Frotka Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Długowłosa, 8 miesięczna, bardzo łagodna i grzeczna suka, odrobaczona i odpchlona, znaleziona w Krakowie w okolicy ul. Wrocławskiej PILNIE szuka odpowiedzialnego domu. Kontakt: [email protected] Tel: o12 - 632-96-76 Prosze o pomoc w ogłaszaniu psa 2-letni, rudy pies, bardzo łagodny, spokojny, grzeczny, czysty. Lubi dzieci. Dobrze dogaduje się z innymi zwierzętami. Kontakt: [email protected] <B>tel: Quote
BosiaB_86 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Śliczna sunia :loveu: jest szansa na więcej foteczek ślicznotki??!! :razz: Quote
BosiaB_86 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 To w takim razie czekamy na więcej foteczek ślicznotki :lol: :evil_lol: Quote
Frotka Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Na zdjęciu wydaje sie, że rudy pies ma marny ogonek, ale w rzeczywistosci ogon jest bardzo gęsty i puchaty. Zdjęcie wyszŁo jak wyszło, bo Rudy ciągle nim macha:cool3: Quote
Frotka Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: Quote
Frotka Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 ??????????????????????????????????????????????????????????????? Quote
Frotka Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 wkleiłam nowe zdjęcia w pierwszym poście :loveu: Quote
BosiaB_86 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Sunia jest śliczna :loveu: KTO DA JEJ DOM NA JAKI ZASŁUGUJE??!! A ten rudzielec też przystojny :loveu: i też zasługuje na kochający domek!! Quote
Frotka Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Dziękuje, że podbijasz ten wątek. Może ktoś oprócz Bosi też się włączy? Quote
wellington Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Frotko, podobno Kiwi ma kontakt do kogos, ktory szuka wielka sunie. Quote
Sara_mia_speranza Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Gdzie teraz znajduje sie sunieczka? ...a moze ktoś jej szuka i za wczesnie na poszukiwania nowego domku?.... jak można prosic wiecej informacji to bedę wdzięczna...mam znajomą która przygarnełaby jakiegoś psiaka. Quote
BosiaB_86 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Frotka napisał(a):Dziękuje, że podbijasz ten wątek. Może ktoś oprócz Bosi też się włączy? Nie ma za co...nie mogę dać suni doku choć bardzo bym chciała ale przynajmniej tak mogę jej pomóc... Czy ktoś przygarnie tą ślicznotkę??!! Sara_mia_speranza mam nadzieję, że może to właśnie Twoja znajoma przygarnie bidulkę... :kciuki: Quote
Frotka Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Sunia jest w Krakowie. Możemy ją przewieźć w dowolne miejsce, jeśli miałaby tam znaleźć dobry dom. Nikt jej nie szukał i nie szuka. Pani od kiwi wolałaby mniejszą sunie. Najlepiej taką średniej wielkości. Mimo to pokazemy jej tą "naszą" w poniedziałek i zobaczymy co na nią powie. Quote
Frotka Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 a może ktos ogłosi nas na Allegro? Z zaznaczeniem, że pies jest w Krakowie i najlepiej gdyby znalazł dom jak najbliżej.:evil_lol: Quote
BosiaB_86 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 DOGOMANIACY CO Z WAMI??!! :angryy: :roll: dziewczyna prosi o pomoc w ogłoszeniu suni na allegro...czy ktoś może pomóc choćby w ten sposób?! PROSIMY O ALLEGRO DLA SUNI!! Frotka może dopisz w tytule, że potrzebne allegro dla suni...szybciej zareagują :roll: :shake: Quote
jano1976 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Prosze o PW co mam napisac,na jaki czas itd....pytam ,bo jeszcze nie wystawialam zadnego zwierza i "zielona "jestem w tym temacie:cool3: !!!!!! Quote
Frotka Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 A może komuś z dogomanii sunia wpadnie w oko? Quote
Recommended Posts