Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

1. Tekila. SUNIA CIERPIĄCA PRZEZ CZŁOWIEKA - WŁASNEGO WŁAŚCICIELA!!!! Wyjechał do Anglii, a sukę jacyś ludzie przyprowadzili do schronu, gdzie nie zostala przyjęta.

Obecnie jest zabrana na działkę, gdzie nikt nie mieszka :( Sunia jest na maxa przerażona, nie wie, co sie dzieje :( :(

ATKRqIhBqaqusNeRUB.png

923313_470342513042362_1585682411_n.jpg

249185_470342359709044_2026400761_n.jpg

Pan właściciel nie miał odwagi sam ją odprowadzić! wysłał jakichś ludzi:angryy: - nie przyjęło, to zaczęli sie awanturować i chcieli puścić przerażoną sunię w kagańcu i ze smyczą!!!

249083_470342253042388_2124897688_n.jpg

2. Tekila - ma 9 lat. Od szczeniaka miejszkająca w bloku. Mająca kontakt z dziećmi od czasu do czasu (w rodzinie jej właściciela). Musi opuścić dom, bo ...jest zagrożeniem ciąży, a potem dzieci - pozostawiam to bez komentarza. Jej pan jest postawiony pod ścianą ze strony swojej rodziny i rodziny przyszłej żony - matki bliźniaków, które się urodzą. Pan szukał jej domu na własną rękę - nieudolnie niestety...Tekili grozi zastrzyk :( Tekila jest wysterylizowana.

95489649950897678166035.jpg

575518_499746340091257_378215527_n.jpg

945533_499745933424631_507763_n.jpg

941879_499745890091302_1070266810_n.jpg

947311_499745796757978_539633528_n.jpg

POMOCYYYY!!!!!

Edited by andzia69
  • Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dodam tylko, że z powodu nie przyjęcia psa do schroniska, właściciel zagroził wypuszczeniem jej na ulicę w kagańcu. Nie powinna pozostawać tam, gdzie jest, ale sytuacja była awaryjna. Dla suni to potworny stres, cieszyła się, że wsiadła znów do samochodu, myślała, że jedzie do domu... Jest załamana :( :(

proszę...pomóżmy jej....

Posted

[quote name='andzia69']w Kielcach :( normalnie mam serce na 100 kawałkach :placz:[/QUOTE]

Kurcze, Ty to masz "szczęście" do takich bid :(
Dobrze że poprzednia już w domu!

Wrzucę staruszkę na nasz fan page!

Posted

[quote name='paoiii']Kurcze, Ty to masz "szczęście" do takich bid :(
Dobrze że poprzednia już w domu!

Wrzucę staruszkę na nasz fan page![/QUOTE]

czuję się tak, jakbym myślala o swojej staruszce...nie mogę sobie tego wyobrazić po prostu:placz:

Posted

[quote name='ewab']I znów łańcuszek nieodpowiedzialnych ludzi. Tak trudno szukać nowego domu nie wyrzucając psa z domu?[/QUOTE]

widać trudno, bo - to trwa, a ludziom się spieszy więc idą po najmniejszej linii oporu :(

tu biedna myślala, że wraca do domu:

[img]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/p480x480/375141_470342593042354_1140908950_n.jpg[/img]

a wylądowała przy budzie na lince :( :(

Posted

[quote name='BasiaD']O Boże że Ty na to pozwalasz!!! Podnoszę sunię bo tylko tyle mogę...NIech ktoś się ulituje pliss..:placz:[/QUOTE]
Andzia popytam u Marty w hotelu czy miala by dla niej miejsce, czy bedzie mial ja ktos zawiezc za Krakow, licze tez na Twoja pomoc zwlaszcza w ogloszaniu suni, bo ja tego nie umiem i nie mam czasy jak wiesz, no i liczyla bym na skromne wsparcie finansowe dla niej, bo juz place za astke Inke w hotelu u Lilki.

