdują domki. Oby tak dalej.
Ulka18 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 DOM DLA BIALEGO KLA SPRAWDZONY :multi: Irenaka (od niewidomych suniek collie) podpisuje sie pod domkiem w Nowej Hucie obydwiema rękami. BOS pojedzie do domu w niedziele, zawiezie go P.Kierownik :klacz: Irenko, dziekuje za sprawdzenie domku :Rose:
terra Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Ale wspaniale! Biały będzie miał dom!:multi: Miały też jechać terierki. Co z nimi?
Reno2001 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Super, super, super :multi::multi::multi:. Czekamy więc na wieści z podróży. Ciekawe czy BOSem pojadą inne psiaki???
Ulka18 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Bialy Kiel mial jechac dzisiaj rano z Bernim, odbior psow mial byc w Wieliczce. Ale Panstwu od Bialego Kla koszt transportu 140,- zl na dwa psy BK i Berniego wydal sie za duzy i sami za tydzien odbiora psy (Bialego Kla i Tobiego). No nie wiem czy 70,- zl za transport psa 150 km to duzo, ale moze ja jakas glupia jestem, bo np.moj samochod jezdzi na paliwo, a chyba tych Panstwa na powietrze. Reno, dzieki za wplate 50,-zl na transport Berniego. Napisalam o.kierownikowi, ze ja sie tez doloze ze 30-zl, zeby pani Berniego zaplacila tyle, ile byla mowa czyli 70,-zl. To bylaby dla niego szansa na dom. [QUOTE]Witam, Właśnie rozmawiałam z Panem Kierownikiem telefonicznie. Przełożyłam wyjazd psa na przyszłą niedzielę. Postanowiliśmy, że odbierzemy Białego Kła oraz Foksteriera Tobi w przyszłą niedzielę. My chcemy adoptować Białego Kła natomiast moja mama, która przyjedzie specjalnie z Istebnej samochodem zabrałaby Tobiego. Chcieliśmy połączyć obie adopcje, ponieważ jest to dla nas spora oszczędność i duże ułatwienie. Z tego powodu przełożyliśmy odbiór na przyszłą niedzielę przed południem.[/QUOTE]
halcia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Ten watek jakos malo aktywny,ja sledze glownie ten.Gdzies sie trzeba przeniesc?Ulka dzieki za poswiadczenie o budach,choc pogmatwany cytat,bo to przesylane bylo na moje konto a nie Twoje.Niewazne.Wazne zeby cena bud sie utrzymala,ale to uzgadniac mam pon.wt.
terra Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Halciu, zaglądaj częściej do mieleckich ONeczków, choćby przypadkiem;)
Ulka18 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Wszystkich zapraszamy na watek mieleckich onkow :p
terra Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [B]W poście 3, dodany nowy pies mix ONek Benio z 97:[/B] [IMG]http://www.mielec.bezdomne.com/galeria/97owen%20(1).JPG[/IMG]
Recommended Posts