doris_day Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Na allegro jest 7 obserwujących, dostałam pare zapytań i telefonów lecz bez większych rezultatów... Reakcji na plakaty jakiejs ogromnej nie ma... Pomimo wszystko jestem dobrej myśli jak pomyśle o uśmiechniętej buźce Sabci :):):) Z uporem maniaka wystawiłam nowe allegro [URL]http://www.allegro.pl/item219734043_terier_grzeczna_i_sliczna_saba_szuka_domu.html[/URL] Quote
justine. Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 no po co obserwuja i robia nadzieje??? Quote
justine. Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 no dobrze mu tu gadu gadu a czas Sabci w hoteliku sie konczy...pojutrze... co dalej?:( Quote
doris_day Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Barkot złota dziewczyna jest - napewno pomoze ... Nie wiem dlaczego obserwują aukcję, mysla, mysla i nic... Quote
amelka0 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 [B]Barkot [COLOR=Navy]to naprawdę złota dziewczyna :loveu:i uważam,że to niesamowite szczęście,że Barkot Sabę tak dostrzegła,wyłoniła i zasponsorowała:multi:,ot tak bez niczego,bez żadnych próśb z naszej strony itd.Naprawdę Barkot jestem pod wrażeniem,czytałam wiele historii na dogo i owszem,widziałam czasem ,że ktoś prosił o pomoc i ludzie się na nią składali po trochu,ale jeszcze nigdy nie spotkałam się z tym,aby ktoś sam z siebie,zaproponował całe utrzymywanie psa i dlatego chylę czoła przed tobą Barkot,bo to już nie o zasobność portfela chodzi,ale o sam fakt.Znam wiele ludzi majętnych,bogatych,którzy nigdy 10zł by nie dali dla obcego psa/kota/człowieka. Dlatego uważam [U][I]Barkot,że jesteś wyjątkowa[/I][/U] a nasza Sabcia,to na swój sposób(chciaż bidulka)to szczęściara,że spotkała Ciebie. I myślę,że teraz szczęście będzie się już Saby trzymać i znajdzie wspaniały domek,może z drugim zwierzątkiem(nadawałaby się),tak jak mój Nieśmiałek z tego wątku(tam pomogła akcja plakatowa,nie internet)[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76124[/URL][/COLOR][/B] Quote
rotek_ Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 coś czuje ze sabie sie poszcześci i znajdzie dom;) Quote
dzodzo Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Sabcia ma Anioła Stróza:loveu: musi byc dobrze Quote
rotek_ Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 a czy saba ma jeszcze gdzieś jakies ogłoszenia oprócz allegro Quote
justine. Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 kilkanascie ogloszen na sklepach i lecznicach w szczecinie, duzo tez wystawilam na innych stronach na internecie, w darmowych ogloszeniach, ale juz sama sie pogubilam na ktorych :roll: Quote
barkot Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Justine, dzis wplacam na Twoje konto,na razie 350 zet zeby na jakis czas starczylo na hotelik i zobaczymu co bedzie dalej doris day - dam Ci znac wkrotce czy dla mnie ten 15.08 do Poznania jest realny (nie wiem czy sie wyzbieram z przeprowadzka, a przyjecie Sabci musi byc juz na nowe miejsce) do tej pory zyje tak: mam jedna Sunke Czipsi i bardzo czesto wyjezdzam z TZ sluzbowo na pare dni do tygodnia. wtedy moja Czipsi wedruje do mojej mamy i siostry za miasto, i tam jest raj dla zwierzat. Ale tam moge podrzucic tylko jednego stworka bo one maja swoje trzy i ledwie daja rade. wiem, ze aby przyjac nastepnego zwierzaka, musze juz mieszkac na wsi i miec stalego opiekuna (mam ciotke) ktora na czas mojego wyjazdu tam zamieszka i zajmie sie stadkiem na pare dni. dlatego to moze potrwac... bede dawala znac na iezaco jak sprawa wyglada Quote
justine. Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 dziekujemy barkot!!!! czekamy na rozwoj wypadkow w takim razie. jak i gdzie i kiedy sabka trafi... Quote
doris_day Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Wszyscy wiemy jaka Sabcia jest sliczna, grzeczna i urocza ... tylko kurcze, reszta jest slepa? bo nikogo chetnego nie ma Quote
barkot Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Justine, nie denerwj sie jesli przelew sie opozni, chcialam wplacic internetem w weekend ale zapomnialam z domu wziac tzw karty kodow jednorazowych i nie dalo rady przez internet dopiero dzis pojde po prostu do banku i to zalatwie przyjdzie na pewno Sabusia sie pewnie przyzwyczja do hoteliku coraz bardziej... czas zawsze dziala na niekorzysc, ale na razie nie ma innego wyjscia ja sie staram u siebie przyspieszyc, ale pewnych spraw nie przeskocze Quote
