Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Długowłosa, 8 miesięczna, bardzo łagodna i grzeczna suka, odrobaczona i odpchlona, znaleziona w Krakowie w okolicy ul. Wrocławskiej PILNIE szuka odpowiedzialnego domu.

Kontakt: [email protected]

Tel: o12 - 632-96-76

Prosze o pomoc w ogłaszaniu psa

2-letni, rudy pies, bardzo łagodny, spokojny, grzeczny, czysty. Lubi dzieci. Dobrze dogaduje się z innymi zwierzętami.

Kontakt: [email protected]

<B>tel:

Posted

Na zdjęciu wydaje sie, że rudy pies ma marny ogonek, ale w rzeczywistosci ogon jest bardzo gęsty i puchaty. Zdjęcie wyszŁo jak wyszło, bo Rudy ciągle nim macha:cool3:

Posted

Frotka napisał(a):
Dziękuje, że podbijasz ten wątek. Może ktoś oprócz Bosi też się włączy?

Nie ma za co...nie mogę dać suni doku choć bardzo bym chciała ale przynajmniej tak mogę jej pomóc...

Czy ktoś przygarnie tą ślicznotkę??!!

Sara_mia_speranza mam nadzieję, że może to właśnie Twoja znajoma przygarnie bidulkę... :kciuki:

Posted

Sunia jest w Krakowie. Możemy ją przewieźć w dowolne miejsce, jeśli miałaby tam znaleźć dobry dom. Nikt jej nie szukał i nie szuka. Pani od kiwi wolałaby mniejszą sunie. Najlepiej taką średniej wielkości. Mimo to pokazemy jej tą "naszą" w poniedziałek i zobaczymy co na nią powie.

Posted

DOGOMANIACY CO Z WAMI??!! :angryy: :roll: dziewczyna prosi o pomoc w ogłoszeniu suni na allegro...czy ktoś może pomóc choćby w ten sposób?!

PROSIMY O ALLEGRO DLA SUNI!!

Frotka może dopisz w tytule, że potrzebne allegro dla suni...szybciej zareagują :roll: :shake: