hop! Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 oj ta qpa... Dzisiaj rano była scalona. :) Quote
hop! Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 uffff trochę mi ulżyło Powinno być już coraz lepiej. :) Obroże jeszcze nie dotarły. Mogłaś odkupić ode mnie - koszt dwóch sztuk to tylko18zł. Nie wiem, czy z przesyłką kupisz gdzieś taniej. Quote
Juldan Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 Powinno być już coraz lepiej. :) Obroże jeszcze nie dotarły. Mogłaś odkupić ode mnie - koszt dwóch sztuk to tylko18zł. Nie wiem, czy z przesyłką kupisz gdzieś taniej. Kupiłam dwie takie o których mówiłyśmy w największym rozmiarze więc jeszcze moment poczekajmy... zaraz wysmaruję maila do sklepu z pytaniem kiedy nadali drugą przesyłkę Quote
hop! Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Kupiłam dwie takie o których mówiłyśmy w największym rozmiarze więc jeszcze moment poczekajmy... zaraz wysmaruję maila do sklepu z pytaniem kiedy nadali drugą przesyłkę Obróżki doszły dzisiaj. :) Quote
Juldan Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 W końcu... odpowiedzi na maila się nie doczekałam. Dobrze, że chociaż obroże dotarły. Miałam dziś telefon od pani z Ursynowa- niestety pani szuka malizny, nie średniaka... Quote
hop! Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Kora w ogródku ma dwa podstawowe zajęcia - poszukiwanie odchodów (staram się wyzbierać wszystkie przed wyjściem Kory, więc zwykle nic nie znajduje) i tarzanie się. ;) Quote
hop! Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Maja gościnnie... ;) Więcej zdjęć na moim wątku. Quote
Juldan Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Mina Kory na tym zdjęciu jest fantastyczna :) Dziękuję za zdjęcia- jutro zrobię z nimi ogłoszenia Quote
hop! Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Doszła kasa za hotelowanie Kory w styczniu. Dzięki. Quote
hop! Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Ale pusto... Z opóźnieniem dziękuję za przelewy za hotelowanie Kory i Majki w lutym. :) Quote
hop! Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Kora po tradycyjnym tarzanku w towarzystwie Lakiego... 1 Quote
sharka Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 pięknie się Kora prezentuje - może to kwestia uczesania (po tarzanku ;))? zawsze mi się bestyjka podobała ale wydaje mi się że ona jest coraz piękniejsza :D Quote
hop! Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 pięknie się Kora prezentuje - może to kwestia uczesania (po tarzanku ;))? zawsze mi się bestyjka podobała ale wydaje mi się że ona jest coraz piękniejsza :D Zrobię lepsze zdjęcia na spokojnie. Wygląda ładnie i utrzymuje stałą wagę. :) Quote
sharka Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Mi jej waga nie przeszkadzała - to te Panie od tej niby adopcji wybrzydzały. Choć wiadomo lżej jej teraz biegać :) Ech... udostępnię choć na FB Quote
hop! Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Mi jej waga nie przeszkadzała - to te Panie od tej niby adopcji wybrzydzały. Choć wiadomo lżej jej teraz biegać :) Ech... udostępnię choć na FB Lepiej dla zdrowia. :) Quote
Juldan Posted March 23, 2015 Author Posted March 23, 2015 Kora zawsze wyglądała bardzo ładnie :) A to, że w pewnym czasie przytyła to mnie nie dziwi, jak w końcu przestały ją męczyć problemy jelitowe to dziewczyna przybrała masy. hop! chylę czoła że potrafiłaś ją odchudzić- ja bym sobie z tym nie poradziła... Pamiętam jak przeprowadzałam ją do hop!- sierść wychodziła jej całymi "polami", jadła i chudła... teraz wygląda jak milion dolarów ;) Quote
Juldan Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 hop! się jeszcze nie pochwaliła- zafundowała Korze wizytę w salonie piękności: Dziękuję bardzo :) Teraz to dopiero jest ładna :) hop! w kwietniu trzeba Korę odrobaczyć- tak? Potrzeba 8 tabletek? Quote
sharka Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 a ja już widziałam królewnę na fejsiku :) sierściuszka puszysta :D chociaż uczesanie "naturalne" po tarzanku (na poprzedniej stronie) też do mnie przemawia :) Quote
Juldan Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Ja też najpierw widziałam na fb. Uczesanie pewnie zmieni przy najbliższej okazji, choć mogłaby chwilę zaczekać bo dzisiaj pada (przynajmniej u mnie w Ozorkowie) deszcz ze śniegiem... Quote
hop! Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Odrobaczenie Kory wypada w sierpniu (chyba, że wcześniej będą jakieś niepokojące objawy), 21 maja - szczepienie przeciwko wściekliźnie i ewentualnie wirusówki, w czerwcu wymiana obroży. Quote
Juldan Posted April 1, 2015 Author Posted April 1, 2015 Odrobaczenie Kory wypada w sierpniu (chyba, że wcześniej będą jakieś niepokojące objawy), 21 maja - szczepienie przeciwko wściekliźnie i ewentualnie wirusówki, w czerwcu wymiana obroży. No to poplątało mi się... ok, w takim razie już teraz wszystko wiem :) Obroże zamówię już teraz, żeby czekały- po ostatnich perypetiach wolę wcześniej :) Quote
Recommended Posts