Posted (edited)

[quote name='paoiii']A gdzie ten hotel za Krakowem?
Jesliby sie udało może dałabym rade podjechać zrobic suni porządne zdjęcia do ogłoszeń[/QUOTE]
Hotel jest w Glogoczowie. Jak juz sunia znajdzie sie w tym hotelu, to o zdjecia nie bedzie problemu, ale nie bede miala nic przeciwko jesli i Ty podjedziesz do hotelu i zrobisz zdjecia moze szybciej anizeli Marta.

Edited by Ada-jeje
dopisek
Posted

Dzięki kochane :loveu:

TOZ byc moze bedzie mial darmowy tymczas dla psa i ze trzeba poczekac na info - więc może obejdzie się bez hotelu. Ale czekam na info...

Posted

[quote name='andzia69']Dzięki kochane :loveu:

TOZ byc moze bedzie mial darmowy tymczas dla psa i ze trzeba poczekac na info - więc może obejdzie się bez hotelu. Ale czekam na info...[/QUOTE]
Tez czekam na odp.od Ciebie, bo u Marty bedzie wolne miejsce w przyszlym tygodniu, a tez nie chce blokowac jej wolnego miejsca.

Posted

[quote name='werter']Jeżeli chodzi o dom tymczasowy mogę pomóc proszę o numer tel.,[/QUOTE]

Podam do siebie - 604 27 55 53

Jeszcze raz dziękuję wam za wszystko :)

Posted

nie chcę nic pisać...ale trzymajcie kciuki ;) być moze hotelik nie będzie potrzebny P:)

ale mam drugą złą wiadomosć...mamy 2 Tekile :( :( Ta "tytułowa" ma 4 lata...a druga...9 lat :( Druga ma 2 opcje - albo nowy dom...albo TM :(

na razie tylko takie zdjęcie:

[img]http://img4.imageshack.us/img4/145/95489649950897678166035.jpg[/img]

Posted

Szlag mnie trafia na takich ludzi.Ale sama też to przerabiałam jak miały się urodzić wnuki.Bo się obawiali że Baster i Lusia zrobią im krzywdę.Długo tłumaczyłam że dzieci nie zjadają.A teraz same się z tego śmieją gdy ,,mordercy" zalizują je na śmierć.Wczoraj musiałam ratować Adusia bo chciały go zalizać.Nawet trochę się obawiam że to złe że moje takie ciapy bo karmią je z ręki i przytulankom nie ma końca.Są zbyt ufne do psów a nie każdy pies pozwoli sobie na to by zrobić z nim wszystko włącznie z zaglądaniem psu w zęby.Jeszcze są za małe by im wytłumaczyć że każdego psa nie wolno całować.

Posted

[quote name='andzia69']nie chcę nic pisać...ale trzymajcie kciuki ;) być moze hotelik nie będzie potrzebny P:)

ale mam drugą złą wiadomosć...mamy 2 Tekile :( :( Ta "tytułowa" ma 4 lata...a druga...9 lat :( Druga ma 2 opcje - albo nowy dom...albo TM :(

na razie tylko takie zdjęcie:

[IMG]http://img4.imageshack.us/img4/145/95489649950897678166035.jpg[/IMG][/QUOTE]
Jaki jest powod pozbycia sie tej 9 latki, jesli 4 latka moze bedzie miala ds, to porozmawiaj z Marta na temat tej drugiej, ale wiadomo ja bedzie o wiele trudniej wyadoptowac. :-(

Posted

powód jak zwykle zawsze się znajdzie.

Andzia napisała.
[COLOR=#000000]2. Tekila - ma 9 lat. Od szczeniaka miejszkająca w bloku. Mająca kontakt z dziećmi od czasu do czasu (w rodzinie jej właściciela). Musi opuścić dom, bo ...jest zagrożeniem ciąży, a potem dzieci - pozostawiam to bez komentarza. Jej pan jest postawiony pod ścianą ze strony swojej rodziny i rodziny przyszłej żony - matki bliźniaków, które się urodzą. Pan szukał jej domu na własną rękę - nieudolnie niestety...Tekili grozi zastrzyk [/COLOR]:-(