justine. Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 zmienilam troche tytul, moze wiecej osob zacheci do wejscia... barkot dziekuje za przelew, mam kolejne dwa tygodnie oplacone za hotelik, postaramy sie z doris do niej jak najszybciej pojechac, Saba wciaz szuka domu! Quote
rotek_ Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 justine a macie porozwieszane ulotki po miescie...to często najlepszy sposób znalezienia domu Quote
justine. Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 pewnie ze sa, w sklepach zoo i lecznicach i nic :( Quote
rotek_ Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 a próbowałaś na ulicach...w wyznaczonych do tego miejscach.... jesli ktos przychodzi do sklepu albo lecznicy to prawie zawsze ma juz psa...:roll: Quote
barkot Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 jak sie ma nasza grzeczna podopieczna? ja juz jakis czas temu podjelam decyzje, ze Sabcie wezme do siebie, jesli w miedzyczasie nie pojawi sie dobry domek caly ambaras ze nie wiem jak szybko to nastapi, bo moja przeprowadzka bardzo nerwowa i opoznia sie (mamy klopoty z wykonawcami i wszystko co mialo byc gotowe, nie jest gotowe. ostatnio to normalka). na przyklad nie jest gotowe ogrodzenie, a to jest dosc wazny element zeby moc przyjac psiaka, ktory nie zna terenu; ale ja postanowienia nie zmienie marzy mi sie zeby zgrac sie terminowo z Doris Day w Poznaniu, ale nie wiem czy zdaze. Doris - dam znac wkrotce. jedynym zmartwieniem jest fakt, ze Saba tkwi i przyzwyczja sie do nowego miejsca, ktore jest tylko tymczasowe. No ale i tak lepsze to niz schron... Quote
doris_day Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Pewnie,ze hotel lepszy niz schronisko ! O boze ! I to jak :) Pani Ewa, ktora opiekuje sie Sabcia jest super kobieta, 30 lat zajmuje sie psiakami...w tej sytuacji to plus i minus bo przyzwyczaila sie juz. Przy ostatnij wizycie pilnowala bardziej Pani Ewy niz byla zainteresowana nami i ciaskami :) [B]Barkot, prosze daj mi znac do niedzieli najdalej (tj. 12.08)[/B] Quote
rotek_ Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 to musi być dla niej miła odmiana ze schronu do hotelu.... :multi: Quote
doris_day Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='rotek_']to musi być dla niej miła odmiana ze schronu do hotelu.... :multi:[/quote] tak, jest ogromna :) to nie ten sam pies :) Quote
justine. Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 dziewczyny, w koncu jestem, do sabki jade w ten weekend, mam urwanie glowy, wszyscy na urlopach to musze robic za 3... macie racje Sabcia sie juz bardzo przyzwyczaila i mysli ze zostanie tam na zawsze... hotelik barkot zaplace do ok polowy sierpnia- wychodzi jakos 12-13, nie wiem co potem? dasz rade ja wziac za tydzien,2 tygodnie? dziwne ze nikomu nie wpadla w oko oprocz nas, jest taka slodka jesli chodzi o transport tez chyba niewiele moge pomoc bo auta nie mam ;( ale moze Moj by mi pomogl, nowe zdjecia juz wkrotce! Quote
barkot Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 najwazniejsza wiadomosc dla Doris - wiem ze czekasz na nia, dzis mi sie dopiero wyjasnilo - nie zdaze do 15, nie damy rady zrobic akcji z Poznaniem:shake: ale to niczego nie zmienia jesli chodzi o nasza bohaterke, poza faktem ze dluzej bida posiedzi w hoteliku ja wplace na dalszy pobyt, bede placic az do momentu kiedy Ja bede mogla zabrac, moze dopiero w polowie wrzesnia:-( no tak niestety idzie moja przerowadzka (np panowie od glownych robot przy domu powiedzieli wczoraj ze zaczynaja dlugi likend i przyjda za 10 dni, a w ogole to nie wiedza czy przyjda bo zaczynaja inna robote. My z TZ zalamani,troche nam sie wali na leb) mnie tez zalezy zeby Sabe zabrac jak najszybciej, chocby ze wzgledow finansowych bo hotelik to droga sprawa. Ale nie ma obaw, nie wycofam sie. Sabci hotelik bedzie oplacony do chwili kiedy Ja wezme, chyba ze wczesniej znajdzie sie jakis inny domek u amatora teriero-sznaucero-Saby. Quote
doris_day Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Barkot, dziekuje za wiadomosc ale jeszcze bardziej za wielkie serducho ! Do września Sabcia da sobie rade w hoteliku - moze i bardziej sie przywiaze ale wkoncu trafi do PRAWDZIWEGO DOMU :) a to najlepsze co mogło ją spotkać :) Quote
Recommended Posts