magdyska25 Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 może w boksie spróbuj go przekupić? trzeba zacząć jakoś z nim pracować, żeby przekonał się do człowieka. Quote
zerojeden Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Nie no facha ma i nic ode mnie nie chce tylko łypie jak tu dyla dać, ale nie ma już paniki bo stoi z laskami przy wejściu, szczeka na mnie żeby go wypuścić, do miski tez podchodzi jak jestem w środku więc mam nadzieję że za jakąś chwilę się ogarnie i da sobie zapiąć obrożę. Quote
Olena84 Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 A gdzie on jest teraz? Caly czas z dziewczynami? Po tamtej akcji wychodzil do siebie czy ciagle tam siedzi i juz nie wychodzi? Quote
zerojeden Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 [quote name='Olena84']A gdzie on jest teraz? Caly czas z dziewczynami? Po tamtej akcji wychodzil do siebie czy ciagle tam siedzi i juz nie wychodzi?[/QUOTE] Coś Ty swoje lokum omijał łukiem żebym go tam czasem nie zamknęła. Wychodził ale i tam ostatnim razem nie chciał wejść czatowałam za bramką 2,5h żeby go zamknąć. Od tej ostatniej akcji nie wychodzi siedzi z dziewczynami i nie ma zamiaru się od nich wyprowadzić. Nawet im z miski dzisiaj kradł żarcie. Ten kojec ma 15m2 więc ma więcej miejsca niż w swoim no i ma towarzystwo. Quote
Olena84 Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 Ja nie moge jaki agent, ale są dwie korzysci - płące w przyszlym miesiace cene/ 4 :evil_lol:, noi boks masz jeden wolny :eviltong: Quote
zerojeden Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 [quote name='Olena84']Ja nie moge jaki agent, ale są dwie korzysci - płące w przyszlym miesiace cene/ 4 :evil_lol:, noi boks masz jeden wolny :eviltong:[/QUOTE] Hehe tylko że nie płacisz że hotel tylko za wikt ;) a jak zacznie więcej biegać to i więcej jeść będzie ;) to nie wiem czy Ci się to opłaca ;) Własnie nie mam bo jeden jest do naprawy no i Sonia wróciła i znowu mam full ;( Quote
Olena84 Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 O rany:( czyli i tak on musi tam z nimi siedziec, to dobrze;), moze wesolo ma Quote
Nutusia Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Jak znowu posiedzi, a potem go wypuścisz, to się... przez tydzień nie da do boksu zapędzić ;) Quote
zerojeden Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 [quote name='Nutusia']Jak znowu posiedzi, a potem go wypuścisz, to się... przez tydzień nie da do boksu zapędzić ;)[/QUOTE] Nie mam czasu na stanie po kilka godzin i czekanie aż wejdzie ;( Quote
zozola77 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 spryciarz....moze te 3 psie dziewczyny i jedna duża dziewczyna mu do rozumu przemówią... z czasem... Quote
magdyska25 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 ja również podczytuję ale nie zawszę piszę ;) Quote
beataczl Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 niedlugo tzn chyba w poniedzialek Perelka jedzie do Ds/ta z budy Maksia /to znow bedzie mial caly apartament dla siebie..;) a Perelka tez taki dzikusek do tego szczekacz okropny byla i sie ,,wyprostowala" u Halabajowki i prosze DS sie znalazl ! :) takze i Maks znajdzie jak sie ciut ,,ogarnie" ;) Quote
zerojeden Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='beataczl']niedlugo tzn chyba w poniedzialek Perelka jedzie do Ds/ta z budy Maksia /to znow bedzie mial caly apartament dla siebie..;) a Perelka tez taki dzikusek do tego szczekacz okropny byla i sie ,,wyprostowala" u Halabajowki i prosze DS sie znalazl ! :) takze i Maks znajdzie jak sie ciut ,,ogarnie" ;)[/QUOTE] Maks mi wczoraj ugryzł starą sukę ale lekko. A dzisiaj wpakował łeb do wiadra z żarcie i ani myślał wyjść ;) Quote
Nutusia Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Na razie się ogarnął trochę jakby nie w tę stronę ;) :) Quote
Chandra Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='Nutusia']Na razie się ogarnął trochę jakby nie w tę stronę ;) :)[/QUOTE] Rzeczywiście trochę nie w tym kierunku, którego my byśmy sobie życzyły ;) Quote
zerojeden Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Ale jaki odważny... wiadro stało 10cm od mojej nogi ;) Quote
Olena84 Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 Ciesze sie ze Maksio sie ogarnął, chociaz widze ze niezły z niego lobuziak... Quote
zerojeden Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Ale za to dzisiaj pogłaskałam go po nosie zanim się zorientował i odsunął ;) Quote
Olena84 Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 Szok, postepy takie, ze niedlugo domu bedzie mozna szukac. Quote
zozola77 Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 no no no troche plusów troche minusów..równowaga musi byc zachowana ;) Quote
zerojeden Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Ta głowa w wiadrze do dla mnie plus bo przełamuje dystans sam i to jest dobre. Próbuję mu założyć obrożę ale jeszcze się buntuje i kłapie zębami w powietrze, smycz w ogóle mu się fatalnie kojarzy zaraz się kuli jak ją widzi. Quote
Recommended Posts